Pasirodau aš savo, nors viršutinių dalių taip ir nesusiruošiau nunerti.
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 01, 13:17)
Noriu eiti kurti rūbelius... Bet taip laiko nėra... Bręsta mintys
dar mano darbu tik nezinau ar gavosi nuoroda ar ne
Papildyta:
labai ačiū už pagalbą
Papildyta:
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 01, 13:17)
labai ačiū už pagalbą
[quote=panelė Prym,2009 06 01, 13:17]
Šaunu . Pagarba dėl vyriškio. Nu nepatinka jiem rūbus kurt ir užsakymų būtų, bet anuos du kai padariau, daugiau nieko nesurezgiau. Švarką pradėjau ir to nebaigiau
Tiesa, greit nebepasirodysiu, pradėjau sau megztuką, dar iš vaikų užsakymai pasipylė . Tai nė nežinau kada lėlytėm ką suregsiu. Bet būtinai jus aplankysiu ir pasidžiaugsiu jūsų darbeliais.
Papildyta:
Kokį fainą pas tave kostiumėlį pamačiau. Tas retas mėlynas labai patiko. Žinot ir aš labai norėčiau įkelti savo darbų nuorodėlę, tad jei kas žinot gal galėtumėt padėti
Šaunu . Pagarba dėl vyriškio. Nu nepatinka jiem rūbus kurt ir užsakymų būtų, bet anuos du kai padariau, daugiau nieko nesurezgiau. Švarką pradėjau ir to nebaigiau
Tiesa, greit nebepasirodysiu, pradėjau sau megztuką, dar iš vaikų užsakymai pasipylė . Tai nė nežinau kada lėlytėm ką suregsiu. Bet būtinai jus aplankysiu ir pasidžiaugsiu jūsų darbeliais.
Papildyta:
QUOTE(zuzana* @ 2009 06 01, 15:17)
Kokį fainą pas tave kostiumėlį pamačiau. Tas retas mėlynas labai patiko. Žinot ir aš labai norėčiau įkelti savo darbų nuorodėlę, tad jei kas žinot gal galėtumėt padėti
QUOTE(jokunda2 @ 2009 06 01, 17:35)
Aš vakar labai privargau,kol įdėjau nuorodą ,nueik į ''dažniausiai užduodami klausimai'' ir ten paieškok informacijos.
QUOTE(zuzana* @ 2009 06 02, 10:51)
Aš vakar labai privargau,kol įdėjau nuorodą ,nueik į ''dažniausiai užduodami klausimai'' ir ten paieškok informacijos.
Kai nueini į žinutės rašymo langą, tai paspaudi http:// (šalia IMG) ir nukopijuoji nuorodą į atsidariusį langą, o į dar vieną langą rašai žodžius, pvz. mano darbeliai.O gal net ne to klausėt?
Ačiū merginos už patatrimus
Manau pavyko
Manau pavyko
QUOTE(larikute @ 2009 06 03, 10:58)
Labai gražu. Kaip gerai, kad darželiuose vyksta tokios akcijos
QUOTE(larikute @ 2009 06 03, 10:58)
AKCIJA:
APRENKIME DARZELIO LELES!!!
Wow! APRENKIME DARZELIO LELES!!!
QUOTE(larikute @ 2009 06 03, 11:58)
AKCIJA:
Dublis pirmas:
Dublis pirmas:
ohooooooooo kaip šauniai labai laukiam tesinio
beje tokią pačią lėlytę ir aš rengiau darželiui pernai. mes jau baigėm ir nuo rugsėjo į mokyklą keliaujam nebeteks rengti tokių akcijų