QUOTE(JoanaS @ 2008 10 27, 18:15)
nu geras... va pasirode didzioji nuotrauku kritike.... savuju nemoka padaryti, o kitu kritikuoja
QUOTE(daivaP @ 2008 10 27, 20:06)
Kepiau ir aš daržovių vėduoklę. Receptas čia: http://pragarovirtuv...1640/#more-1640
Man forma nelabai gavosi, aš tarp sluoksnių dar įdėjau pjaustytos rūkytos šoninės ir mėlynojo svogūno.
Gavosi tikrai labai skani vėduoklė.
wow, kokia grazi gavosi
QUOTE(Srove @ 2008 10 27, 20:10)
Idarytos bulvikes.Imti bulves didesnes, nuskusti ir aplink apipjauti su peiliu, krasta susmeigti smeigtuku, viduri prikrauti farso(kiauliena, jautiena, svogunas keptas,pipirai, druska,batono riekele, ismirkyta piene,saukstas krakmolo,saukstas majonezo, kiausinis).Po to pjaustyti nestorai bulves ir kaisioti, kaip leidzia fantazija ir i orkaite valandai.Bulves patupdziau ant svogunu laisku, krapu ir nat.jogurto salotu.
grozis ir ideja superine, bet aPRASYMO NESUPRATAU maniau kad bulve reikia taip supjaustyti lyg obuolio odele luptum, o parodoro kazkoks kitoks procesas... Srove, gal gali issamiau