KEDUTE - niam.. Nuo sriubytes net seile nutyso
QUOTE(Ecola @ 2008 11 03, 20:28)
KEDUTE - niam.. Nuo sriubytes net seile nutyso
Man ir sita sriubyte labai labai
noriu ir bulviu, ir lasisos, ir sriubytes
na, paskutinis mano patiekalas seimynai siandien - varskes apkepas. Labai lengvas, nebrangus ir baisiai gardus
0.5 kg varskes
6 saukstai manu kruopu
4 saukstai cukraus
3 kiausiniai
0.5 stiklines grietines
0.5 saukstelio kepimo milteliu.
Cukru isplakti su kiausiniais ir sumaisyti su varske ir manais. Kepimo miltelius sumaisyti su grietine ir supilti i tesla. Skarda aptepti sviestuku, supilti tesla ir kepti apie pusvalandi, kol graziai pagels. Taip pat galima ideti razinu, bet mes ju nemegstam.. Valgem su grietine ir svieziom braskem
0.5 kg varskes
6 saukstai manu kruopu
4 saukstai cukraus
3 kiausiniai
0.5 stiklines grietines
0.5 saukstelio kepimo milteliu.
Cukru isplakti su kiausiniais ir sumaisyti su varske ir manais. Kepimo miltelius sumaisyti su grietine ir supilti i tesla. Skarda aptepti sviestuku, supilti tesla ir kepti apie pusvalandi, kol graziai pagels. Taip pat galima ideti razinu, bet mes ju nemegstam.. Valgem su grietine ir svieziom braskem
QUOTE(Ecola @ 2008 11 03, 21:04)
na, paskutinis mano patiekalas seimynai siandien - varskes apkepas. Labai lengvas, nebrangus ir baisiai gardus
Oj, o sito tai jau kaip noreciau
..suzaveta Jusu savaitgaliniais shedevrais.. ....
Perskaiciau visa tema.. o jau skoniai skaniausiai... mmmmm seile iki zemes nutyso.. Bet vis tiek nesuradau kaip cia idomiau kiauliena rytojui paruosti.. Galvoju gal darysiu taip pat kaip saldziarukste visteina.. tikriausiai nieko baisaus, kad kiauliena naudosiu..
Aciu visoms uz skanius pasiulymus.. tikrai labai labai labai viskas atrodo skaniai ir graziai
Aciu visoms uz skanius pasiulymus.. tikrai labai labai labai viskas atrodo skaniai ir graziai
QUOTE(Srove @ 2008 11 01, 22:19)
Dariau siandien as taip lasisa. Skonis . Idomu, o kiek galima laikyti?
Befstrogenas super reikes snd pasidaryti...
Pyrageliai su kopustais irgi saunus reikalas
Pyrageliai su kopustais irgi saunus reikalas
tesla, kaip kibinams:
1kg miltu
450g margarino
4 kiausiniai
200g grietines
ziupsnelis druskos.
[/quote]
sveikos, man labai idomu kaip ten ta tesla padaryti.. viska sumaisai ir kocioji ar kaip? labai noreciau i kelione prisidaryti tu kibinu tokiu...mano buvusi uosviene oi kaip skaniai gamindavo kibinus, tik gaila kad neismokau..net nezinau, ka reikskia ka "sukapoti"..
QUOTE(Myja @ 2008 11 04, 08:59)
sveikos, man labai idomu kaip ten ta tesla padaryti.. viska sumaisai ir kocioji ar kaip? labai noreciau i kelione prisidaryti tu kibinu tokiu...mano buvusi uosviene oi kaip skaniai gamindavo kibinus, tik gaila kad neismokau..net nezinau, ka reikskia ka "sukapoti"..
miltus sukapoti su margarinu reikia paprasciausiai peiliu (miltus pili ant stalo, dedi ant ju margarina ir kapoji kol iseina tokie mazgarino trupiniai... taip sakant visi miltai sulimpa su margarino trupinukais... ) arba gali paprasciausiai margarina sutarkuoti burokine tarka ir rankomir sutrinti su miltais. tada isplaki grietine su kiausiniais ir viska su minkai kartu
QUOTE(indria @ 2008 11 04, 10:42)
miltus sukapoti su margarinu reikia paprasciausiai peiliu (miltus pili ant stalo, dedi ant ju margarina ir kapoji kol iseina tokie mazgarino trupiniai... taip sakant visi miltai sulimpa su margarino trupinukais... ) arba gali paprasciausiai margarina sutarkuoti burokine tarka ir rankomir sutrinti su miltais. tada isplaki grietine su kiausiniais ir viska su minkai kartu
aciuuu... reiks pabandyti tikrai...