Vaikuciai netilptu cia sitie rubeliai buvo lelytems vaikam, o stai keletas lelytems poniutems
Dar norejau mamyciu paklausti, o kuri nors pardavinejate savo grozius ar atiduodate i dukru valdas?
QUOTE(Alina2424 @ 2009 08 04, 20:31)
Vaikuciai netilptu cia sitie rubeliai buvo lelytems vaikam, o stai keletas lelytems poniutems
Labai originalios suknutės
Na aš kartais parduodu.Savo panų neturiu, tai kai kurias padovanoju, kai kurias parduodu. O kitos lieka pas mane.
QUOTE(Alina2424 @ 2009 08 04, 19:51)
Na ir as neiskentejusi pasisakau ir pasirodau
na tikrai gražu. rūbeliai kaip iš parduotuvės tos kelnės ir striukė nu nerealiai
Papildyta:
QUOTE(Alina2424 @ 2009 08 04, 21:31)
Dar norejau mamyciu paklausti, o kuri nors pardavinejate savo grozius ar atiduodate i dukru valdas?
dar kiek grožių nespėju net rašyt na tikros poniutės aš savo darbelių nepardavinėju o ir niekas neprašo mažoji dar kartais žaidžia su lėlėm tai visi grožiai jos valioj
Alina2424 , labai labai gražu, rūbeliai kaip parduotuviniai, tik šimtą kartų geresni, nes savo rankomis pasiūti
Aš savo darytų rūbelių irgi nepardavinėju, nors galvoju pabandyti ir pažiūrėti kaip seksis.
Aš savo darytų rūbelių irgi nepardavinėju, nors galvoju pabandyti ir pažiūrėti kaip seksis.
man su visa lėle parduok už drabužiuko kainą
Nerealios tos lėlės, vis varvinu seilę, bet dar ilgai laukt kol tokią galėsiu sau leist. Jau neduočiau vaikams žaist
Nerealios tos lėlės, vis varvinu seilę, bet dar ilgai laukt kol tokią galėsiu sau leist. Jau neduočiau vaikams žaist
Aciu visoms mamytems uz komplimentus. Jei kuri noresite lelyciu kreipkites, as karts nuo karto parduodu. Man smagu kai kiti gali dziaugtis mano darbu. Mano lelytes daznai buna porcelianines, kartais medziagines. As jas gan pigiai perku turguje is prekiaujanciu padevetais rubais. Issirenku atrodancias geriausias, kad kuo maziau matytusi jog jos naudotos, todel galiu sau leisti jas parduoti su rubeliais mazdaug uz 50 litu, zinoma nelygu kokia lelyte. Aisku kiek uzsidirbu beveik viska vel isleidziu lelems, medziagoms, juostelems ir panasiai, uztat vyras nepyksta, nes is seimos biudzeto savo hobiui neisleidziu Sekmes visoms kurybiniame darbe!!!
ta sviesiaplauke tai jau iskart krito i aki , negalejau nepastebeti to namo, man labai patinka tokie daikciukai
Oi aš tai norėčiau blythe lėlių, porcelianinės man labai gražios, turiu vieną namie, bet tik dulkėms kaupt - užkelta ji vargšė ant spintos, nes turiu kyborgiuką namie, būtų greit sudaužyta
QUOTE(Vaidullka @ 2009 08 05, 22:07)
Oi aš tai norėčiau blythe lėlių, porcelianinės man labai gražios, turiu vieną namie, bet tik dulkėms kaupt - užkelta ji vargšė ant spintos, nes turiu kyborgiuką namie, būtų greit sudaužyta
Na Blythe lėlytės tikrai brangokos,bet jau tokios nuostabios- malonumas viska atperka
nu baik gerai ..... Žinau kad jos tokios, dėl to baisiai noriu, bet pakolkas tai niekaip
Keliaujam į viršų
Sukurpiau vasarinę suknelę(na ir pavargau su ja, nes iškarpa buvo per didelė, tai vis negražiai "gulėjo", galų gale išėjo tokia - visai ne tai ko tikėjausi, bet ai, pasirodau):
Na o čia suknelė jau matyta, bet lėlytė dar nerodyta, tad blythe propagavimo tikslais pasirodom - gal daugiau užsikrėtusių šia liga atsiras
Na o čia suknelė jau matyta, bet lėlytė dar nerodyta, tad blythe propagavimo tikslais pasirodom - gal daugiau užsikrėtusių šia liga atsiras