nu zinot...besarmates, jolacki palacki..
visu pirma sunervino shonine Brilianto, paskui visokios vishtos Nerytes, nekalbu jau, kad visa bleka suvalge pati savo skanaus kugelio..
paskui shrudeliai, blyn, silkes neregeto grazumo..
nors eik ir skandinkis..
QUOTE(6663 @ 2008 11 06, 22:33)
nekalbu jau, kad visa bleka suvalge pati
Kazin, koks skonis blekos?
varge vargeli,savo nelaimei aš užtikau šitą temą nuo pat pirmo puslapio perskaičiau ir jaučiu,kad artimiausią savaitę gyvensiu virtuvėj
šaunuolės visos,puikių receptų įdėjot
šaunuolės visos,puikių receptų įdėjot
QUOTE(*siaip* @ 2008 11 06, 13:39)
turbut kugeliu kvepejo
Srovė, būk mano žmona
Aš kažkaip aptingau....na gamint gaminu bet tingiu fotkint Pasitaisysiu
Sumuštinukai su silkė: juoda duona, sviestas, pomidoras ir silkė
Balandėliai: gaminu orkaitėje, faršą pati darausi visada, į faršą dedu apvirtų ryžių ir apkepintų morkų, kopūstų lapus apverdu, į kepimo formą dedu daug morkų, svogūnų, sudedu balandėlius ir įpilu sultinio.Troškinu uždengus su folgą, prieš pabaiga ją nuimu
Įdaryti makaronai: makaronų vamzdelius prikišu faršo, sudedu į skardą, darau baltą padažą (apkepinu miltus ant sviesto, įpilu pieno, druskos biški) ir tą padažą pilu ant makaronų
Blynas: bulvės sutarkuoju su stambią tarką, padruskinu, įmušu kiaušinį, biški miltų, išmaišau ir kepu blynus.Padažas varškė su grietinė.Pateikiu su lašišos gabaliukais
Sumuštinukai su silkė: juoda duona, sviestas, pomidoras ir silkė
Balandėliai: gaminu orkaitėje, faršą pati darausi visada, į faršą dedu apvirtų ryžių ir apkepintų morkų, kopūstų lapus apverdu, į kepimo formą dedu daug morkų, svogūnų, sudedu balandėlius ir įpilu sultinio.Troškinu uždengus su folgą, prieš pabaiga ją nuimu
Įdaryti makaronai: makaronų vamzdelius prikišu faršo, sudedu į skardą, darau baltą padažą (apkepinu miltus ant sviesto, įpilu pieno, druskos biški) ir tą padažą pilu ant makaronų
Blynas: bulvės sutarkuoju su stambią tarką, padruskinu, įmušu kiaušinį, biški miltų, išmaišau ir kepu blynus.Padažas varškė su grietinė.Pateikiu su lašišos gabaliukais
elenos patiekalų užteks visai dienai man tai pats pačiausiais blynas su lašiša
Srove,nu jau silkės gražumas tokios dar neteko ragaut
mergaitės,jūs ŠAUNUOLĖS tokių grožybių prigaminat,kad galva susisuka ką čia begaminti,nes visko norisi
mergaitės,jūs ŠAUNUOLĖS tokių grožybių prigaminat,kad galva susisuka ką čia begaminti,nes visko norisi
atsiprašau aš čia ne į temą...bet manau daug kas čia apsilanko, todėl pasiūlysiu.
Dovanoju vokiškas receptų knygas, pavadinumus parašysiu vėliau.
Vokiškai nemoku, na o mest knygas į konteinerį...ranka nekyla...
kam reikia rašyti i AZ
Kaunas
Dovanoju vokiškas receptų knygas, pavadinumus parašysiu vėliau.
Vokiškai nemoku, na o mest knygas į konteinerį...ranka nekyla...
kam reikia rašyti i AZ
Kaunas
QUOTE(*siaip* @ 2008 11 06, 21:39)
tfloninis...
QUOTE(6663 @ 2008 11 06, 22:07)
turbut kugeliu kvepejo
su kugelio prieskoniu
QUOTE(Elena @ 2008 11 07, 09:21)
Srovė, būk mano žmona