Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2008 10 28, 22:14)
Kol atsimenu imesiu toki beveik darzovini kepini smile.gif Emiau truputuka kumpio, pjausciau siaudeliais, kepiau, kol beveik iskepe, dejau pusziedziais svoguna, vel kepiau, po to siaudeliais morka ir vel kepiau biggrin.gif , dejau pomidora pjaustyta ir numirkyta supjaustyta siaudeliais paprika ir vel kepiau.Dar kitoje keptuveje iskepiau numirkyta druskoje baklazana siaudeliais, apvoliota miltuose ir pjaustytus sampinjonus, tada juos suverciau i ana keptuve, ipiliau pora saukstu vynuogiu acto, sauksta cukraus, saldziarugscio padazo, dar viska uzkepiau ir viskas atrodo.Su ryziniais makaronais visai neblogai buvo ax.gif

Srove, labai skaniai patiekalas atrodo 4u.gif keletas klausimėlių: koks kumpis - žalias ar rūkytas, ką reiškia numirkyta paprika ir kokį saldžiarūgštį padažą pati naudojai? Ir kokios ten šalia salotytės? ax.gif
Atsakyti
Nerytė tavo pusryčiai nianiam.Man tokis patiekalas gali būti ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 10 29, 14:46)
Nerytė tavo pusryčiai nianiam.Man tokis patiekalas gali būti ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei  lotuliukas.gif

ax.gif aciu. as karts nuo karto pakepu, dazniausiai MB sumustiniu nori, nors siandien priekaistavo, kad blynu seniai kepiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 29, 15:14)
Mano pusryciai

pritariu elenai niam niam thumbup.gif thumbup.gif ir nuotrauka labai jau grazi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 10 29, 14:59)
pritariu elenai niam niam  thumbup.gif  thumbup.gif ir nuotrauka labai jau grazi  blush2.gif

rolleyes.gif malonu, kad taip gerai mane vertinat cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Musu siandienos pietus ax.gif
Kepti vistienos gabaliukai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2008 10 29, 16:14)

čiumpu bigsmile.gif
Atsakyti
Lietiniai su mesa mirksiukas.gif Lietiniu tesla mazdaug tokia - kiausiniai, stikline miltu, 1,5 stiklines pieno ar vandens, druska. Kepiau ant vos vos sviestuko mirksiukas.gif Idaras: isvirta mesa (si syki serniena), tada supjaustyta gabaliukais ir ant keptuves su svogunu ir prieskoniais pakepinta...o atsalus sumalta. Susukti blynai bei pries valgant apkepti (as apkepu su vos sviestu).
Dar daugiau nei puse uzsaldyta biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2008 10 29, 15:23)
Srove, labai skaniai patiekalas atrodo 4u.gif keletas klausimėlių: koks kumpis - žalias ar rūkytas, ką reiškia numirkyta paprika ir kokį saldžiarūgštį padažą pati naudojai? Ir kokios ten šalia salotytės? ax.gif

Kumpis zalias.Numirkyta paprika, kaip ir baklazanas, supjaustai ir i vandeni su druska sumeti, kad pabutu pora val., nes man nepatinka aitrus paprikos skonis patiekaluose, uzmusantis kitu darzoviu skoni.Salotos paprasciausios salotu lapai, pirkau sestadieni turguj, tokios sviezios buvo, ne vazoneliuose ax.gif ir svogunu laiskai, krapai ir iprastas mano megiamas liesas rokiskio jogurtas-JOY.Padazas Mexikana salsa, iki parduotuvej perku puses litro stikliniuose buteliuose.Dar truputi
dejau kedainiu tomato, bet nebutinai irnesakyk.gif

Oi bonda, jau kelinta karta is eiles mane nervoji! essen.gif
O dar Neryte su savo kumpiu doh.gif , Elena su lasisa wub.gif ir ka tik iskepe kumpeliai vistienos thumbup.gif , ech, o pas mane karkos gabaliukai troskinasi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 29 spalio 2008 - 15:33
QUOTE(aistukke @ 2008 10 29, 15:14)

o kur kaip ir kas? ax.gif
zinau, kad elementaru, bet vis tiek jei dedi nuotrauka reikia ir aprasyma parasyti

QUOTE(bonda @ 2008 10 29, 15:22)
Lietiniai su mesa :

imu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 29, 15:29)
o kur kaip ir kas? ax.gif
zinau, kad elementaru, bet vis tiek jei dedi nuotrauka reikia ir aprasyma parasyti
imu! bigsmile.gif

Tai va,elementaru todel ir galvoju aprasymo nerasysiu smile.gif
Paprasciausiai is vakaro uzmarinavau vistienos gabaliukus ivairiausiais prieskoniais,o siandien idejau gabaliukus ir bulves i viena skarda ir kepiau orkaiteje.
Man prie taip keptos vistienos labiausiai tinka konservuoti zirneliai su grietine thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 10 29, 15:22)
Lietiniai su mesa mirksiukas.gif Lietiniu tesla mazdaug tokia - kiausiniai, stikline miltu, 1,5 stiklines pieno ar vandens, druska. Kepiau ant vos vos sviestuko mirksiukas.gif Idaras: isvirta mesa (si syki serniena), tada supjaustyta gabaliukais ir ant keptuves su svogunu ir prieskoniais pakepinta...o atsalus sumalta.  Susukti blynai bei pries valgant apkepti (as apkepu su vos sviestu).
Dar daugiau nei puse uzsaldyta biggrin.gif

Aciu uz ideja bigsmile.gif kaip tik turiu daug sernienos. Tik viena karta kepiau blynus su kiauliena, bet matyt kaip apkepiau mesa (jau malta), tai ipyliau aliejaus, ir matyt per daug,nes vis susigere, tai net dabar kai pagalvoju, tai jauciu riebalu skoni doh.gif matyt ten taip sausai geriau pakepint. Labai megstu blynus su mesa!
Atsakyti