Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Smagu-jau nauja tema smile.gif
Atsakyti

vistuke kazkaip sieles tysina biggrin.gif
QUOTE(sandrucka @ 2008 10 23, 18:19)
O kaip jus paskui darot?  blush2.gif  Atsildot ir paskui verdat ar kaip?  ax.gif

jei uzsisaldau, tai tada paprastai dar susalusius apkepinu keptuve ir tada i puoda..arba tiesiai i puoda -niekad as neatsildau blush2.gif nera kada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 24, 00:24)
Jau susiradau internete... tai va taip paciai kaip tu parasei, tik pries dedant druska, cukru ir acta reikia uzplikyti verdanciu vandeniu  mirksiukas.gif  bandysiu  smile.gif

gal ir nereikia, bet noriu patarti tongue.gif dirbau restorane ir kavinese , tai maciau kaip marinuoja reikia ne uzplikyti, bet nuplikyti svogunus. t.y. juos supjausciusi sudekit i kiaurasamti ir gerai nupilkit verdanciu vandeniu, o jau tada supilkit megiama marinata mirksiukas.gif
tik tada gaminkit jau daugiau, nes visi saukstais kabins, kaip salotas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 24 spalio 2008 - 08:35
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 23, 21:02)
yra parasyta, kad valgome su pomidoru padazu ir marinuotais svogunais. Siaip matydavau kavinese meniu toki patiekala, kaip cicinsko kepsnys, bet visada galvojau, kad tai bus kazkoks tai mandras karbonadas  blush2.gif  blush2.gif 



aš tai kai darau čičinskus, tai visada iš didelės normos, tada bent pusę užšaldau, labai patogu, paruoši kaip virimui, įvynioji faršą gražiai, sudedu ant lentutės ir į kamerą. Sekantį kartą nereikia daug bovytis thumbup.gif ištraukiu sušalusius, šiek tiek palaukiu, kols atšils, bet nevisiškai ir kepu keptuvėje, aliejaus reikia daug ir dažnai vartyti.
o padažą mes darome paprastą - tiesiog pomidorų padažas sumaišytas su traškiais svogūnų laiškais, labai skanu thumbup.gif arba gali būti naminis pomodorų padažas, tik aš į jį dar dedu virdama svogūnų, česnakų ax.gif irgi labai tinka.
o šis receptas iš Panevėžio, ten labai paplitę čičinsko kepsniai, kai buvau dar maža, visuose baliuose būdavo kaip karštas patiekalas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrucka @ 2008 10 23, 18:19)
O kaip jus paskui darot?  blush2.gif  Atsildot ir paskui verdat ar kaip?  ax.gif


Na taip, issitraukiu is vakaro, iki ryto atsyla ir istroskinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 10 24, 09:35)
gal ir nereikia, bet noriu patarti  tongue.gif dirbau restorane ir kavinese , tai maciau kaip marinuoja reikia ne uzplikyti, bet nuplikyti svogunus. t.y. juos supjausciusi sudekit i kiaurasamti ir gerai nupilkit verdanciu vandeniu, o jau tada supilkit megiama marinata  mirksiukas.gif
tik tada gaminkit jau daugiau, nes visi saukstais kabins, kaip salotas  tongue.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 23, 22:02)
Gal ka nors zinote apie svogunu marinavima? (be to, kad marinuoti acte) blush-anim-cl.gif2 [/color]

Pasidalinsiu su jumis savo firminiu svogunu marinavimo budu,mano drauges jau kitaip ne nedaro biggrin.gif
Supjaustom svogunus pusziedziais,jei labai aitrus,per kiaurasamti nuplikom,nutarkuojam vienos citrinos zievele smulkiai,spaudziam citrinos sultis,jei didelis kiekis,tai gali prireikti ir keliu citrinu,toliau cukrus,vegeta arba druska pagal skoni(as beriu vegeta per smulkes skylutes,kad nepribyretu stambiu gabaliuku),kas megsta pjaustom smulkiai prieskoniniu zoliu(krapu,petrazoliu,bet neperdaug),viska kreciam i inda su sandariu dangciu,(plastikini geriau,lengvesnis),jis turi buti didesnis, ir kratom kol viskas susimakaluos,o cukrus ir druska istirps(galima daryti ir paprasciau,viska sumaigyti ranka).Pabandykit,nebuvo ne vieno kuriam nepatiktu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 10 24, 11:49)
Pasidalinsiu su jumis savo firminiu svogunu marinavimo budu,mano drauges jau kitaip ne nedaro  biggrin.gif
Supjaustom svogunus pusziedziais,jei labai aitrus,per kiaurasamti nuplikom,nutarkuojam vienos citrinos zievele smulkiai,spaudziam citrinos sultis,jei didelis kiekis,tai gali prireikti ir keliu citrinu,toliau cukrus,vegeta arba druska pagal skoni(as beriu vegeta per smulkes skylutes,kad nepribyretu stambiu gabaliuku),kas megsta pjaustom smulkiai prieskoniniu zoliu(krapu,petrazoliu,bet neperdaug),viska kreciam i inda su sandariu dangciu,(plastikini geriau,lengvesnis),jis turi buti didesnis, ir kratom kol viskas susimakaluos,o cukrus ir druska istirps(galima daryti ir paprasciau,viska sumaigyti ranka).Pabandykit,nebuvo ne vieno kuriam nepatiktu  thumbup.gif


O tesla? g.gif Ir kratant arba maigant kas lieka is tu svogunu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 24, 12:10)
O tesla?  g.gif  Ir kratant arba maigant kas lieka is tu svogunu? g.gif

Kokia tesla g.gif ,o kratant arba maigant issiskiria is svogunu sultys ir susimaiso su kitais skoniais,kas ir duoda gera skoni,na jie nebuna traskus,bet reikia cia paciom pabandyti mirksiukas.gif Gaunasi tokie sukratyti svogunai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 24 spalio 2008 - 11:19
QUOTE(Neryte @ 2008 10 24, 12:16)
Kokia tesla  g.gif ,o kratant arba maigant issiskiria is svogunu sultys ir susimaiso su kitais skoniais,kas ir duoda gera skoni,na jie nebuna traskus,bet reikia cia paciom pabandyti  mirksiukas.gif Gaunasi tokie sukratyti svogunai  biggrin.gif

Nu bet ir ziopla as doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif kitoj temoj skaiciau apie ziedus svogunu keptus, tai susimakalavau tarp temu ir prie taves prikibau doh.gif blush2.gif Labai geda blush2.gif Atsiprasau, se balionas 4u.gif , tik neisizeisk mirksiukas.gif 4u.gif
dabar jau tikrai prisizadu pasidaryt tavo marinuotu svoguniuku, pranesiu kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Vakarykščiai pietūs(ačiū kažkuriai kulinarei už idėją 4u.gif )
Vištiena saldžiarūgsčiai
Vištos šlaunelių mėsą supjausčiau juostelėmis,dėjau santa maria vištienos priskonius,druską ir sudėjau į maišelį,kuriame buvo 2 š.krakmolo ir 2 š.miltų.Viską supurčiau,kad vienodai pasiskirstytų.Įkaitinau aliejų ir kepiau.Kitoje keptuvėje pakepiau šiaudeliais pjaustyta morką ir 5 susmulkintas skilteles česnako. Pasidariau padažą iš puse citrinos sulčiu,3 š.medaus,3š.sojos.Pakepta morką ir česnaką sumaišiau jau su iškepta vištiena ir užpyliau padažą,dar pora minučių pakepiau mašydama.Valgėm su ryžiais ir pomidorais mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2008 10 24, 13:05)
Sveikutės 4u.gif

essen.gif ateinu pietų

brashke77
iškilo klausimas kam svogūnus nuplikyti mastau.gif ?
Atsakyti