Svogunu pyragas jega
Tikrai bandysim
6663,nu ir prigaminus skanumynu
Visu patiekalai nuostabus
Tešla:2 stiklinės miltų,20 g mielių,žiupsnelis druskos,šaukštelis cukraus,šaukštas aliejaus,1/2 stiklinės pieno arba vandens.Įdaras: 2-3 pomidorai,150 g dešros,100 g pievagrybių,2 svogūnai,100 g fermentinio sūrio,raudonėlio ,mairūno, pipirų, druska.Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu, palaikyti šiltai, kol pakils. Tada suberti miltus, druską, įpilti aliejaus ir minkyti 15-20 min. Kepimo skardą patepti aliejumi ir ant jos rankomis suformuoti tešlą. Svogūnus, šampinjonus supjaustyti žiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min. Pomidorus ir dešrą supjaustyti griežinėliais. Ant tešlos sluoksniais sudėti dešrą, grybus, daržoves. Viršų pabarstyti tarkuotu sūriu ir prieskoniais. Kepti 30-40 min. Patiekti su ketčupu.
Lašišos file supjaustom norimo dydžio,marinatui:medus,sojos padažas,garstyčios,citrinos sultys,ir žuvies prieskoniai.Marinatą užpilam ant žuvies,ir palaikom(aš parą laikiau).Tada kiekviena gabaliuką į foliją,ir kepam ant grotelių,arba skardoj,dar prieš galą uždėjau po citrinos siltelę.
Skanaus
Skanaus
aciu dar karta visoms..
Neryt- nius tu cia apetita suzadinai Jeeezau..
Ir lashisha, ir makaronai skanus pasirode..
(ciapu tai vakar kavinej privalgiau,tai dar nepasiilgau )
Neryt- nius tu cia apetita suzadinai Jeeezau..
Ir lashisha, ir makaronai skanus pasirode..
(ciapu tai vakar kavinej privalgiau,tai dar nepasiilgau )
Nu visos tikros saunuoles se po balioncika Nerytė, a ten ant vistos cinamonas? tik ka atlekiau is virtuves, kovojau su vistiena Ateisiu veliau su foto
QUOTE(JoanaS @ 2008 10 27, 19:15)
Nu ir panasumas .Vistik buna panasumu
Musu vakarienie. Apkepiau truputi svoguniuku, morkyciu, apvirinau vovieraites ir apkepiau. Truputi apkepiau paprieskaniuota lasisa. Viska sudejau i inda - lasisa, grybukus, morkytes su svogunais ir aptepiau majonezu ir dar ikisau i mikrobange pasitroskint (visada darau orkaitei ir zuvies is anksto neapkepu, bet orkaite sugedo )
bendras vaizdas
atskiras gabaliukas (labai minksta zuvyte, tai mesyte net birejo ir visiskai nelaike formos)
bendras vaizdas
atskiras gabaliukas (labai minksta zuvyte, tai mesyte net birejo ir visiskai nelaike formos)
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 27, 11:37)
Musu vakarienie. Apkepiau truputi svoguniuku, morkyciu, apvirinau vovieraites ir apkepiau. Truputi apkepiau paprieskaniuota lasisa. Viska sudejau i inda - lasisa, grybukus, morkytes su svogunais ir aptepiau majonezu ir dar ikisau i mikrobange pasitroskint (visada darau orkaitei ir zuvies is anksto neapkepu, bet orkaite sugedo )
bendras vaizdas
bendras vaizdas
nu taip sultingai atrodo...
Kepiau ir aš daržovių vėduoklę. Receptas čia: http://pragarovirtuv...1640/#more-1640
Man forma nelabai gavosi, aš tarp sluoksnių dar įdėjau pjaustytos rūkytos šoninės ir mėlynojo svogūno.
Gavosi tikrai labai skani vėduoklė.
QUOTE(6663 @ 2008 10 27, 22:00)
nu taip sultingai atrodo...
Is kazkur puse indo sulciu pribego tai tokia pusiau virta, pusiau troskinta isejo
QUOTE(Lera @ 2008 10 27, 20:53)
Šaunuolė norėčiau tavo tobulai atrodančios picos ar galiu į svečius? plyyyze
Pala biski Lera, tuoj pasiimsiu sampano, ar kokio sauseko, juk nenueisi be nieko,
juk negrazu, dykai toki recepta nori gaut
Idarytos bulvikes.Imti bulves didesnes, nuskusti ir aplink apipjauti su peiliu, krasta susmeigti smeigtuku, viduri prikrauti farso(kiauliena, jautiena, svogunas keptas,pipirai, druska,batono riekele, ismirkyta piene,saukstas krakmolo,saukstas majonezo, kiausinis).Po to pjaustyti nestorai bulves ir kaisioti, kaip leidzia fantazija ir i orkaite valandai.Bulves patupdziau ant svogunu laisku, krapu ir nat.jogurto salotu.
Srove, eik tu sau
erzinimo/gundymo meistre...
O veduokle nuostabi..Ish ties, koks grazus patiekalas
P.S. riebumas, liesumas- cia pgl kiekvieno skoni..O del skonio nesigincijama
erzinimo/gundymo meistre...
O veduokle nuostabi..Ish ties, koks grazus patiekalas
P.S. riebumas, liesumas- cia pgl kiekvieno skoni..O del skonio nesigincijama