QUOTE(Nerytė @ 2008 11 06, 19:56)
Bulviu plokstainis su kumpiu
sutarkuojam bulves, dedam kiausini, ant keptuves pakepinam sonine su svogunais, pilam pieno siek tiek, dedam kelis sauskstus grietines ir viska supilam ant tarkiu (uzplikom juos), dedam prieskonius - druska, pipirai ir muskatas) sudedam kumpio gabalelius, pilam i blekute ir ant virsaus papjaustom kelis sviesto gabalelius. kepam 180C. temp. kol graziai paruduoja. padazas - sonine pakepinta su svogunais, ideta keli saukstai grietines
gaunasi labai minkstas ir purus
geda prisipazinti, bet suvalgiau beveik visa ta blekute... pasiliko tik mazdaug 10 cm. ilgio juostele nedaznai darau, nes MB nemegsta, tai jau kai darau tai kertu iki neglejimo, tiek privalgiua, kad net negera
sutarkuojam bulves, dedam kiausini, ant keptuves pakepinam sonine su svogunais, pilam pieno siek tiek, dedam kelis sauskstus grietines ir viska supilam ant tarkiu (uzplikom juos), dedam prieskonius - druska, pipirai ir muskatas) sudedam kumpio gabalelius, pilam i blekute ir ant virsaus papjaustom kelis sviesto gabalelius. kepam 180C. temp. kol graziai paruduoja. padazas - sonine pakepinta su svogunais, ideta keli saukstai grietines
gaunasi labai minkstas ir purus
geda prisipazinti, bet suvalgiau beveik visa ta blekute... pasiliko tik mazdaug 10 cm. ilgio juostele nedaznai darau, nes MB nemegsta, tai jau kai darau tai kertu iki neglejimo, tiek privalgiua, kad net negera
kaip grazu ir skanu o koks kumpelis? paprastas parukytas?
tikrai alkana buvai, kad net blekute valgei sorry, juokauju. reiks ir man kugelioka kept. viska darau panasiai, tik per viduri dedu farso sluoksni, labai skanu, kaip cepelinai gaunas