Neilia šaunuole, man labai patinka tavo lėlytės rūbeliai ir smagu, kad prisijungei, nes mūsų temukė pradeda merdėti Manau yra ir daugiau mamyčių, kurios daro rūbelius lėlėms ir nedrysta parodyti savo darbelių, man pačiai buvo sunku pirmą kartą išdrysti įkelti savo rubelius... Bet merginos šiltai priėmė. Tad lauksim ir daugiau darbelių Rosom viską ką darom lėlėm ar randam gražaus
Dovillee laukiam prisijungiant
Kristi13 superiniai tavo pledukai. Labai gražu ir kruopštu :4u
labas rytas
aciu
butinai prisiruosk atkreipiau demesi, sioj temoj daug barbes gerbeju mano mergaite jomis dar desidomi
aciu kad tam laisvalaikiui nevisada yra laiko
o cia dar vienas darbelis, sitas mano mergytei patiko, matyt del to kad paprastutis, jos nepaklusnems pirstukams pasidave
QUOTE(dovillee @ 2009 10 30, 01:40)
labai grazus komplektelis
daznai uzsuku pasiziurineti jusu visu grozybiu,reik ir man prisiruosti nufotografuoti kaip puosiu dukrytes barbes
daznai uzsuku pasiziurineti jusu visu grozybiu,reik ir man prisiruosti nufotografuoti kaip puosiu dukrytes barbes
aciu
butinai prisiruosk atkreipiau demesi, sioj temoj daug barbes gerbeju mano mergaite jomis dar desidomi
QUOTE(jokunda2 @ 2009 10 30, 10:22)
Neilia šaunuole, man labai patinka tavo lėlytės rūbeliai ir smagu, kad prisijungei, nes mūsų temukė pradeda merdėti Manau yra ir daugiau mamyčių, kurios daro rūbelius lėlėms ir nedrysta parodyti savo darbelių, man pačiai buvo sunku pirmą kartą išdrysti įkelti savo rubelius... Bet merginos šiltai priėmė. Tad lauksim ir daugiau darbelių Rosom viską ką darom lėlėm ar randam gražaus
aciu kad tam laisvalaikiui nevisada yra laiko
o cia dar vienas darbelis, sitas mano mergytei patiko, matyt del to kad paprastutis, jos nepaklusnems pirstukams pasidave
QUOTE(neilia @ 2009 10 30, 10:54)
na maniskei barbe labiausiai patinka nuoga cia labiau mama jomis domisi nemoku as nieko imantraus bet va kaip iseina taip ir mezgu/neriu
QUOTE(dovillee @ 2009 10 30, 15:24)
nemoku as nieko imantraus bet va kaip iseina taip ir mezgu/neriu
tai negi cia vien profesionales susirinko tikrai yra ir megeju
QUOTE(neilia @ 2009 10 30, 16:00)
tai negi cia vien profesionales susirinko tikrai yra ir megeju
Tikrai pritariu. Aš taip pat nei siūvėja, nei mezgėja. Kaip išeina taip ir darau. Nežinau nei kaip ten tiksliai sukirpt ar susiūst
Tikrai laukiam visų darbų.Būtų temukė daug idomesnė
Neilia šaunu Kaip man tokia moteris pasakė- grožis paprastume
Noriu parodyti naujausius savo darbelius. Atsiprašau už tokias foto, bet foto sesijos nebeturiu kada rengti
QUOTE(jokunda2 @ 2009 11 02, 22:05)
Noriu parodyti naujausius savo darbelius. Atsiprašau už tokias foto, bet foto sesijos nebeturiu kada rengti
labai dailus drabuzeliai o kailiniu tai kiekvienai akiu spalvai paryskinti
ir as numezgiau paltuka lelytei ir kepure jau yra tik batukai sunkiai eina stovi man pries akis Kristi13 pledukai, daugiau apie nieka galvoti negaliu noriu ir i lelytes lovyte ir i vezimeli matomai pagavau azarta
laba diena rudenine apranga pabaigta
cia mano variantas
o cia dukriuko, mano mazosios dizaineres
cia mano variantas
o cia dukriuko, mano mazosios dizaineres
labai grazu
QUOTE(satyrra @ 2009 11 04, 16:11)
labai grazu
Aciu (padariau prielaida kad ir mane pagyret )
apziurejau jusu darbelius, viskas nepriekaistinga susizavejau lopsiukais bandysiu savo mazajai lelytei kazka panasaus sukurti
QUOTE(neilia @ 2009 11 04, 15:50)
laba diena rudenine apranga pabaigta
Labai mielas komplektukas. Šauniai darbuojatės. Dukriukas tikriausiai laimingas
QUOTE(neilia @ 2009 11 04, 20:24)
Aciu (padariau prielaida kad ir mane pagyret )
apziurejau jusu darbelius, viskas nepriekaistinga susizavejau lopsiukais bandysiu savo mazajai lelytei kazka panasaus sukurti
aha jusu rudenine lele gyriau, nors aplamai visoms apmegztoms ir apnertoms lelems jauciu simpatija sitoj temoj, man jos primena kai mano leles mano mama puosdavo savo mezginiais, dabar ta pati darau savo mergytems. O del lopsiuku, tai cia paprastuciai kur matet mano albume, geriau paziurekit koks cia grozis, kaip toki va padaryt?