Elena, zuvieniu nemegstu, bet jusiske nereali, mielai suvalgyciau
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 27, 10:33)
mano apetitas kaipmat pasistojo bet gal galit kas pasakyt, kaip palengvint tą cepakų gaminimo procesą?? nu kad tarkiai greičiau pasiruošrų nes jau taip norėtųs pasigamint, bet baisu visai dienai apsikrauti tokias darbais, plius gali nepavykt, suirt...
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 10 27, 13:48)
mano apetitas kaipmat pasistojo bet gal galit kas pasakyt, kaip palengvint tą cepakų gaminimo procesą?? nu kad tarkiai greičiau pasiruošrų nes jau taip norėtųs pasigamint, bet baisu visai dienai apsikrauti tokias darbais, plius gali nepavykt, suirt...
Kazkaip pagalvojau, kad recepto nereiks...
Tai vat, susitarkuoti bulves, po truputi nusunkti (jei visa tarke iskart spausi, rankos greit pavargs), tada dedu bulviu kose (virtu bulviu dedu taip, daugmaz jeigu 10 zaliu bulviu, tai 2 bulves virtos), krakmolo truputi. O farsas, tai kaip kotletams dariau batono suslapinau (mesyte tokia puresne buna), kiausini, prieskoniu , svoguniuko itarkuoju ir gaminam. Maziukai yra skaniausi man , tai juos viriau apie 20-30 min. Parasei, kad apetitas pasistojo, tai einu sildytis dabar
Saunuoles mergaiciukes!
norec tu voverushku , pica paimciau mb, o Elelnos tai shiandienai man uztektu
siaubingai gerai atrodo viskas..
siaubingai gerai atrodo viskas..
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 27, 14:06)
Kazkaip pagalvojau, kad recepto nereiks...
Parasei, kad apetitas pasistojo, tai einu sildytis dabar
Parasei, kad apetitas pasistojo, tai einu sildytis dabar
yra čia ir žalių, cepakų gyvų rankose nelaikiusių..
o kiap tas sunkimo procesas? o į puodą virimui su vandeniu krakmolo nereika, kad neiširtų kaip kad kukuliams šilkiniams dedu..?
Aciu jums visoms uz tiek daug nauju ideju ir pasakisku receptu. Daugeliu is ju pasinaudojau ir toliau naudosiuosi
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 26, 13:34)
.PRASOM MERGINOS PIETUMS CEPELINU SU MESYTE.
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 27, 09:33)
Tema - receptai su nuotraukomis . Kur čia receptai???
ir kas keliat į fotobuketą, neištrinkit foto paskiau, kjelių receptų nedėjau,nes foto nebėra
QUOTE(grange @ 2008 10 27, 16:32)
Tema - receptai su nuotraukomis . Kur čia receptai???
ir kas keliat į fotobuketą, neištrinkit foto paskiau, kjelių receptų nedėjau,nes foto nebėra
ir kas keliat į fotobuketą, neištrinkit foto paskiau, kjelių receptų nedėjau,nes foto nebėra
Persiprasau. Recepta jau parasiau.
gavosi ziauriai skanus makaronai, nesusilaikiau ir dedu cia
reikes:
0,5 kg farso
svoguno
lydytos surelio be priedu
10 % riebumo grietineles
vidurzemio juros prieskoniu
makaronu
farsa iskepame, sudedam svoguna, lydyta sureli, supilam grietinele, sudedam prieskonius ir patroskinam. Dedam ant virtu makaronu- dieviskai skanu!!
Recepto ideja pasiskolinau is SM, bet pakeiciau siek tiek
reikes:
0,5 kg farso
svoguno
lydytos surelio be priedu
10 % riebumo grietineles
vidurzemio juros prieskoniu
makaronu
farsa iskepame, sudedam svoguna, lydyta sureli, supilam grietinele, sudedam prieskonius ir patroskinam. Dedam ant virtu makaronu- dieviskai skanu!!
Recepto ideja pasiskolinau is SM, bet pakeiciau siek tiek
Cepelinu virt nemoku bet uztat sian darysiu zuvi su vovieruskum
vistiena kepta su bulvemis ir obuoliais
vistiena ismarinuojam, bulves apibarstom prieskoniais ir iv. zolelem, obuolius sudedam i atskira skarda ir kepam orkaitej (obuolius isimti anksciau )
bulvytes su cesnakiniu sviestu
bulves isverdam, apskrudinam ir patiekiam su cesnakiniu sviestu (sviestas, daug cesnako, siek tiek druskos ir provanco zoliu)
vistiena arabiskuose prieskoniuose
vistienos kulseliu mesyte ismarinuoti arabiskuose prieskoniuose, po to viska i keptuve, baigiant uzberiam druskos, nes prieskoniai be druskos, patiekiam su bulvem ir zirneliais, svogunu ir majonezu
tuno salotos
sluoksniuojam: kiausinio tryniai, tunas, kecupas, svogunas, kukuruzai, kecupas, tunas, marinuoti agurkeliai,kiausiniu baltymai, petrazoles, kecupas ir t.t. ant virsaus uztarkuojam suriu ir galima uztepti majonezu
briuselio kopustai su padazu
issiverdam kopustus, pasidarom padaza: pakepinam sonine, svogunus, dedam truputi miltu, pilam piena, iberiam truputi pipiru ir skanaus
vistiena ismarinuojam, bulves apibarstom prieskoniais ir iv. zolelem, obuolius sudedam i atskira skarda ir kepam orkaitej (obuolius isimti anksciau )
bulvytes su cesnakiniu sviestu
bulves isverdam, apskrudinam ir patiekiam su cesnakiniu sviestu (sviestas, daug cesnako, siek tiek druskos ir provanco zoliu)
vistiena arabiskuose prieskoniuose
vistienos kulseliu mesyte ismarinuoti arabiskuose prieskoniuose, po to viska i keptuve, baigiant uzberiam druskos, nes prieskoniai be druskos, patiekiam su bulvem ir zirneliais, svogunu ir majonezu
tuno salotos
sluoksniuojam: kiausinio tryniai, tunas, kecupas, svogunas, kukuruzai, kecupas, tunas, marinuoti agurkeliai,kiausiniu baltymai, petrazoles, kecupas ir t.t. ant virsaus uztarkuojam suriu ir galima uztepti majonezu
briuselio kopustai su padazu
issiverdam kopustus, pasidarom padaza: pakepinam sonine, svogunus, dedam truputi miltu, pilam piena, iberiam truputi pipiru ir skanaus