Srove, asmeniškas ačiūūūūūūū
niu joooo.. Srove gal tu kokio super duper restorano vadove......
bulves rozytes.....
bulves rozytes.....
QUOTE(Kukūška @ 2008 11 05, 19:56)
Noriu persiprasyt..Parasiau "Barsciai"..O tikriausiai reikejo "Burokeliu sriuba"
Barščiai yra tinkamas lietuviškas žodis
Patiekalai pas jus superiniai, vis paskaitau, seile pavarvinu. Man labai kelmukas su bulvine gele patiko, butinai pabandysiu
Sveikos,
Aš tai šiandien gaminsiu lietinius su pievagrybiais. Jei pavyks, nuotraukytę vakare įmesiu.
O gaminu juos taip: Iškepu lietinius ( reikia kiaušinių, pieno, truputi druskos, miltų).
Įdarui patroškinu pjaustytus pievagrybius su svogūniukais ir prieskoniais. Tada pridedu į lietinius įdaro ir apkepu keptuvėje. Labai skanui valgyt su tomatu padažu!
Aš tai šiandien gaminsiu lietinius su pievagrybiais. Jei pavyks, nuotraukytę vakare įmesiu.
O gaminu juos taip: Iškepu lietinius ( reikia kiaušinių, pieno, truputi druskos, miltų).
Įdarui patroškinu pjaustytus pievagrybius su svogūniukais ir prieskoniais. Tada pridedu į lietinius įdaro ir apkepu keptuvėje. Labai skanui valgyt su tomatu padažu!
QUOTE(Lolita2 @ 2008 11 06, 09:05)
geriau butu, jei receptas ir nuotrauka ''keliautu'' kartu, o ne pinigai ryte kedes vakare
QUOTE(Briliantas @ 2008 11 05, 11:58)
Troskinukas
Hmmmmm .
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 05, 15:43)
Makaronus isvirti, nusunkti, ideti pastos
QUOTE(tasha @ 2008 11 05, 22:57)
Šiandienos pietūs:
gardumynas
Srove didelis dėkui
QUOTE(KibirVibir @ 2008 11 06, 10:20)
geriau butu, jei receptas ir nuotrauka ''keliautu'' kartu, o ne pinigai ryte kedes vakare
QUOTE(*Jūra* @ 2008 11 05, 16:08)
gal galit atsakyt kuri, kas kepėt? man niekaip neišeina
kiek min kepat? tikrai 45? baklažanas iškepa, bet visa kita beveik sudega
gal verta iš pradžių baklažaną apvirti, tada kažkiek laiko dar kepti pagal receptą orkaitėj?
gal verta iš pradžių baklažaną apvirti, tada kažkiek laiko dar kepti pagal receptą orkaitėj?
As gaminau vakar veduokle...na mum su vyru nelabai patiko...pomidorai su suriu gelbejo visa reikala gal del to, kad baklazanas neturi skonio ir sugeria bei igauna kitu, kartu esanciu ingridientu skoni....
Kepiau 45 minutes, kaip kad recepte...mirkiau maziau biski, negu 30 min.
[quote=*Jūra*,2008 11 05, 16:08]
aš tikrai kepiau viskas pavyko,buvo labai skanu,svečius vaišinome ir jiems patiko
baklažaną mirkiau 30min,kepiau 1val,sūrį dėjau fermentinį,tik jis per daug sukepė,tai į kepimo pabaigą dar uždėjau sūrio ir viskas buvo puiku :4u:niekas neištižo,niekas nesudegė
aš tikrai kepiau viskas pavyko,buvo labai skanu,svečius vaišinome ir jiems patiko
baklažaną mirkiau 30min,kepiau 1val,sūrį dėjau fermentinį,tik jis per daug sukepė,tai į kepimo pabaigą dar uždėjau sūrio ir viskas buvo puiku :4u:niekas neištižo,niekas nesudegė
Gal kas skubiai i az parasytu ka reikia deti i farsa kad kotletukai butu purus, majonezo ar grietines, labai buciau dekinga
QUOTE(Kukūška @ 2008 11 05, 19:33)
"Makaronke"
pakepinau kiaulienos farsa,svoguna,prieskoniu.Jau kai farsas iskepes pabarsciau baziliko , idejau nublonciruotu pomidoru,tarkuoto siektiek surio.Ir viska sumaisiau su makaronais.
pakepinau kiaulienos farsa,svoguna,prieskoniu.Jau kai farsas iskepes pabarsciau baziliko , idejau nublonciruotu pomidoru,tarkuoto siektiek surio.Ir viska sumaisiau su makaronais.
imu
QUOTE(Srove @ 2008 11 05, 20:25)
Noriu atsakyti i klausimukus senesnius, nes neturejau laiko ir parodyti ta bulve norincioms, kaip pjaustyti.Tai sukam ratu peiliu va taip:
aciu uz fotoreportaza! ir kaip visada tavo patiekaliukai - niam niam
QUOTE(tasha @ 2008 11 05, 21:57)
imu ir net MB nerodau...
QUOTE(6663 @ 2008 11 05, 23:33)
Neryt, skanus spageciukai, tik tas pesto receptas ne mano, cia shiaip, ish bendro ishprusimo sugalvojau ..
bet nuo taves nusikopinau