QUOTE(zvaigzdielaite @ 2008 10 28, 11:07)
Vaje vaje kokie grasinimai ,jau prasidejo.

Nezinia kas gali nutikti po jusu "bonkos", jei blaivos taip puolat

Visdelto jus slykscios
tai gal užsidėkit ignorą ant šio skyrelio ir nelyskit, nes iki Jūsų pasirodymo su "šauniais" komentarais čia buvo jauki atmosfera

sėkmės ir toliau keliaujant su įžeidinėjimais per forumą
Papildyta:
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 28, 11:09)
Atnesu velyvu pusryciu. Si patiekala visi zino, bet nemaciau foto, tai galvoju imesiu, gal kam nors pravers. Pavadinimu yra daug: Skylutes, Pirato akis ir pan.
O gaminamas paprastai. batono riekuteje ispjauti skylute (kazkaip labai romantiskai skamba

), truputi apkepti, imusti i ta skylute kiausini ir apkepti is abieju pusiu. Prieskoniai pagal skoni.
aš anksčiau taip darydavau, bet mums skaniau kai pavoliotas batonas kiaušinio plakinyje, nebedarau tų skylučių