Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Noriu persiprasyt..Parasiau "Barsciai"..O tikriausiai reikejo "Burokeliu sriuba" blush2.gif
Atsakyti
Noriu atsakyti i klausimukus senesnius, nes neturejau laiko ir parodyti ta bulve norincioms, kaip pjaustyti.Tai sukam ratu peiliu va taip:
user posted image
Paskui praskleidziam ir pridedam farso i tarpus, na o is likusios bulves supjaustom tokius lapelius ir sukisam i farsa aplinkui, sona prismeigiam smeigtuku, parodziau kur, kad neisirtu bekepant:
user posted image
Na manau dabar tai tikrai aisku bus ax.gif
O va cia ta pati kur dabar ispjoviau iskepus salia sonkauliuku kelmuko:
user posted image
Sonkauliukus susukau, susmeigiau, i vidu pridejau farso ir i orkaite.Kepiau val. ir 20 min.180l.temp.Pries tai juos buvau sumarinavusi i medaus, citrinu, cesnako ,aliejaus, druskos marinate.
Atsakyti
Srove,kaip visada... nokautas man
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 11 05, 20:25)

O va cia ta pati kur dabar ispjoviau iskepus salia sonkauliuku kelmuko:

Be farso dar ispudingiau ir tikroviskiau atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
srove, saunuole tu bigsmile.gif paprasta bulve, o sitaip atroro bigsmile.gif pasaka... wub.gif
Atsakyti
Srove kaip ir visada nuostabiai 4u.gif thumbup.gif Iskilo klausimelis , o ta bulve-rozyte (man toks pavadinimas "prilipo") kiek laiko kepi orkaitej? Ir ar elektrinej? Nes pas mane dujine, tai galvoju gal geriau rankovej iskeps... g.gif Reikia vyrui pridaryt tokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alantė @ 2008 11 04, 20:44)
Koks geras receptukas, tiesiog super. Noriu paklausti o į bliekutę vandens nereikę pilti? O marinatą pilti karšta? Ir kiek maždaug laiko galima saugoti šaldytuve?

Ne nereikia jokio vandens, marinata koki nori gali pilti, juk jis vistiek uzverda.O del laikymo, tai manau, kad galima laikyti ir ilgiau, jei tik steriliai padaryta ir gerai dangtelis uzsuktas, negauna oro, o dar saltai laikoma nieko ji nebijo.
irnesakyk.gif Tik gal kokiu morku reiktu nedet, jei ilgiau laikyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eileitija @ 2008 11 05, 22:12)
kiek laiko kepi orkaitej? Ir ar elektrinej? Nes pas mane dujine, tai galvoju gal geriau rankovej iskeps... g.gif Reikia vyrui pridaryt tokiu  mirksiukas.gif

Kepiau dabar kartu su sonkauliu kepsniu, idejau po koki 15 min. kepimo, tai kepe apie val. laiko.I rankove nemanau, kad gerai gautusi, ji gali patizti ir prarasti forma, nors gal bandyk, bet abejoju.Turetu iskept ir nebutinai elektrinej orkaitej, mazu gazu biggrin.gif nusistatyk.
Aciu mergaites uz aplodismentus, labai, labai
blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šiandienos pietūs:
Stir Fry

Mažiukai pomidoriukai, paprikos pusė raudonos ir geltonos, pievagrybiai, šparaginės pupelės, čili pipiriukas vienas. Viska susismulkinti kokiais norit gabaliukais.
Lašišos ar kitokios žuvies gabaliuka susismulkinti kasnio gabaliukais ir krevetes susipjaustyti per pusę(jei mažos nepjaustyti visai,geriau,kai krevetės jau išvirtos), česnako pora skiltelių susismulkinti ir susimaišyti viską su sojos padažo trupučiu.
Išsivirti ryžių makaronus, kaip parašyta ant pokelio, perplauti šaltu vandeniu.
Gilioje kinietiškoje keptuveje, vis maišant apkepti daržoves, kad šiek tiek suminkštėtu, bet dar nebūtų pilnai iškepusios, tada susidėti lašišos ir krevečių mišinį,papirinti, padruskinti šiek tiek ir vėl viską maišant pakepti, kol žuvis iškeps. Ir tada sudėti virtus ryžių makaronus ir viską maišant pakaitinti kokias 5 min.
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Srove kaip grazu ir skaniai atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu, tikrai, kaip grazu, Srove... wub.gif
Neryt, skanus spageciukai, tik tas pesto receptas ne mano, cia shiaip, ish bendro ishprusimo sugalvojau blush2.gif lotuliukas.gif ..
tos vishtienos irgi nuostabios foto.. bigsmile.gif ...
zodziu skanumelis..pas visas..
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 11 05, 21:31)
Srove,kaip visada... nokautas man

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu ir receptu prisirasiau is jusu doh.gif visa valanda jei ne ilgiau cia praleidau, tiek skanumynu,grazumynu thumbup.gif , kaip tik buvau issisemus gaminime, o dabar pasisemiau nauju ideju, nuo rytdienos kibsiu vel i kulinarijos pasauli ax.gif
Smagu kai tokiu temu yra 4u.gif
Atsakyti