nu zinot...besarmates, jolacki palacki.. visu pirma sunervino shonine Brilianto, paskui visokios vishtos Nerytes, nekalbu jau, kad visa bleka suvalge pati savo skanaus kugelio.. paskui shrudeliai, blyn, silkes neregeto grazumo.. nors eik ir skandinkis..
varge vargeli,savo nelaimei aš užtikau šitą temą nuo pat pirmo puslapio perskaičiau ir jaučiu,kad artimiausią savaitę gyvensiu virtuvėj šaunuolės visos,puikių receptų įdėjot
Srovė, būk mano žmona Aš kažkaip aptingau....na gamint gaminu bet tingiu fotkint Pasitaisysiu
Sumuštinukai su silkė: juoda duona, sviestas, pomidoras ir silkė
Balandėliai: gaminu orkaitėje, faršą pati darausi visada, į faršą dedu apvirtų ryžių ir apkepintų morkų, kopūstų lapus apverdu, į kepimo formą dedu daug morkų, svogūnų, sudedu balandėlius ir įpilu sultinio.Troškinu uždengus su folgą, prieš pabaiga ją nuimu
Įdaryti makaronai: makaronų vamzdelius prikišu faršo, sudedu į skardą, darau baltą padažą (apkepinu miltus ant sviesto, įpilu pieno, druskos biški) ir tą padažą pilu ant makaronų
Blynas: bulvės sutarkuoju su stambią tarką, padruskinu, įmušu kiaušinį, biški miltų, išmaišau ir kepu blynus.Padažas varškė su grietinė.Pateikiu su lašišos gabaliukais
Gerumo neįmanoma atiduoti, nes jis visada sugrįžta...
atsiprašau aš čia ne į temą...bet manau daug kas čia apsilanko, todėl pasiūlysiu.
Dovanoju vokiškas receptų knygas, pavadinumus parašysiu vėliau. Vokiškai nemoku, na o mest knygas į konteinerį...ranka nekyla... kam reikia rašyti i AZ
ale plovas: isviriau ryzius....atskirai pakepiau suprieskoniuota vistiena, pridejau morku ir svoguno....tada viska sudejau i kepimoinda ismaisiau ir dar i orkaite kokia 15 min ir skanaus