sriubyte
litras vandenuko
sauja ryziu
pora bulvyciu
svogunas
morka
raugintas agurkas
sultinio kubelis
saukstas pomidoru padazo
morkas sutarkuoti, svogunus supjaustyti ir pakepinti, i verdanti vandenuka dedam ryzius , pjaustytas bulvytes ir pjaustyta agurka, dedam sultinio kubeli ir kepintas morkas ir svogunus, isvirta sriubyte pilam i dubeneli pagardinam saukstu pomidoru padazo ir skanaus

pamarinuojam mesyte su santa marija marinatu su vyno actu, dar idedam cesnako ir palaikom kelias valandas kad pasimarinuotu, tada voliojam kiausinio plakini ir dziuveseliuose, kepam , kai iskepam mesyte darom padaziuka, pakepam ant svieto svoguna pjaustyta tada dedam pora sauktu miltu maisom, truputi pakepinus pilam vandenuko, ir maisom maisom....... tada dedam mylimu prieskoniu, pilam grietineles pagal skoni, ir tomato padazo pagal skoni, tada dedam kepta mesyte uzdengiam dangciu ir truputeli patusinam......
virtas bulves papjaustom ir pakepam ant sviestuko, dedam viska i lekste ir uzbarstom tarkuotu suriu, skanaus