Abu skanus, bet va tas antras is RIMI variantas toks nebandytas, as dar persilados prieskoniu dejau. Tai tie agurkai tokos rugsteles suteikia, labai skanus variantas Pabandykit ir darbo daug nera cia, o ir marinuoti nereikia.
Mielos sios temos kulinares, isivaikinkit mane kas nors :4u:
Jei rimtai, tiek skanestu dar nesu macius per visa savo gyvenimeli Oj, laimingi jusu vyrai
Rytoj bandysiu kepti vystyte pagal Eileitijos recepta Gal pavyks
Jei rimtai, tiek skanestu dar nesu macius per visa savo gyvenimeli Oj, laimingi jusu vyrai
Rytoj bandysiu kepti vystyte pagal Eileitijos recepta Gal pavyks
QUOTE(nerami @ 2008 10 23, 18:35)
Mielos sios temos kulinares, isivaikinkit mane kas nors :4u:
Jei rimtai, tiek skanestu dar nesu macius per visa savo gyvenimeli Oj, laimingi jusu vyrai
Rytoj bandysiu kepti vystyte pagal Eileitijos recepta Gal pavyks
Jei rimtai, tiek skanestu dar nesu macius per visa savo gyvenimeli Oj, laimingi jusu vyrai
Rytoj bandysiu kepti vystyte pagal Eileitijos recepta Gal pavyks
Pavyks pvayks Pasirodyk butinai rytoj
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 23, 18:37)
Pavyks pvayks Pasirodyk butinai rytoj
na, jei nepasidrovesiu, parodysiu o bet kokiu atveju, esu laiminga, kad atradau sita skyreli , su estetisku maisto pateikimu, tikiu, turesiu dideliu bedu, bet bent jau sklaniai pavalgysim
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 23, 18:37)
Pavyks pvayks Pasirodyk butinai rytoj
Net kvapą užuodžiu .Tikrai skaniai atrodo
QUOTE(KibirVibir @ 2008 10 23, 15:25)
Cicinskus galima uzsaldyti visada taip darau - vienu kartu daugiau pasidarau ir paskui telieka uzsinoreti
dar klausimelis, ir paskui juos verdat aliejuj taip?
QUOTE(sandrucka @ 2008 10 23, 18:19)
O kaip jus paskui darot? Atsildot ir paskui verdat ar kaip?
as pries uzsaldydama visada siek tiek patroskinu po to kai noriu jau uzsaldytus valgyt, tai sudedu i puoda dar net ir susalusius, ir toskinu iprastai, pabaigia issitroskint ir atsyla tuo paciu
QUOTE(doovka @ 2008 10 23, 19:48)
dar klausimelis, ir paskui juos verdat aliejuj taip?
as verdu aliejuje
QUOTE(mammka @ 2008 10 23, 15:39)
Čičinsko kepsniai
Visu pirma tai pagirsiu, kad laabbaiii skaniai atrodo, nors nesu tokio dalyko valgius, bet isivaizduoju, kad labai skanu. Turiu klausima... Nuorodoje kuria davei yra parasyta, kad valgome su pomidoru padazu ir marinuotais svogunais. Gal ka nors zinote apie svogunu marinavima? (be to, kad marinuoti acte)
Siaip matydavau kavinese meniu toki patiekala, kaip cicinsko kepsnys, bet visada galvojau, kad tai bus kazkoks tai mandras karbonadas
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 23, 22:02)
bent as tai pjaustau pusziedziais, padarau acto - vandens - cukraus - druskos marinata ir palieku svogunus jame
QUOTE(KibirVibir @ 2008 10 23, 22:42)
bent as tai pjaustau pusziedziais, padarau acto - vandens - cukraus - druskos marinata ir palieku svogunus jame
Jau susiradau internete... tai va taip paciai kaip tu parasei, tik pries dedant druska, cukru ir acta reikia uzplikyti verdanciu vandeniu bandysiu
QUOTE(mammka @ 2008 10 23, 14:39)
Kaip noreciau!!!!! Mama daznai gamindavo ir siaip Panevezio kraste labai paplite cicinskiokai sitie