Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Eileitija @ 2008 10 24, 12:26)
Nu bet ir ziopla as  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  kitoj temoj skaiciau apie ziedus svogunu keptus, tai susimakalavau tarp temu ir prie taves prikibau  doh.gif  blush2.gif  Labai geda  blush2.gif  Atsiprasau, se balionas  4u.gif , tik neisizeisk  mirksiukas.gif  4u.gif 
dabar jau tikrai prisizadu pasidaryt tavo marinuotu svoguniuku, pranesiu kaip sekesi  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif ,o as galvoju prie ko cia ta tesla lotuliukas.gif
Sekmes gaminant,lauksiu ivertinimo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 23, 18:19)
Kaip ir zadejau, ateinu su vistiena kepta  ax.gif  4u.gif  Kepiau dviem budais.

Kita receptuka pasiskolinau is RIMI puslapio.

Įdomu kaip antro patiekalo skonis ? Ar ne per riebu, kai dar sveistu višta ištepama?

O dėl marinuojamų svogūnų, patiko Nerytės idėja, reiks būtinai pabandyt.
Aš jau daug metų darau panašiai: ant svogūnų žiedų spaudžiu citrinų sultis ir apšlakstau Vorčesteriu, net laukt nereikia kol įsimaruonuos.. thumbup.gif man super patinka, vienus juos kapoju... essen.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 10 24, 14:59)
Įdomu kaip antro patiekalo skonis ? Ar ne per riebu, kai dar sveistu višta ištepama?

Aš jau daug metų darau panašiai: ant svogūnų žiedų spaudžiu citrinų sultis ir apšlakstau Vorčesteriu, net laukt nereikia kol įsimaruonuos.. thumbup.gif man super patinka, vienus juos kapoju... essen.gif

Nu kaip cia pasakius, dabar paklausiu, o ne per riebu, kai vista marinuoji majoneze ir pomidoru padaze ir po to kepi? Cia to sviesto nereikia daug, jo ant vistos beveik nesimato, tik tiek, kad istrinta vista. Ne per riebu, tikrai. Minksta, sultinga vistyte. Arba ta marinuotu agurkeliu rugstele numusa riebuma ir as nieko nejauciu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 24, 15:08)
ta marinuotu agurkeliu rugstele numusa riebuma ir as nieko nejauciu  doh.gif  lotuliukas.gif

nu tada bandysim ir mes bigsmile.gif o agurkai per valandą nesukepa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 10 24, 15:13)
nu tada bandysim ir mes bigsmile.gif  o agurkai per valandą nesukepa? 4u.gif

Na ziurint kas yra supkepti agurkai. Man gavosi tokie is isores minksti, o viduj traskus, nereikia labai plonai supjaustyt. mirksiukas.gif Sekmes gaminant. Tikrai skanu thumbup.gif
Atsakyti
jaučiu po darbo lėksiu ketvirčių pirkt lotuliukas.gif nes smarkai noras pakilo bigsmile.gif
Atsakyti
mergytes jus tik nesupykit, bet juk tema vadinasi patiekalai su nuotraukom o ne pagirkime kitu patiekalus
Nes sioj naujoj temelej daugiau komentaru ir pagiru nei nuotrauku su receptais
Ideciau ir as na bet man niekaip neiseina, jau ne viena is jusu bandet man isaiskint kaip ikelt nuotraukas o man vis nesigauna blush2.gif
o jusu temele ziuriu kasdien ir taip norisi savo ikelt na bet snipstas gaunas
Matyt ziopla kaip tankas doh.gif nes niekaip neikertu kaip jas idet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RDA @ 2008 10 24, 16:51)
mergytes jus tik nesupykit, bet juk tema vadinasi patiekalai su nuotraukom o ne pagirkime kitu patiekalus
Nes sioj naujoj temelej daugiau komentaru ir pagiru nei nuotrauku su receptais
Ideciau ir as na bet man niekaip neiseina, jau ne viena is jusu bandet man isaiskint kaip ikelt nuotraukas o man vis nesigauna blush2.gif
o jusu temele ziuriu kasdien ir taip norisi savo ikelt na bet snipstas gaunas
Matyt ziopla kaip tankas doh.gif nes niekaip neikertu kaip jas idet verysad.gif

ieik i www.radikal.ru

per browse idek foto kokia nori ideti ir spausk zagruzit. tada nukopink 2 eilute ir dek i zinute...gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 10 24, 14:21)
essen.gif ateinu pietų

brashke77
iškilo klausimas kam svogūnus nuplikyti mastau.gif ?

supjaustot svogunus, dedat i kiaurasamti ir is arbatinuko verdanciu vandeniu pilat... pilat... pilat, pamaisot ir dar pilat... smile.gif aitrumas dingsta gerokai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 10 24, 13:59)

cia ne mano ideja, cia Nerytes ideja.... mes du skirtingi nariai biggrin.gif

mammka, o svogunus riekia nuplikyti, kad aitruma nuimtu mirksiukas.gif
Atsakyti
Plovas.Mesa is vakaro supjausciau, idejau pipiru,cesnako,druskos,aliejaus.Siandien gerai pakepiau dejau svogunu, kai gerai apkepe sumeciau i troskintuva, svogunus ir riebaliukus palikau(ant ju uzpyliau kedainiu pomidoru padazo idejau trup. cukraus ir pakepiau)Idejau prie mesos morku, svoguno, cesnako pipiru ir kai truputi pavire sudejau ryzius, pavire 10 min.supyliau padaza uzdengiau ir palikau pusvalandziui stoveti.
user posted image
BONDA- BAKLAZANAI PASAKA 4u.gif
Atsakyti
Kaip gerai mamytes kad jus esat lotuliukas.gif
Kai issisemiu zinau kur pasisemti ideju hi.gif
Atsakyti