Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

MAZEA - super.. aciu uz saunia ideja!!
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 11 04, 23:42)
Verdi kol makaronai suminkstes(bet neperdaugiausiai, nes gali farsas iskristi).

labai skaniai atrodo.. rolleyes.gif o farsas spejo isvirti, taip greit? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alantė @ 2008 11 04, 19:44)
Koks geras receptukas, tiesiog super. Noriu paklausti o į bliekutę vandens nereikę pilti? O marinatą pilti karšta? Ir kiek maždaug laiko galima saugoti šaldytuve?


QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 04, 21:45)
O ta zuvi stiklainiuose, manau galima ir puode su vandeniu sustatyt stiklainiukus, ir pakaitint  g.gif

Nesu recepto autore, bet, kadangi dariau taip lasisa per iseigines, cia prisiziurejus, tai leiskit atsakysiu ax.gif
Zuvi turejau apie 2,5 kg. Nuskutau, nukaulinau, supjausciau juostelemis ir palikau su druska ir cesnakais per nakti, taip kaip rase autore.
Kai susukau ir sudejau i stiklainius, tai man gavosi 5 vnt. 0,5 litro stiklainiai, sukisau gan stipriai. Palikau is virsaus koki 1 cm tuscio. tiesa, dar pripjausciau zaliu morkyciu. Paskui isviriau suryma. Tokiam kiekiui 0,75 l. vandens + druska, cukrus, actas ir kiti prieskoniai pagal skoni, bet taip gerokai saldziarugsciai. Panaudojau visa pakeli zelatinos Dr. Otker, kur skirta 1 l. vandens. Tiesiog i karsta suryma suberiau zelatina ir maisiau, kol istirps. Karsta suryma supyliau i stiklainius, padedama peiliu, kad patektu i stiklainio apacia. Surymo uzteko kaip tik. Paskui stiklainius ikisau i vos silta orkaite, jokios vandens nepiliau, tiesiog taip adaras ant blekos pastaciau. Orkaites temperatura 220 C. Tai laikiau gal kokias viso 20 min, nes kol ikaito ir paskui apie 10 min kol burbuliavo, pasakysiu, kad labiau net spjaudesi, nei burbuliavo. Istraukiau ir uzsukau dangtelius. Kiek laikyti taip galima nezinau schmoll.gif , manau, kadangi praejo sterilizacija galima laikyti gal pora menesiu. Aisku, gerai butu, kad SROVE atsakytu. Bet jau skonis thumbup.gif thumbup.gif . Viena stiklaini atidarem jau kita diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 04 lapkričio 2008 - 23:56
Aciu merginos uz saunius receptus, pati ne kureja esu virtuveje, bet pasinaudoti kitu fantazija tikrai liuks dalykas hi.gif
Atsakyti
Vakar vyras kepe savo "firmine" vistiena ant groteliu . Jis is vistos slauneliu iseme kaulus, nulupo odele, itryne cesnakiniais pipirais, saliero druska, paprikos milteliais ir juros druska. Pamarinavo per nakti ir kepe grilyje. Valgeme su ryziais ir darzovemis. Gaunasi labai minksta vistiena thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 11 04, 23:18)
labai skaniai atrodo.. rolleyes.gif  o farsas spejo isvirti, taip greit? g.gif  blush2.gif

aciu mirksiukas.gif agam spejo , visdelto juk ten nelabai koks ir farsas o tik supjaustytas vistienos file ax.gif tj manau del to ir spejo.o jei buciau ilgiau pavirus tj manau viskas man butu subliuske
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazea: 05 lapkričio 2008 - 06:45
QUOTE(Ecola @ 2008 11 04, 13:46)
Labas rytas

DELIGHT - manau kad stikliniam inde irgi iskeps, tik butu gerai, kad indas butu ilgas, ne aukstas.. tuomet visus iskeps gerai..





Na šiandien ruošiu, o kokioje temperatūroje kepti?

Ačiū
Atsakyti
oi, Vistiena kokia super bigsmile.gif ir fotke gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Ajai kiek skanumynų bigsmile.gif .Šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vistyte kaip viliojanciai atrodo wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 05, 10:05)

o receptas g.gif
Atsakyti