...ach... senokai jau apie tokius darbelius svajoju , bet vis nesiryztu ir kone samoningai apsikraunu kitais darbeliais ... turbut bijau pradeti, kad rezultatas nenuviltu . mano leles dabar laukia kol nuo siuvinejimo atsilaisvinsiu . kasdien aplankau jus cia pasigereti jusu darbeliais , velesniu laiku ir as prisijungsiu
QUOTE(jokunda2 @ 2009 11 05, 21:05)
Labai mielas komplektukas. Šauniai darbuojatės. Dukriukas tikriausiai laimingas
Aciu deja, dukra minimaliai domisi lelem as savo malonumui mezgu
QUOTE(satyrra @ 2009 11 06, 09:52)
aha jusu rudenine lele gyriau, nors aplamai visoms apmegztoms ir apnertoms lelems jauciu simpatija sitoj temoj, man jos primena kai mano leles mano mama puosdavo savo mezginiais, dabar ta pati darau savo mergytems. O del lopsiuku, tai cia paprastuciai kur matet mano albume, geriau paziurekit koks cia grozis, kaip toki va padaryt?
kad jau ziema atejo o manoji tik rudeniui pasiruose paveluota reakcija pas mus
paaiskejo, mano mazoji lelyte ne tokia jau mazi tikrai nemegsiu jai lopsio bet kai prisiziurejau nauju grozybiu, galvoju, gal sukonstruoti ka is batu deziu, tvarkingai apsiuti, o su mezginiais tik pagrazinti bet atidesiu tolimai ateiciai
QUOTE(skaiste7 @ 2009 11 06, 10:54)
... velesniu laiku ir as prisijungsiu
lauksim
Aš tai vasarai ruošiu
+
+
+
+
+
+
o cia kad lelyte nesusaltu
o va pleduka i lovyte noriu su vaseliu nerti, su kokias siulais jau zinau, bet rasto niekaip nerandu kad prie sirdies butu labai norisi pabandyti su motyvais, kad po to ju sujungti, niekada taip neneriau, noriu pabandyti
o va pleduka i lovyte noriu su vaseliu nerti, su kokias siulais jau zinau, bet rasto niekaip nerandu kad prie sirdies butu labai norisi pabandyti su motyvais, kad po to ju sujungti, niekada taip neneriau, noriu pabandyti
QUOTE(ruci @ 2009 11 06, 19:11)
Aš tai vasarai ruošiu
labai orginalu o tuos raištelius mažoji žaidėja moka užrišti ?
QUOTE(neilia @ 2009 11 07, 17:52)
o cia kad lelyte nesusaltu
labai dailus pledukas laukiam pasirodant su pleduku į lovytę
QUOTE(vogels @ 2009 11 07, 17:49)
labai orginalu o tuos raištelius mažoji žaidėja moka užrišti ?
Dar nea Bet ir nelabai dar žaidžia - ruošiu lėles ateičiai
QUOTE(vogels @ 2009 11 07, 16:49)
labai dailus pledukas laukiam pasirodant su pleduku į lovytę
aciu
QUOTE(ruci @ 2009 11 07, 17:07)
Dar nea Bet ir nelabai dar žaidžia - ruošiu lėles ateičiai
ir mano nezaidzia
radau si grozi pleduku 2 temoj bandysiu nukopijuoti
Kadangi per keleta dienu teko pasirupinti keliu Barbiu garderobu, tai pristatau ji ir jusu teismui
QUOTE(Katinytis @ 2009 11 10, 19:50)
Kadangi per keleta dienu teko pasirupinti keliu Barbiu garderobu, tai pristatau ji ir jusu teismui
koks elegantiskas garderobas
QUOTE(Katinytis @ 2009 11 10, 20:50)
Kadangi per keleta dienu teko pasirupinti keliu Barbiu garderobu, tai pristatau ji ir jusu teismui <{POST_SNAPBACK}>
Tikrai labai elegantiškas garderobas Aš pasiuvau kažką - nei tai suknelė, nei lietpaltis
Ačiū