kokie puikus cenakai! ypac tokia niuria diena....
tik as labiau megstu sudeti i cenakines visus zalius produktus, truputi sultinuko, grietinytes arb.saukstelis, pom padazo ir kepam kepam kepam ... 2 val kazkur
QUOTE(Ridikute @ 2008 10 30, 19:59)
IMU!
QUOTE(Jaskolka @ 2008 10 30, 20:01)
Įdaryti baklažanai [img]
kokia grazi nuottrauka, kaip is katalogo
o del tu Sroves rozyciu tai as supratau, kad padarai toki kaip zieda is bulves, susegi, i vidu f\dedi farso ir i ta farsa smaugstai ziedlapius is bulves zodziu kiekviena suprato vis kitaip, reik Sroves prasyti fotoreportazo
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 01, 06:49)
tik as labiau megstu sudeti i cenakines visus zalius produktus,
Sveikos
Mes siandien kepem VIŠTA... pastoviai kepdavom gabaliukais, bet snd norejom visa
Receptas paprastas:
marinatas: skystas marinatas, majonezas, ir daug daug prieskoniu... po geros valandeles pradejome kepti, i vidu dar idejome slyvu.
Bulves buvo su lupyna keptos taip pat orkaiteje
Ir valgem su kopustu salotomis, t.y. valgome dabar
Skanu
Mes siandien kepem VIŠTA... pastoviai kepdavom gabaliukais, bet snd norejom visa
Receptas paprastas:
marinatas: skystas marinatas, majonezas, ir daug daug prieskoniu... po geros valandeles pradejome kepti, i vidu dar idejome slyvu.
Bulves buvo su lupyna keptos taip pat orkaiteje
Ir valgem su kopustu salotomis, t.y. valgome dabar
Skanu
QUOTE(Agniuke* @ 2008 11 01, 09:50)
labai skaniai atrodo...
bandysiu shiandien mauti vishta ant butelaicio ar stiklainio
QUOTE(6663 @ 2008 11 01, 18:45)
labai skaniai atrodo...
bandysiu shiandien mauti vishta ant butelaicio ar stiklainio
bandysiu shiandien mauti vishta ant butelaicio ar stiklainio
MB kazka sake apie buteli, apie toki kepima, bet nieko nezinojom, tai kepem paprastai, reiks pasidometi...
QUOTE(bonda @ 2008 10 22, 13:51)
Isbandziau vakar darzoviu veduokle
aisku, man kaip visada tiksliai pagal recepta nesigauna pirmiausia tai pakeiciau forma toliau - dar mesos maltos dejau , vietoj cesnako svoguno, nes cesnako namie neradau ir suris buvo mozarelos
gavos man labai labai patiko -labai
aisku, man kaip visada tiksliai pagal recepta nesigauna pirmiausia tai pakeiciau forma toliau - dar mesos maltos dejau , vietoj cesnako svoguno, nes cesnako namie neradau ir suris buvo mozarelos
gavos man labai labai patiko -labai
atrodo labai šventiškai
keli klausimukai: ar kas ruošėte vištieną kartu? kaip?
keliems žmonėms kiap garnyras? dviems? daugiau?
JulieTa, skaičiau temą nuo pradžios, kažkodėl tavo gamintų patiekalų nuotraukų nebesimato
QUOTE(KibirVibir @ 2008 11 01, 19:32)
uzsodini vista ir kepi atsimenu, mama lyg vandens i ta buteli pildavo, bet kaip skanu
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 01, 15:49)
kepam kepam kepam ... 2 val kazkur
labai tingiu taip ilgai kepti, o gaunasi labai panasus rezultatas mes su mama tikrai ilgai kepdavom cenakus, o dabar taupumo sumetimais reik elektra taupyt
QUOTE(*Jūra* @ 2008 11 01, 20:33)
JulieTa, skaičiau temą nuo pradžios, kažkodėl tavo gamintų patiekalų nuotraukų nebesimato
nes perdejau i kita vieta, kur mano patiekalai, nelabai zinau, kodel nematai
Vakarienei - varskes apkepas
varskes 600g;
4 saukstai manu;
puse stiklines pieno;
4 kiausiniai;
1 stikline cukraus;
2 saukstai grietines;
50g sviesto;
daug razinu, abrikosu, riesutu ivairiu;
siek tiek cinamono ir siek tiek sodos.
isplakiau kiausinius su cukrum. manus uzmerkiau su pienu 15 min, tada sudejau i suplaktus kiausinius, idejau varske, vaisius, riesutus, cinamona, soda.
Skanaus.
varskes 600g;
4 saukstai manu;
puse stiklines pieno;
4 kiausiniai;
1 stikline cukraus;
2 saukstai grietines;
50g sviesto;
daug razinu, abrikosu, riesutu ivairiu;
siek tiek cinamono ir siek tiek sodos.
isplakiau kiausinius su cukrum. manus uzmerkiau su pienu 15 min, tada sudejau i suplaktus kiausinius, idejau varske, vaisius, riesutus, cinamona, soda.
Skanaus.
Oi kieno ten tie cenakai, kaip susigundziau!
Eisiu ryt ispjausiu ta buve ir nufotkinsiu, kad but aiskiau jums, , nors cia nieko ipatingo
Uzvakar juk dave po pigiaiska pirkti lasisiniu upetakiu maximoj Nu kaip nepirksi, tiek tekainuoja, nu i kaip dar neisidesi atsargu, juk lietuviai visgi esam
Tai nuskutau, nukaulinau, isrinkau visus kauliukus, files supjausciau skersai juostelem uzdejau cesnako truputi, druskos normaliai, pipiru ir palikau per nakti dubenyje saldytuve, jos apstingo, geriau ejo sutvarkyti paskui.Susukau i ruloniukus tas juosteles ir sukisau i slovikus, bet taip tampriai, kad marinatui vietos liktu visai nedaug.Marinatui reikia cukraus, acto ir druskos, lapeliu, pipiru.Deti visko pagal skoni ir ragauti, kad butu saldziarukstis gerokai.I inda issitirpinti zelatinos nubraukta sauksteli ir kai isvirs marinatas supilti zelatina ir ismaisyti.Ta visa marinata pilti su saukstu i slovikus, su peiliu pradurus iki apacios, kad patektu truputis marinato ir i dugna.Deti i blekute ir i orkaite, paziureti, kai uzvirs virti mazdaug 10 min..Isimti uzsukti dangtelius ir atsaldyti.Nu skonis, negali sustot
Is galvos ir kauliuku isejo puikios zuvienes, morkos, bulves, porai svog. laiskai, krapai, pipirai.
Eisiu ryt ispjausiu ta buve ir nufotkinsiu, kad but aiskiau jums, , nors cia nieko ipatingo
Uzvakar juk dave po pigiaiska pirkti lasisiniu upetakiu maximoj Nu kaip nepirksi, tiek tekainuoja, nu i kaip dar neisidesi atsargu, juk lietuviai visgi esam
Tai nuskutau, nukaulinau, isrinkau visus kauliukus, files supjausciau skersai juostelem uzdejau cesnako truputi, druskos normaliai, pipiru ir palikau per nakti dubenyje saldytuve, jos apstingo, geriau ejo sutvarkyti paskui.Susukau i ruloniukus tas juosteles ir sukisau i slovikus, bet taip tampriai, kad marinatui vietos liktu visai nedaug.Marinatui reikia cukraus, acto ir druskos, lapeliu, pipiru.Deti visko pagal skoni ir ragauti, kad butu saldziarukstis gerokai.I inda issitirpinti zelatinos nubraukta sauksteli ir kai isvirs marinatas supilti zelatina ir ismaisyti.Ta visa marinata pilti su saukstu i slovikus, su peiliu pradurus iki apacios, kad patektu truputis marinato ir i dugna.Deti i blekute ir i orkaite, paziureti, kai uzvirs virti mazdaug 10 min..Isimti uzsukti dangtelius ir atsaldyti.Nu skonis, negali sustot
Is galvos ir kauliuku isejo puikios zuvienes, morkos, bulves, porai svog. laiskai, krapai, pipirai.