Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Myja @ 2008 11 04, 07:59)
sveikos, man labai idomu kaip ten ta tesla padaryti.. viska sumaisai ir kocioji ar kaip? labai noreciau i kelione prisidaryti tu kibinu tokiu...mano buvusi uosviene oi kaip skaniai gamindavo kibinus, tik gaila kad neismokau..net nezinau, ka reikskia ka "sukapoti"..

Arba, kaip vakar dariau aš - nuorodoj pagal tą receptą receptas ax.gif
Ten parodyta viskas - i puodą visus miltus išsipili, tada margariną gabalais susipjaustai ir sumeti į miltus ir tiesiog sugniaužai su rankom. Žymiai lengviau, nes man berti kilogramą miltų ant lentos ir juos kapoti - per daug darbo
Atsakyti
Dariau vakar Lazanija
Jau darbo karsta.gif , bet snokis thumbup.gif
user posted image
Lakstai:
2 stiklines miltu, 1 kiausinis, 3 saukstai vandens.
Isminkiau tesla, iskociojau labai plonus lakstus, supjausciau reikalingo dydzio gabalais ir palikau kokias 2 val. padziut. Lakstus apvirinau kokia 1 min., paskui kasta laksta idejau i salta vandeni, kad butu elastingas.
Farsas:
Pakepinau cukinija su morkomis, poru ir pievagrybiais, sumeciau vistienos krutineles farsa, pabarsciau prieskoniais ir viska apkepinau ant mazos ugnies, papildomai idejau pomidoro ir siek tiek keciupo
Bešamelio padažas:
Uzvirinau puode 0,5 litro pieno su lauro lapais. Keptuveje istirpinau sviesta, idejau pora saukstu miltu, pakepinau ir sumaisiau su pienu. Pagardinau muskato riesutu ir siek tiek druskos.

Sudejau i forma: lakstas, siek tiek surio, farsas, padazas, vel lakstas......., virsutinis sluoksnis t.b. butinai padazas

MB pasake, kad galiu dazniau toki skanu patiekala daryti.
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2008 11 03, 23:04)
na, paskutinis mano patiekalas seimynai siandien - varskes apkepas. Labai lengvas, nebrangus ir baisiai gardus smile.gif

0.5 kg varskes
6 saukstai manu kruopu
4 saukstai cukraus
3 kiausiniai
0.5 stiklines grietines
0.5 saukstelio kepimo milteliu.

Cukru isplakti su kiausiniais ir sumaisyti su varske ir manais. Kepimo miltelius sumaisyti su grietine ir supilti i tesla. Skarda aptepti sviestuku, supilti tesla ir kepti apie pusvalandi, kol graziai pagels. Taip pat galima ideti razinu, bet mes ju nemegstam.. smile.gif Valgem su grietine ir svieziom braskem

user posted image

Oi kaip noriu rolleyes.gif tik neturiu skardos verysad.gif gal tiks jei stikliniame inde kepsiu ax.gif kaip manote?
Atsakyti
Labas rytas

DELIGHT - manau kad stikliniam inde irgi iskeps, tik butu gerai, kad indas butu ilgas, ne aukstas.. tuomet visus iskeps gerai..

Merginos, gal kas parekomenuods ka skanaus is kiaulienos padaryti? Pamarinavau mesute.. siandien pietum reikia kazka pagaminti.. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 04, 10:56)
Dariau vakar Lazanija

oho, tu ir lakstus pati darei thumbup.gif turejo buti labai skani lazanija

QUOTE(Ecola @ 2008 11 04, 11:46)
Merginos, gal kas parekomenuods ka skanaus is kiaulienos padaryti? Pamarinavau mesute.. siandien pietum reikia kazka pagaminti.. Aciu

g.gif kepsnius kept... su svogunais, suriu, pom. padazu, pjaustyk ir guliasa daryk, beftrogena, karbonadus, suktinukus su morka, marinuotu agurku viduj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 04 lapkričio 2008 - 11:52
Sveikos kulinariniu sedevru super mamos biggrin.gif mirksiukas.gif
Pasiskaitineju pas jumi ir manau isitrauksiu ka nors gaminti is jusu receptu smile.gif
Ecola-galeciau pasiulyti pasidaryti kepsnuku,stai taip:
iskepi svogunus su morkomis ir pom padazu
iskepi kepsnukus
ant ju uztepi majonezo sauksteli,uzdedi morkas su svogunais kepintus,uztarkuoji fermentinio surio ir dar keletui min pasauni kad ir i mikrobange,kad suris isilydytu.Super kepsniai thumbup.gif Manes vis per balius praso tokiu daryti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 04 lapkričio 2008 - 12:34
Aciu uz pasiulymus.. taip ir padarysiu smile.gif - kepsiu kepsniukus smile.gif
Atsakyti
Kiauliena supjausciau juostelemes, pamarinavau su prieskoniais, granatu padazu ir sezamu, viska apkepiau, pridejau daug svogunu ir grietines...salia bulviu kose ir agurkelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 04, 12:56)
Dariau vakar Lazanija

Šaunuolė,vien už tai kad pati lakštus kepei 4u.gif 4u.gif thumbup.gif Labai skaniai atrodo
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2008 11 02, 21:17)
Bandeles su raugintais kopusteliais  ax.gif

wow thumbup.gif o dedi 'zalius' raugintus kopustus lotuliukas.gif , ar jau juos patroskintus? blush2.gif blush2.gif

Nerytes
verinukai bigsmile.gif mintibutes blyneliai su kopustais thumbup.gif davidijos bulvikes thumbup.gif

QUOTE(Inočka @ 2008 11 04, 11:56)
Dariau vakar Lazanija

net pati lakstus darei? bigsmile.gif wow thumbup.gif

o mes su vyru savaitgali kepem kibinus -pirma syki gyvenime blush2.gif pagal sita recepta thumbup.gif tik, kaip pirmam sykiui emem puse dozes lotuliukas.gif ir kaip pirmas bandymas- sakyciau buvo netgi labai skanu thumbup.gif tik forma ir dydi riek tobulint -nes biski gigantosai gavos lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2008 11 04, 13:36)
Aciu uz pasiulymus.. taip ir padarysiu smile.gif - kepsiu kepsniukus smile.gif

tai jau nera uz ka mirksiukas.gif gal patiks ir mano variantas rolleyes.gif
QUOTE(bonda @ 2008 11 04, 16:30)

o mes su vyru savaitgali kepem kibinus -pirma syki gyvenime blush2.gif  pagal sita recepta 

Reikes kita diena ir man pasigaminti smile.gif skanu turetu but,o forma....na jin pilvui nemaiso hihihi.gif svarbu skanu
O as einu balandeliu daryti rolleyes.gif ax.gif taip uzsimaniau bigsmile.gif
Atsakyti
as kibinu dar niekad nedarius ax.gif
Atsakyti