6663 be zodziu
picos irgi noreciau
makaronai su faršu
pakelį makaronų apviriau. kelis šimtus g šaldytų žirnelių taip pat pora minučių paviriau.
didelį svogūną apkepinau ant aliejaus, sudėjau kepti ir pusę pjaustytos kubeliais paprikos. ten pat dėjau 0,5 kg faršo. kai apkepė, sudėjau įv prieskonius, šiek tiek pomidorų padažo. kelias min patroškinau.
į kitą dubenį dėjau kiaušinį, pora šaukštų grietinės bei pomidorų padažo, įv prieskonių, krapų, apie 50 g sūrio. sudėjau žirnelius bei perlietus vandeniu makaronus. viską sumaičiau ir sudėjau į kepimo indą. tada sluoksnį apkepto faršo. pašoviau kokiam pusvalandžiui į orkaitę (tik gal truputuką per daug buvo, nes mėsa perkepė )
pakelį makaronų apviriau. kelis šimtus g šaldytų žirnelių taip pat pora minučių paviriau.
didelį svogūną apkepinau ant aliejaus, sudėjau kepti ir pusę pjaustytos kubeliais paprikos. ten pat dėjau 0,5 kg faršo. kai apkepė, sudėjau įv prieskonius, šiek tiek pomidorų padažo. kelias min patroškinau.
į kitą dubenį dėjau kiaušinį, pora šaukštų grietinės bei pomidorų padažo, įv prieskonių, krapų, apie 50 g sūrio. sudėjau žirnelius bei perlietus vandeniu makaronus. viską sumaičiau ir sudėjau į kepimo indą. tada sluoksnį apkepto faršo. pašoviau kokiam pusvalandžiui į orkaitę (tik gal truputuką per daug buvo, nes mėsa perkepė )
QUOTE(Inočka @ 2008 10 24, 22:27)
Šauniai atrodo
QUOTE(Serenada @ 2008 10 26, 19:53)
Sveikutes,na as irgi pasireiksiu sioje temukeje vyras 2 dienas zyze ,kad padaryti zrazu
Nepaisant sulietos foto laaabai gražiai atrodo,manau,kad lygiai taip pat ir skanu
QUOTE(mmergyte @ 2008 10 26, 22:08)
TRADICINĖ PICA (tešla skolinta iš sm)
Eik tu sau...atrodo nieko ypatingo,o taip gardžiai atrodo .
QUOTE(jurgav.. @ 2008 10 27, 08:32)
Skanuuuuu
Žuvienė.Morkas,salierą ir svogūnus apkepu lengvai, dedu į verdantį vandenį, įdedu sultinio kubelį ir kubeliais pjaustytu bulvių.Po to dedame žuvį (pas mane upėtakis).Kai žuvie išvirta išimam, nuimam nuo kaulų ir dedam atgal į puodą.Prieš pabaiga sudedame petražolių ir indelį lydyto sūrio.
Įdaryti kiaušiniai.Įdarui silkė ir virtus džiovintus grybus sumaliau su mėsmalę, įdėjau biški majonezo, krapų ir smulkiai pjaustyto svogūno.Sumaišiau su kiaušinio tryniu.
Sumuštiniai su sūdytu upėtakiu (sūdžiau paprastai druska+cukrus+biški citrinos sulčių), ir dar su tą pačią silkė kur aukščiau aprašyta.Tą makalienė su grybais labai skanu sumuštiniams daryti
Sriuba solianka.Verdame sultinį iš kokios nors mėsytes.Kai mėsa išverda, išimam ir supjaustom gabaliukais dedame atgal į sultinį.Sudedam apkeptas morkas, bulvės ir supjaustytą raugintą agurką.Kai viskas beveik gatava pripjaustom mėsytes iš šaldytuvo.Tai gali būti dešra,kumpis,vištiena..Ko daugiau rūšių mėsos to skaniau.Skanu jei rūkytos mėsos įdėti.Reiks dar alyvuogių,žalumynų ir citrinos gabaliuko
Sprandinė su bulvėmis.Sprandinės gabaliukas įpjaunamas ne iki galo. (kaip armonika).Marinuojamas su prieskoniais.Į tuos tarpus dedame šoninės gabaliuką ir kepame orkaitėje kartu su bulvėmis.Pas mane dar morkos
Įdaryti kiaušiniai.Įdarui silkė ir virtus džiovintus grybus sumaliau su mėsmalę, įdėjau biški majonezo, krapų ir smulkiai pjaustyto svogūno.Sumaišiau su kiaušinio tryniu.
Sumuštiniai su sūdytu upėtakiu (sūdžiau paprastai druska+cukrus+biški citrinos sulčių), ir dar su tą pačią silkė kur aukščiau aprašyta.Tą makalienė su grybais labai skanu sumuštiniams daryti
Sriuba solianka.Verdame sultinį iš kokios nors mėsytes.Kai mėsa išverda, išimam ir supjaustom gabaliukais dedame atgal į sultinį.Sudedam apkeptas morkas, bulvės ir supjaustytą raugintą agurką.Kai viskas beveik gatava pripjaustom mėsytes iš šaldytuvo.Tai gali būti dešra,kumpis,vištiena..Ko daugiau rūšių mėsos to skaniau.Skanu jei rūkytos mėsos įdėti.Reiks dar alyvuogių,žalumynų ir citrinos gabaliuko
Sprandinė su bulvėmis.Sprandinės gabaliukas įpjaunamas ne iki galo. (kaip armonika).Marinuojamas su prieskoniais.Į tuos tarpus dedame šoninės gabaliuką ir kepame orkaitėje kartu su bulvėmis.Pas mane dar morkos
elena,kas tiek maisto jum suvalgo ,o kaip skaniai viskas atrodo
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 27, 11:31)
elena,kas tiek maisto jum suvalgo ,o kaip skaniai viskas atrodo
Šeima Mano sūnus paauglys valgo už du Mažoji irgi pavalganti mergina Tik spėk gaminti....
Siandien pietums VOVERAITES TROSKINTOS GRIETINEJE. Pagaminimas labai paprastas, pakepint spirgucius, svogunus, sudet voveraites (konservuotos), grietines ir patroskinti. Prieskoniu nedejau, kadangi nuo konservuotu surumo uzteko, pries tai net perpyliau vandeniu. Tik pipiru uzbarsciau. Skanaus!
QUOTE(Elena @ 2008 10 27, 10:06)
jetau kaip skanu viskas ir spalvu grozis dar labiau tik apetita sukelia
nors grybu nemegstu,bettos voveraites labai jau zadina apetita,einu valgyt vakaryksciu cepelinu.