Įkraunama...
Įkraunama...

rūbai lėlėms

[quote=makalas,2009 04 14, 08:43]

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
be žodžių wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 15 balandžio 2009 - 09:59
QUOTE(makalas @ 2009 04 14, 08:43)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
be žodžių wub.gif  wub.gif

o kaip tos lėlytės vadinasi, labai gražios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 15 balandžio 2009 - 19:31
Šias sukneles mezgiau ne aš, o viena panelė iš Ispanijos atsiuntė jas kartu su žaliaplauke lėle. O vat dryžuotos kojinės - mano gamybos:

Super thumbup.gif O i kojinytes jau anksciau buvau atkreipus demesi, bet nusprendziau, kad jos komplekte su lele buvo doh.gif Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 04 15, 20:30)
o kaip tos lėlytės vadinasi, labai gražios wub.gif

mime, ačiū už pagyrimus biggrin.gif Lėlytės vadinasi Blythe. Įvedus google šį pavadinimą tokių grožių galima rasti... Su mano nepalyginsi ax.gif
Atsakyti
Ar tikrai šios lėlytės kaina labai nemaža? žiūrinėjau ebay, tai ten nuo 70 dolerių kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 16, 09:33)
Ar tikrai šios lėlytės kaina labai nemaža? žiūrinėjau ebay, tai ten nuo 70 dolerių kainos  g.gif

Nu jo, nepigios jos... Ten tos po 70 dol tai JAV gamintos, jos kažkaip pigesnės. O japoniškos (nors gaminta berods Kinijoje:) brangesnės. Kartais galima nenaują šiek tiek pigesnę gauti...
Nu bet po pusmetį trukusio nuotraukų žiūrinėjimo aš nesugebėjau atsilaikyti šitų lėlių žavesiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 16, 09:33)
Ar tikrai šios lėlytės kaina labai nemaža? žiūrinėjau ebay, tai ten nuo 70 dolerių kainos  g.gif

ir aš žiūrėjau, bet kokios mielos
va ir modeliuką radau
user posted imageuser posted image
user posted image
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Sandrita-: 16 balandžio 2009 - 08:52
QUOTE(makalas @ 2009 04 16, 09:48)
Nu jo, nepigios jos... Ten tos po 70 dol tai JAV gamintos, jos kažkaip pigesnės. O japoniškos (nors gaminta berods Kinijoje:) brangesnės. Kartais galima nenaują šiek tiek pigesnę gauti...
Nu bet po pusmetį trukusio nuotraukų žiūrinėjimo aš nesugebėjau atsilaikyti šitų lėlių žavesiui doh.gif

Aš kažkaip galvojau kad mergytę turit, tik dabar užmečiau akį, jog berniukas ir mamytė žaidžia lėlėm lotuliukas.gif Su tokiu grožiu ir aš žaisčiau lotuliukas.gif Tik kaina tada blink.gif Gal kažkada atpigs, kaip ir baisiosios bratz doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 16, 09:54)
Aš kažkaip galvojau kad mergytę turit, tik dabar užmečiau akį, jog berniukas ir mamytė žaidžia lėlėm  lotuliukas.gif Su tokiu grožiu ir aš žaisčiau  lotuliukas.gif Tik kaina tada  blink.gif Gal kažkada atpigs, kaip ir baisiosios bratz  doh.gif

Man irgi visi aplinkui šneka, kad reikia mergytės, tada lėlių nebereikėtų lotuliukas.gif Na bet man atrodo tada kartu su dukra žaistumėm mirksiukas.gif Nors mano sūnui jos irgi labai patinka, jis man dažnai pareguliuoja kuo jas aprengti ir ką į plaukus įsegti. Net nuotraukas kartu žiūri ir svajoja, kad būtų gerai dar tą ar aną nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! Na šitos lėlytės tikrai veža. Taip užsimaniau. Gal koperuojames ir kartu perkam, gal pigiau būtų. mačiau po tris vienoj pakuotėj. O gal kas žinot kur tokia ne visai naują gauti. Labai jau noriu. Užsikrėčiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jokunda2 @ 2009 04 16, 19:12)
Sveikos mergaites! Na šitos lėlytės tikrai veža. Taip užsimaniau. Gal koperuojames ir kartu perkam, gal pigiau būtų. mačiau po tris vienoj pakuotėj. O gal kas žinot kur tokia ne visai naują gauti. Labai jau noriu. Užsikrėčiau  doh.gif  lotuliukas.gif

tai gal darom nauja tema kad cia nesimaisytumeme? lotuliukas.gif kur bendraminciuose ax.gif
Atsakyti
Šias sukneles mezgiau ne aš, o viena panelė iš Ispanijos atsiuntė jas kartu su žaliaplauke lėle. O vat dryžuotos kojinės - mano gamybos:

Gal galit trumpai nupasakoti, kaip kojines mezgėt, nes negaliu atsižavėt.
Atsakyti