Sveikutes,na as irgi pasireiksiu sioje temukeje

vyras 2 dienas zyze ,kad padaryti zrazu,o as ju niekad nedariusi

tai pasisemusi ivairiu ideju is visur bandziau daryti
1 kg mesos farso(as emiau maisyto kiaulienos-jautienos) paruosiame kaip kotletams(imusam kiausini,dedame mirkyto batono,megiamu prieskoniu)ruosiame idara: sutarkuojame viena morka,supjaustome nedideli pora,1 svoguno galva,1 raudona saldziaja paprika,supjaustome pievagrybius,sutarkuojame apie 150 gr fermentinio surio.I keptuve su ikaitintu aliejumi dedame svogunu,porus,veliau grybus,kai jie apkeps,dedame morkas,paprikas,dedame druskos,pipiru,megiamu prieskoniu.kai viskas suminkstes,idara atausiname ir sumaisome su fermentiniu suriu.Is farso darome paplotelius kaip cepelinams,dedame idara,gerai uzspaudziame(is 1 kg farso man gavosi 12 zrazu)apvoliojame kiausinio plakinyje ,po to dziuveseliuose.Skarda istepame aliejumi ,sudedame zrazus ir dar ipilame siek tiek vandens,kad apsemtu dugna ir dedame i iki 200 laipsniu ikaitinta orkaite.Kepame mazdaug 40-45 min,kol graziai aprus.,dar prie ju pagaminau padaza,bet ji patiekiau salia,netroskinau padaze,na ,cia kas kaip nori- galima viena karta pabandyti taip,kita kitaip,pvz.kepti keptuveje,po to patroskinti padaze
IDARAS

FINALAS