Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Svogūnų pyragas blink.gif labai skaniai atrodo,reiks kada prisiruošt ir man blush2.gif
Atsakyti
nelabai seniai valgiau svogunu pyraga bigsmile.gif gamino mum Vokiete, pas juos ten regione tradicnis rudens patiekalas. buvo nerealiai skanu - tesla minkstutele, skanutele thumbup.gif daug kumpio, svogunu viduje biggrin.gif thumbup.gif

o as siandien idedu versienos kauliuku troskinys bigsmile.gif : o pyragas dar orkaitej doh.gif
user posted image
versiena uzmarinavau, kelias valandas pastovejo su marinatu (zoleles, druska, pipiru misinys);
bulves;
morkytes ir vandenukas su druska.
apkepiau kauliukus, o darzoves apviriau, paskui viska i orkaite ir super minksta ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
kaip noreciau tokiu kauliuku pagriauzt rolleyes.gif
Atsakyti
Neryte, tokie minksti, net nesitikejau bigsmile.gif o cia pyragu vaisinu mirksiukas.gif
user posted image
8 obuoliai (butinai nors viena dedu alyvyni);
4 kiausiniai;
1 stikline cukraus;
puse stiklines grietines;
1 eksta miltu;
1 saukstelis sodos;
siek tiek sviesto istepti skarda bigsmile.gif

susipjaustyti obuolius, su cukrum ir cinamonu palaikyti;
isplakti kiausinius su cukrum, tada ideti grietine, miltus, viska isplakti, ir sudeti i onuolius rolleyes.gif
kepti apie 40min - 200 karstyje rolleyes.gif
papuosiau grietinele mirksiukas.gif skanaus cool.gif
(o receptas is galvos, kiek ko turiu, tiek mazdaug ir dedu doh.gif
Atsakyti
Marinuotos stintos su bulvytemis:

Marinatas: vanduo, actas, druska, ivairius pipiriukai, lauro lapelis, cukrus. Viska dejau "ish akies", marinatas turi buti gan stiprokas.. Ataushusiu marinatu uzpilame stintas ir laikome shaldytuve bent 48 val. Valgom su karshtom bulvem smile.gif .. (Ishvirtas su lupena bulves pakepiau shaukshte aliejaus su ivairiom dziovintom zolelem)

user posted image

Idaryti vynuogiu lapai (dolma)

Nusiperkam stiklaineli vynuogiu lapu smile.gif , tada pasigaminam idara: megiamas farshas, daug cesnako, prieskoniu, galima ideti shaukshteli pomidoru pastos, sauja ryziu.
Vyniojam panashiai kaip balandelius, aishku daugiau terliones, nes lapai visai nedideli:)..
Keptuveje, shaukshte aliejaus pakepinam supjaustyta svoguna su keliom skiltelem cesnako, kol kepa, blenderyje sumalam 5-6 pomidorus (ish skardines-savo sultyse, arba zalius), kartu su pora skilteliu cesnako.
Vynuoginius suktinukus sudedam i keptuve, uzpilam pomidorine mase, pabarstom shaukshtu cukraus, prieskoniais ir troshkinam apie 30 min.
Skanu valgyti su ryziais, bulvem arba tiesiog vienus..
Pabandziau troshkinti ir kitokiam padaze: suktinukus sudejau i puoda ir uzpyliau grietinele- buvo taip pat labai skanu:

user posted image
user posted image

Zuvies kepsniukai:

Zuvies file (cia- tilapija) , kartu su riekele batono, pora skilteliu cesnako sudedame i blenderi, ipilam puse stiklines sultinio (kaip tik viriau sriuba smile.gif ir sumalam i vientisa mase. Pilam sauja manu, imusham viena kiaushini, dedam megiamu prieskoniu ir formuojam kepsnelius. Lengvai pabarstom dziuveseliais ir kepam keptuveje..Valgem su cous cous kruopytem- skanu..Cia dar butu tikes koks padaziukas..(bet ir taip neblogai mirksiukas.gif ):

user posted image

Bandeles:

Prisipazinsiu- tingiu terliotis su teshla (plius nesu megeja tokiu patiekalu), tad smile.gif labai smagu, kad yra tokia Pillsbury teshla.
Taigi, teshla ishimam ish dezutes, suskirstom i dalis ir dedam idara:
Mesos idaras: keptas farshas su cesnakais, dar permaltas blenderiu ir sumaishytas su suriu (mozarella).
Grybu idaras: pievagrybius susmulkinam ir pakepam kartu su cesnakais.

Bandeles sulipdom, sudedam i skarda ir kepam (visai neilgai, apie 15 min). Baigiant kepti galime uztepti kiaushinio baltymu..:

user posted image

Troshkinys (ka randam shaldytuve):

I shpizini puoda sudejau: virtos mesytes gabalelius, shviezia pjaustyta kopusta, kelias bulves, kelis pomidorus (ish skardines), imbiero shaknies gabaleli, sutryniau kelias skilteles cesnako, priberiau prieskoniu, raudonos paprikos milteliu, lauro lapa ir kt zoleliu, uzpyliau stikline vandens ir patroshkinau..:

user posted image

Grikiu koshe kitaip:

Grikius ishbrinkinam per nakti. I puoda sudedam cukinijos gabalelius, pora pomidoru, cesnako, tarkuota morka, ir jei turim, galima virtos vishtienos..patroshkinam darzoviu sultyse apie 15 min, tada suberiam grikius, dedam prieskoniu, shaukshta sviesto ir dar kelias minutes troshkinam..Paprasta, skanu.. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6663: 26 spalio 2008 - 01:15
http://www.ipix.lt/desc/64280948/

cia mano nuraityti cicinskai tik dar nepakepti bus rytdienai, t.y. siandienai ant veliau ax.gif gavosi is tos jusu normeles 20 man tai puse uzsaldziau,o tuos nuraitytus palikau nakciai saldytuve paprastai tikiuos visi nesukibs man i gumuli...jei nesues zmogedros namie tai gal dar spesiu nufotkinti pakeptus g.gif
Atsakyti
Zuvies kepsniukai labai gardziai atrodo smile.gif
Atsakyti
Tilapia:

Zuvies file barstom dziovintu zoleliu prieskoniais, pipirais ir kepam shaukshte aliejaus..Baigiant kepti ishspaudziam citrinos sulciu, pabarstom druska.
Pora virtu bulviu sutarkuojam ir pakepam su prieskoniais. I lekshte dedam bulves, tada zuvyte, valgom su padazu (majonezas, pomidoru padazas, dauuug cesnakoo).
Skanaus:

user posted image

Ryziu troshkinys:

Turejau virtos mesytes (liko po sriubos virimo)- supjausciau kubeliais, sumeciau i shpizini puoda kartu su pora tarkuotu morkyciu ir trintu cesnaku. Troshkinau kelias minutes, tada ipyliau stikline ryziu su ivairiom kruopytem (buna pirkti ryziu mishinys su keliu rushiu kruopom), priberiau prieskoniu, raudonosios paprikos ir ipyliau stikline vandens..Troshkinam apie 20 min. Valgem su marinuotais patisonais smile.gif

user posted image

Makaronu troshkinys:

Ishverdam megiamu makaronu (patinka visi Barilla firmos smile.gif), nusunkiam ir dedam pakeptu rukytu lashinuku, zaliu shaldytu zirneliu, pomidoru (shvieziu ar ish skardines), prieskoniu ir dar viska patroshkinam..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6663: 26 spalio 2008 - 01:27
6663 per naktį, kad padirbėjo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
mane labai sudomino stintos, jos marinatu užpilamos Žalios g.gif nes mes tai užpilinėjam marinatu keptas.... O skonis tada turbūt panašus į silkės tik su agurkėlių kvapu mirksiukas.gif
Laukiu žiemos ir pas mus atplaukiančių stintų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 10 26, 02:20)



O jau šitas kaip NEREALIAI atrodo thumbup.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 10 25, 23:35)
6663 per naktį, kad padirbėjo bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
mane labai sudomino stintos, jos marinatu užpilamos Žalios g.gif nes mes tai užpilinėjam marinatu keptas.... O skonis tada turbūt panašus į silkės tik su agurkėlių kvapu mirksiukas.gif
Laukiu žiemos ir pas mus atplaukiančių stintų ax.gif

hm, galima marinuoti ir zalias..(mama irgi taip darydavo, pamenu ish vaikystes smile.gif )..
ir aciu uz komplimentus 4u.gif
Atsakyti
6663, šiiitiek šaunių receptų blink.gif blink.gif blink.gif , man šokas, net nežinau kurio labiau noriu - visi SUPER thumbup.gif
Atsakyti