Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Eileitija @ 2008 10 23, 16:51)
Na siaip cia tema receptai su nuotraukomis, o ne graziausios nuotraukos ar patiekimo rinkimai. Svarbu ideja  ax.gif  tongue.gif


Taip taip taip. As uz. thumbup.gif Tik man siam patiekalui pagyru pritruko. (Cia mano pastebejimas) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 10 23, 10:29)
kiaulienos troskinys.
supjausciau juostelemis kiauline ir pamarinavau su prieksoniais ir granatu sultimis...tada viska i keptuve ir apkepiau, tada sudejau morkas, kalafijora ir svoguna su cesnaku ir dar patroskinau...i pabaiga supyliau grietines...valgem su brinkintais grikiais....



manau turėjo būt skanu thumbup.gif thumbup.gif o su grikiais dar skaniau thumbup.gif
kažkada esu ir aš darius su granatais,tik matyt per daug įdėjau,tai rūgštoka buvo blush2.gif
šaunuolė Briliantas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 10 23, 15:52)
Vieni gavosi didesni,kiti ne.Sakykim 10 tai tikrai gaunasi,man apie 15  smile.gif .


vadinasi is puse porcijos pilnai uztenka pavalgyt seimynai
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2008 10 23, 15:53)
Taip taip taip. As uz. thumbup.gif  Tik man siam patiekalui pagyru pritruko. (Cia mano pastebejimas) bigsmile.gif

ne pirma ir ne paskutine nuotrauka, kuri tiek nesulaukia atsako....
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 23, 16:57)
1,vadinasi is puse porcijos pilnai uztenka pavalgyt seimynai

2,ne pirma ir ne paskutine nuotrauka, kuri tiek nesulaukia atsako....


1,Manau pakanka drinks_cheers.gif
2, drinks_cheers.gif
Atsakyti
niekada nesu dariusi cicinsku ar juos tinka tik karstus valgyt ar galima ir saltus? ir mikrobange galima pasildyt poto ar kaip?ir ka reiskia tesla minkyt kol bus tinkama kociojimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 10 23, 17:11)
niekada nesu dariusi cicinsku 1.ar juos tinka tik karstus valgyt ar galima ir saltus? ir 2. mikrobange galima pasildyt poto ar kaip?3.ir ka reiskia tesla minkyt kol bus tinkama kociojimui? ax.gif

1.Galima valgyti ir šaltus.
2.Galima šildyti.
3.Pradžioj minkom tešlą rankomis,nuolat beriam miltus kol tešla nebelimpa prie rankų.Tokioj konsistencijoj ji yra tinkama kočioti.
Šitų čičinskų skonis primena čeburėkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 23 spalio 2008 - 16:19
Cicinskus galima uzsaldyti bigsmile.gif visada taip darau - vienu kartu daugiau pasidarau ir paskui telieka uzsinoreti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 10 23, 17:25)
Cicinskus galima uzsaldyti  bigsmile.gif visada taip darau - vienu kartu daugiau pasidarau ir paskui telieka uzsinoreti  biggrin.gif


gera ideja bigsmile.gif as visada balandeliu prisidarau ir uzsisaldau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2008 10 23, 16:50)
gera ideja  bigsmile.gif  as visada balandeliu prisidarau ir uzsisaldau  4u.gif

o man neskanus saldytas kopustas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2008 10 23, 17:50)
gera ideja  bigsmile.gif  as visada balandeliu prisidarau ir uzsisaldau  4u.gif

O kaip jus paskui darot? blush2.gif Atsildot ir paskui verdat ar kaip? ax.gif
Atsakyti
Kaip ir zadejau, ateinu su vistiena kepta ax.gif 4u.gif Kepiau dviem budais.
Pirmasis. Ketvircius nuploviau, itryniau cesnaku, vistienos prieskoniais, majonezo (truputis), pipiriuko, druskytes ir palaikiau kelias valandas. Tada dejau i rankove, kartu supyliau ir marinata likusi, pripjausciau obuoliu skilteliu ir kepiau apie valanda. Bulves pusiau perpjoviau, isvoliojau bulviu priekoniuose, aliejuje ir i kita rankove sudejau, dar ipyliau apie puse stiklines vandens.
user posted image
Kita receptuka pasiskolinau is RIMI puslapio.
Jums prireiks:
4 vištos ketvirčių
Marinuotų agurkų
Aliejaus
Pomidorų tyrės ar natūralaus pomidorų padažo
Sviesto
Petražolių lapelių
česnako
Vištienos prieskonių
Pipirų
Druskos

Sviestą ištrinkite su smulkiai pjaustytais
česnakais bei petražolių lapeliais.
Vištienos ketvirčius nuplaukite, ištrinkite
druska, prieskoniais ir aptepkite paruoštu
sviestu. Kiekvienam ketvirčiui skirkite
po atskirą gabalėlį folijos. Kiekvieną jų
ištepkite aliejumi ir sudėkite vištų
ketvirčius. Ant kiekvieno iš jų dėkite po
porą skiltelių agurko ir kelis šaukštus
pomidorų tyrės ar natūralaus pomidorų
padažo. Folijos kraštus užlankstykite.
Kepsnelius kepkite iki 200 laipsnių
įkaitintoje orkaitėje arba žarijose.
Prie patiekalo puikiai tiks šviežių daržovių
salotos. Skanaus!

user posted image
Atsakyti
tikiu, kad abu var. gavosi labai skanus rolleyes.gif
Atsakyti