O kas čia per rankovės? seku temą jūsų, bet niekaip nesuprantu, apie kokias rankoves kalbate?
Aš tai kišenės neturiu Turiu kepimo rankovė
QUOTE(Lera @ 2008 10 28, 11:49)
nu nėra pas mane jokių papildomu siūlu o paprasti pvz šilko siūlai sudėgs turbūt?
Tai be siulu, pati rankoves gala usrisk mazgu (su maisiuku parodysiu )
Uzrisi viena gala
ikisi ka nori i vidu ir uzrisi antra gala
QUOTE(Voveruška @ 2008 10 28, 13:06)
O kas čia per kišenės? seku temą jūsų, bet niekaip nesuprantu, apie kokias kišenes kalbate?
yra tokios kepimo rankoves ar kepimo maišeliai
į juos sudedi mesyte, ar dar daržoves, užriši galus ir kepa ten viskas savo sultyse
buna toks vienas ilgas maišelis-rankode, tai atsikerpi tiek kiek tau reikia, arba buna kaip maišeliai
Aš kiek perku visada būna priede tokie plasmasiukai,rankovės galams sutvirtinti.O kad reikia skylutes padaryt pirmą kartą išgirdau
o aš žinokit niekada nepraduriu skylučių,bet man nevisada ir išsipučia,o ir sprogę nebuvo
QUOTE(Voveruška @ 2008 10 28, 13:06)
O kas čia per kišenės? seku temą jūsų, bet niekaip nesuprantu, apie kokias kišenes kalbate?
apie kepimo rankoves kalbi? buna pirkt parduotuvese prie foliju visokiu. ten kaip ilgas (apie 3m) maiselis, issitrauki jo kiek tau reik, nukerpi, viena gal uzrisi, sudedi produktus, kita gala uzrisi ir kepi.
QUOTE(aushrele @ 2008 10 28, 12:48)
Šiaip dažniausiai net ant pakuotės būna parašyta, kad reikia padaryt skylutes tiek rankovėj, tiek tame maiše Vieną kartą man jau buvo toks incidentas, kai pamiršau tą padaryt - maišas tiek išsipūtė, kad prilipo prie orkaitės viršaus ir, aišku, sprogo
as niekad nebadau , nors labai daznai rankovej kepu ir niekas nesprogsta bet issipucia tikrai ispudingai
ir buna visada pakuotej arba tokios vielutes, arba tokie plastikiniai galam uzrist
QUOTE(Voveruška @ 2008 10 28, 12:17)
uups.... skaičiau apie Srovės mėsą, sprandinės kišenes praeitoje temoje, ir susipainiojau
I tas kisenes irgi daug ko skanau galima ikist
jau tiek visko cia spejot pridet
ale elenos ta lasisiene ir sprandine -aina sau
ir sroves tos bulvines rozes -nu va cia tai motera isradeja
ale elenos ta lasisiene ir sprandine -aina sau
ir sroves tos bulvines rozes -nu va cia tai motera isradeja
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 28, 12:09)
Atnesu velyvu pusryciu. Si patiekala visi zino, bet nemaciau foto, tai galvoju imesiu, gal kam nors pravers. Pavadinimu yra daug: Skylutes, Pirato akis ir pan.
Niam niam as taip pat tokius pusrycius megstu. Dar jie vadinasi piemenu duona
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 28, 12:21)
I tas kisenes irgi daug ko skanau galima ikist
taip, jau bandžiau...Vyrui labai patiko, dėkoja Srovei