larikute labai saunioje ir naudingoje akcijoje dalyvaujate, labai grazi sunkyte ir fotosesijos vieta tokia vasariska parinkta
QUOTE(miminukas2 @ 2009 06 11, 13:14)
larikute o gal galetumet papasakoti kaip mezgete tuos batukus lelytei ir kepurytei?
Na vogels papasakojo, kaip nunerti batukus lelytei, bet as ne taip juos neriau.. jei tiksliau - cia ne batukai, o basutes. Gaila, kad ju atskirai nenufotografavau.. O neriau tai taip: kaip vogels ir sake, pirma nuneri pynute (trumpesne nei pedos ilgis) ir neri ratu. Tada kai jau nuneri, kad atitinka pedos dydi, as neriau tik prieki, mazindama akuciu skaiciu, kad uzsilenktu. Tada atskirai neriau tik kulna: pirma, kokias 6 eiles tik kulnui, o 7-9 eiles toki kaip ilga dirzeli, kuris turi pralisti pro kilpute (basuciu priekyje) ir uzsisegti ant kulno. Uzsegimui naudojau didesni karoliuka, o to dirzeli ogale tiesiog nuneriau kilpute uzsegimui. Net nezinau, ar suprantamai nupasakojau
O del kepurytes, tai nieko ten sunkaus ner visai! Rateliu rateliu nuo virsaus plateji zemyn ir viskas! paskui tik dirzelius nusineriau ir viskas!
Mano panelei prireikė ,kad nunerčiau lėlytei,tai mano šedevrai
[quote=INGRIDŽIUKS,2009 06 12, 22:25]
Šauniai padirbėjote
Na o čia dar vienas mano pirmasis blynas. Pabandžiau pasiūti pėdkelnes iš liemenuko
Na ir dar bliuskutę, kad nebutų plika
Šauniai padirbėjote
Na o čia dar vienas mano pirmasis blynas. Pabandžiau pasiūti pėdkelnes iš liemenuko
Šauniai padirbėjote
[/quote]
ačiū užpagyrimą ,čia vyko greitai,kad tik į vygdytas prašymas būtų
Bet va jūsų darbelis,kaip pirmas irgi
QUOTE(ruci @ 2009 06 11, 16:50)
Pabaigiau (daugiau foto čia -
labai šaunus darbelis o tašytės grožis ir kaip sučiupinėjai tokią mažą susiūti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 12, 18:41)
Naujas veltas-siūtas-megztas ir truputį nertas kostiumėlis:
O čia senas kombinezoniukas, bet truputį padailintas:
O čia senas kombinezoniukas, bet truputį padailintas:
super darbas o aš velti visai nemoku man tai dar paslaptis
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2009 06 12, 23:25)
šaunu kad atsiranda panelių kurioms dar prireikia mamyčių darbo labai gražu laukiam naujų darbų
QUOTE(jokunda2 @ 2009 06 13, 20:08)
nerealu labai faina
na o aš jau baigiau vyresnėlei suknelę tai dabar ėmiausi mažiukei vasarai megztinį o lėlės visos jau išpuoštos bet čia visada užsuku labai miela pasidžiaugti jūsų darbeliais.
INGRIDŽIUKS labai graziai papuosete lelyte ryskiu spalvu drabuzeliai kaip tik vasaros sezonui
jokunda2 labai puikiai Jum pavyko pedkelnes pasiut, dailiai atrodo
jokunda2 labai puikiai Jum pavyko pedkelnes pasiut, dailiai atrodo
Ačiū merginos. Tik žinot turiu įspėti, žinoma gal ne su visom medžiagytėm taip. Prie tų juodų barbės pėdkelnių buvau priderinus tokius batukus. Tai toj vietoj kur kojytė apsispaudė liko juoda drūžė. Pasirodo medžiagytė dažo ir tikriausiai jei ilgiau būčiau palaikius kojytes būtų ir daugiau sudažę
Taigi reikia atidžiau rinktis. Kažkur ir rusiškam puslapį buvau skaičius, kad lėlių negalima ilgam laikui palikt spalvotuose rūbuose, nes susidažo
kai pasikraus mano fotoaparatas įkelsiu dar kelias nuotraukas. Pirmą kartą pabandžiau pasiūti batukus. na rezultatas ne visai kokio tikėjausi, bet bus gerai, tik juos pasirodo daryti ne taip jau ir paprasta.
Taigi reikia atidžiau rinktis. Kažkur ir rusiškam puslapį buvau skaičius, kad lėlių negalima ilgam laikui palikt spalvotuose rūbuose, nes susidažo
kai pasikraus mano fotoaparatas įkelsiu dar kelias nuotraukas. Pirmą kartą pabandžiau pasiūti batukus. na rezultatas ne visai kokio tikėjausi, bet bus gerai, tik juos pasirodo daryti ne taip jau ir paprasta.
Na štai. Barbei naujas maudimukasir Blythe su naujais batukais ir suknute
Batukus dariau iš virtuvinės šluostės ir sirato (atliko, kai aptraukėm sunaus kėdutę )
Batukus dariau iš virtuvinės šluostės ir sirato (atliko, kai aptraukėm sunaus kėdutę )
QUOTE(vogels @ 2009 06 14, 11:08)
super darbas o aš velti visai nemoku man tai dar paslaptis
Ačiu
Pats procesas nesudėtingas: muilas, vanduo ir daug trynimo. O štai kaip įvaldyti, kad nebūtų pakaitom gumbai ir skylės, atitaikyt matmenis ar gražiai išdėlioti ornamentą reikia nerealiai daug darbo ir praktikavimosi. Tai ir treniruojuosi ant lėlių, jeigu ką sugadinsiu, bent mažiau vilnos sueis:)
QUOTE(jokunda2 @ 2009 06 15, 10:47)
Na štai. Barbei naujas maudimukasir Blythe su naujais batukais ir suknute
Prašom smulkiai visą batukų siuvimo procesą - labai jau įdomi idėja.