vistiena kepta su bulvemis ir obuoliaisvistiena ismarinuojam, bulves apibarstom prieskoniais ir iv. zolelem, obuolius sudedam i atskira skarda ir kepam orkaitej (obuolius isimti anksciau

)

bulvytes su cesnakiniu sviestubulves isverdam, apskrudinam ir patiekiam su cesnakiniu sviestu (sviestas, daug cesnako, siek tiek druskos ir provanco zoliu)
vistiena arabiskuose prieskoniuosevistienos kulseliu mesyte ismarinuoti arabiskuose prieskoniuose, po to viska i keptuve, baigiant uzberiam druskos, nes prieskoniai be druskos, patiekiam su bulvem ir zirneliais, svogunu ir majonezu
tuno salotos
sluoksniuojam: kiausinio tryniai, tunas, kecupas, svogunas, kukuruzai, kecupas, tunas, marinuoti agurkeliai,kiausiniu baltymai, petrazoles, kecupas ir t.t. ant virsaus uztarkuojam suriu ir galima uztepti majonezu

briuselio kopustai su padazuissiverdam kopustus, pasidarom padaza: pakepinam sonine, svogunus, dedam truputi miltu, pilam piena, iberiam truputi pipiru ir skanaus