Pasižadėjau sau, kad kas dieną iki Kalėdų padarysiu po 1 drabužėlį lėlėms... Taigi, bandau vytis grafiką...
Užsegimas nelabai gavos, reikės tvarkyti...
QUOTE(ruci @ 2008 12 03, 16:09)
[color=black]Pasižadėjau sau, kad kas dieną iki Kalėdų padarysiu po 1 drabužėlį lėlėms... Taigi, bandau vytis grafiką...
Šaunuolė Pažadu reikia tesėti...
Suknelė labai graži gavosi, tik užsegimui gal pabandyk dar keletą kabliukų įsiūti, arba knopkytes prisiūti.
ruci,neziurint i uzsegima
lizarde, inginė, ačiū už komplimentus. Užsegimą tikrai tvarkysiu...
Sveikos merginos Kaip faina, kad taip atsigavo ta mūsų temukė, o jau kiek grožybių prikūrėt Šaunuolės. Aš pagaliau baigiau savo didyjį šalį tai greitu laikų prie jūsų prisijukgsiu
[quote=ruci,2008 12 04, 16:06]
[color=black]Vejuosi grafiką... Bet įsitikinu, kad su siuvimu man sekas prastai
Na nana Nereikia Aš manau, kad tau puikiai sekas Bet tu per daug iš savęs reikalauji.Kiekvieną dieną po suknutę gerai, kad mergytę turi. Savaitėj 1-2 idealiausias variantas Žiūrėk nepersitemk. man patinka veiklūs žmonės. Šaunuolė
[color=black]Vejuosi grafiką... Bet įsitikinu, kad su siuvimu man sekas prastai
Na nana Nereikia Aš manau, kad tau puikiai sekas Bet tu per daug iš savęs reikalauji.Kiekvieną dieną po suknutę gerai, kad mergytę turi. Savaitėj 1-2 idealiausias variantas Žiūrėk nepersitemk. man patinka veiklūs žmonės. Šaunuolė
QUOTE(jokunda2 @ 2008 12 04, 19:31)
Šiandien pagalvojau, kad man idėjų pritruks... Na, reikės apsiriboti... Darysiu ne tik sunkeles, bet ir kt. rūbelius
QUOTE(ruci @ 2008 12 04, 21:47)
Šiandien pagalvojau, kad man idėjų pritruks... Na, reikės apsiriboti... Darysiu ne tik sunkeles, bet ir kt. rūbelius
QUOTE(ruci @ 2008 12 05, 16:15)
Dirbam išsijuosę...
šaunuolė ruci tempas nerealus o megzti panašu kad geriau nei siūti ar ne ?