QUOTE(Srove @ 2008 10 28, 22:14)
Kol atsimenu imesiu toki beveik darzovini kepini Emiau truputuka kumpio, pjausciau siaudeliais, kepiau, kol beveik iskepe, dejau pusziedziais svoguna, vel kepiau, po to siaudeliais morka ir vel kepiau , dejau pomidora pjaustyta ir numirkyta supjaustyta siaudeliais paprika ir vel kepiau.Dar kitoje keptuveje iskepiau numirkyta druskoje baklazana siaudeliais, apvoliota miltuose ir pjaustytus sampinjonus, tada juos suverciau i ana keptuve, ipiliau pora saukstu vynuogiu acto, sauksta cukraus, saldziarugscio padazo, dar viska uzkepiau ir viskas atrodo.Su ryziniais makaronais visai neblogai buvo
Srove, labai skaniai patiekalas atrodo keletas klausimėlių: koks kumpis - žalias ar rūkytas, ką reiškia numirkyta paprika ir kokį saldžiarūgštį padažą pati naudojai? Ir kokios ten šalia salotytės?