Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

KEDUTE - niam.. Nuo sriubytes net seile nutyso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2008 11 03, 20:28)
KEDUTE - niam.. Nuo sriubytes net seile nutyso smile.gif

smile.gif
Man ir sita sriubyte labai labai bigsmile.gif
Atsakyti
noriu ir bulviu, ir lasisos, ir sriubytes bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
na, paskutinis mano patiekalas seimynai siandien - varskes apkepas. Labai lengvas, nebrangus ir baisiai gardus smile.gif

0.5 kg varskes
6 saukstai manu kruopu
4 saukstai cukraus
3 kiausiniai
0.5 stiklines grietines
0.5 saukstelio kepimo milteliu.

Cukru isplakti su kiausiniais ir sumaisyti su varske ir manais. Kepimo miltelius sumaisyti su grietine ir supilti i tesla. Skarda aptepti sviestuku, supilti tesla ir kepti apie pusvalandi, kol graziai pagels. Taip pat galima ideti razinu, bet mes ju nemegstam.. smile.gif Valgem su grietine ir svieziom braskem

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2008 11 03, 21:04)
na, paskutinis mano patiekalas seimynai siandien - varskes apkepas. Labai lengvas, nebrangus ir baisiai gardus smile.gif

Oj, o sito tai jau kaip noreciau blush2.gif
Atsakyti
..suzaveta Jusu savaitgaliniais shedevrais.. wub.gif wub.gif ....
Atsakyti
Perskaiciau visa tema.. o jau skoniai skaniausiai... mmmmm seile iki zemes nutyso.. Bet vis tiek nesuradau kaip cia idomiau kiauliena rytojui paruosti.. Galvoju gal darysiu taip pat kaip saldziarukste visteina.. tikriausiai nieko baisaus, kad kiauliena naudosiu..

Aciu visoms uz skanius pasiulymus.. tikrai labai labai labai viskas atrodo skaniai ir graziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 11 01, 22:19)

Dariau siandien as taip lasisa. Skonis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Idomu, o kiek galima laikyti?
Atsakyti
Befstrogenas super 4u.gif reikes snd pasidaryti...

Pyrageliai su kopustais irgi saunus reikalas thumbup.gif
Atsakyti

tesla, kaip kibinams:
1kg miltu
450g margarino
4 kiausiniai
200g grietines
ziupsnelis druskos.
[/quote]

sveikos, man labai idomu kaip ten ta tesla padaryti.. viska sumaisai ir kocioji ar kaip? labai noreciau i kelione prisidaryti tu kibinu tokiu...mano buvusi uosviene oi kaip skaniai gamindavo kibinus, tik gaila kad neismokau..net nezinau, ka reikskia ka "sukapoti"..
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2008 11 04, 08:59)
sveikos, man labai idomu kaip ten ta tesla padaryti.. viska sumaisai ir kocioji ar kaip? labai noreciau i kelione prisidaryti tu kibinu tokiu...mano buvusi uosviene oi kaip skaniai gamindavo kibinus, tik gaila kad neismokau..net nezinau, ka reikskia ka "sukapoti"..

miltus sukapoti su margarinu reikia paprasciausiai peiliu (miltus pili ant stalo, dedi ant ju margarina ir kapoji kol iseina tokie mazgarino trupiniai... taip sakant visi miltai sulimpa su margarino trupinukais... smile.gif ) arba gali paprasciausiai margarina sutarkuoti burokine tarka ir rankomir sutrinti su miltais. tada isplaki grietine su kiausiniais ir viska su minkai kartu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indria: 04 lapkričio 2008 - 09:43
QUOTE(indria @ 2008 11 04, 10:42)
miltus sukapoti su margarinu reikia paprasciausiai peiliu (miltus pili ant stalo, dedi ant ju margarina ir kapoji kol iseina tokie mazgarino trupiniai... taip sakant visi miltai sulimpa su margarino trupinukais... smile.gif ) arba gali paprasciausiai margarina sutarkuoti burokine tarka ir rankomir sutrinti su miltais. tada isplaki grietine su kiausiniais ir viska su minkai kartu smile.gif

aciuuu... reiks pabandyti tikrai... ax.gif
Atsakyti