Aš buvau savaitei prie jūros, bet netinginiauvau
Švarkelis:
Suknelė:
Rankinė:
grazus kostiumelis , tos gelytes praturtina ir suteikia lengvumo rubui
Na merginos jūs čia tokių grožių pridarėt
panele Prym, labai gražūs ir Barbės ir lėliuko kostiumėliai
Jau kažkada sakiau, bet pasakysiu dar kartą - ruci lėlės ir jų drabužiai labai mieli
jokunda2, nu jau išradingumo su tais batukais tai tau nestinga. Man tai kažkaip fantazijos nėr tokius dalykus pradėt daryt. Šaunuolė O apatinis lėlių trikotažas - išvis pasaka
Jau kažkada sakiau, bet pasakysiu dar kartą - ruci lėlės ir jų drabužiai labai mieli
jokunda2, nu jau išradingumo su tais batukais tai tau nestinga. Man tai kažkaip fantazijos nėr tokius dalykus pradėt daryt. Šaunuolė O apatinis lėlių trikotažas - išvis pasaka
QUOTE(skaiste7 @ 2009 06 28, 18:54)
grazus kostiumelis , tos gelytes praturtina ir suteikia lengvumo rubui
QUOTE(vogels @ 2009 06 30, 15:43)
kaip gražu
QUOTE(makalas @ 2009 07 03, 08:20)
Ačiu
QUOTE(makalas @ 2009 07 03, 08:20)
Ačiū
Panelė turi naują suknelę... ir naują dviratį
Kitos aišku irgi skriausti negalima, ir nors suknelė nenauja, bet prie dviračio dera
Kitos aišku irgi skriausti negalima, ir nors suknelė nenauja, bet prie dviračio dera
Sveikos merginos. Labai gražūs darbeliai Aš tai dabar biškuti tinginiauju- ilsiuosi-laukiu įkvėpimo
Ruci, makale Ačiū Džiaugiuos , kad patiko Ruci ta sofkutę pirkau parduotuvėj už labai priimtiną kainą jinai kainavio apie 35 lt. Ji nepaprasta. Atsivercia ir ten yra veidrodukas-viršuje, o apačioj dėžutė papuošalams. Aš ten batukus lėlių laikau
Papildyta:
[quote=makalas,2009 07 03, 17:53]Panelė turi naują suknelę... ir naują dviratį
Superiniai dviratukai
Ruci, makale Ačiū Džiaugiuos , kad patiko Ruci ta sofkutę pirkau parduotuvėj už labai priimtiną kainą jinai kainavio apie 35 lt. Ji nepaprasta. Atsivercia ir ten yra veidrodukas-viršuje, o apačioj dėžutė papuošalams. Aš ten batukus lėlių laikau
Papildyta:
[quote=makalas,2009 07 03, 17:53]Panelė turi naują suknelę... ir naują dviratį
Superiniai dviratukai
Makale, taip sužavėjo dviratukai jog pamiršau pasidžiaukti suknytėmis
o tie dviratukai pirktiniai ar kas nors juos konstruoja
na ir as dar viena vestuvems nunarpliojau
http://public.fotki....umui/page8.html
na ir as dar viena vestuvems nunarpliojau
http://public.fotki....umui/page8.html
Labai gražūs darbeliai,skaiste7