Pagaliau baigiau barbei sportinį kostiumėlį
Jokunda2, labai gražu, spalva man labai labai patinka
QUOTE(jokunda2 @ 2009 08 22, 18:48)
Pagaliau baigiau barbei sportinį kostiumėlį
Geras kostiumėlis
Vasara eina į pabaigą, tad pradėjau rūpintis šiltesniais apdarais.
makalas, labai grazu ir kaip kruopstu , ir lelyte, ir rubeliai
jokunda2, labai dailiai lelyte aprengta
jokunda2, labai dailiai lelyte aprengta
QUOTE(makalas @ 2009 08 24, 11:27)
Vasara eina į pabaigą, tad pradėjau rūpintis šiltesniais apdarais.
Pati tokio sau norėčiau...
QUOTE(makalas @ 2009 08 24, 11:27)
Fainas paltukas
Ačiū merginos. Turiu daugiau darbelių tik nėr kada fotografuot. Na gal kokį savaitgalį bus laisviau.
Makale superinis megztukas. Aš irgi tokio noriu (sau )
Makale superinis megztukas. Aš irgi tokio noriu (sau )
Ačiū ačiū ačiū visoms už pagyrimus
Tiesą pasakius, šį megztuką numezgiau po to, kai nusimezgiau sau liemenę panašaus kirpimo... Įkvėpimas pagavo
Tiesą pasakius, šį megztuką numezgiau po to, kai nusimezgiau sau liemenę panašaus kirpimo... Įkvėpimas pagavo
Naujų rūbelių dar bus artimiausiom dienom, o čia šiaip akių paganymui - atkeliavusios šį rytą korėjietiškos DDUNG mini lėlytės:) Jos maždaug 10 cm dydžio, galima naudoti kaip pakabukus prie raktų ar telefono
Šiaip jau pirkau jas galvodama dukterėčioms padovanoti, bet negalėjau atsispirti norui išpakuoti jas Labai jau mielos...
Šiaip jau pirkau jas galvodama dukterėčioms padovanoti, bet negalėjau atsispirti norui išpakuoti jas Labai jau mielos...
QUOTE(makalas @ 2009 08 25, 08:47)
Naujų rūbelių dar bus artimiausiom dienom, o čia šiaip akių paganymui - atkeliavusios šį rytą korėjietiškos DDUNG mini lėlytės:) Jos maždaug 10 cm dydžio, galima naudoti kaip pakabukus prie raktų ar telefono
mieli rubeliai:)
QUOTE(makalas @ 2009 08 25, 08:47)
Vau kokios fainuolės
O jos tikrai tik 10 cm?
Na ir aš noriu pasirodyt su savo gražuolėm Kadangi mūsų šeimyna taip pat didėja, tai šiek tiek užtrukau kol visas šilčiau aprengiau