[quote=makalas,2009 04 14, 08:43]
be žodžių
QUOTE(makalas @ 2009 04 14, 08:43)
o kaip tos lėlytės vadinasi, labai gražios
Šias sukneles mezgiau ne aš, o viena panelė iš Ispanijos atsiuntė jas kartu su žaliaplauke lėle. O vat dryžuotos kojinės - mano gamybos:
Super O i kojinytes jau anksciau buvau atkreipus demesi, bet nusprendziau, kad jos komplekte su lele buvo Labai grazu
QUOTE(mime @ 2009 04 15, 20:30)
o kaip tos lėlytės vadinasi, labai gražios
mime, ačiū už pagyrimus Lėlytės vadinasi Blythe. Įvedus google šį pavadinimą tokių grožių galima rasti... Su mano nepalyginsi
Ar tikrai šios lėlytės kaina labai nemaža? žiūrinėjau ebay, tai ten nuo 70 dolerių kainos
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 16, 09:33)
Ar tikrai šios lėlytės kaina labai nemaža? žiūrinėjau ebay, tai ten nuo 70 dolerių kainos
Nu jo, nepigios jos... Ten tos po 70 dol tai JAV gamintos, jos kažkaip pigesnės. O japoniškos (nors gaminta berods Kinijoje:) brangesnės. Kartais galima nenaują šiek tiek pigesnę gauti...
Nu bet po pusmetį trukusio nuotraukų žiūrinėjimo aš nesugebėjau atsilaikyti šitų lėlių žavesiui
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 16, 09:33)
ir aš žiūrėjau, bet kokios mielos
va ir modeliuką radau
QUOTE(makalas @ 2009 04 16, 09:48)
Nu jo, nepigios jos... Ten tos po 70 dol tai JAV gamintos, jos kažkaip pigesnės. O japoniškos (nors gaminta berods Kinijoje:) brangesnės. Kartais galima nenaują šiek tiek pigesnę gauti...
Nu bet po pusmetį trukusio nuotraukų žiūrinėjimo aš nesugebėjau atsilaikyti šitų lėlių žavesiui
Aš kažkaip galvojau kad mergytę turit, tik dabar užmečiau akį, jog berniukas ir mamytė žaidžia lėlėm Su tokiu grožiu ir aš žaisčiau Tik kaina tada Gal kažkada atpigs, kaip ir baisiosios bratz
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 16, 09:54)
Aš kažkaip galvojau kad mergytę turit, tik dabar užmečiau akį, jog berniukas ir mamytė žaidžia lėlėm Su tokiu grožiu ir aš žaisčiau Tik kaina tada Gal kažkada atpigs, kaip ir baisiosios bratz
Man irgi visi aplinkui šneka, kad reikia mergytės, tada lėlių nebereikėtų Na bet man atrodo tada kartu su dukra žaistumėm Nors mano sūnui jos irgi labai patinka, jis man dažnai pareguliuoja kuo jas aprengti ir ką į plaukus įsegti. Net nuotraukas kartu žiūri ir svajoja, kad būtų gerai dar tą ar aną nusipirkti
Sveikos mergaites! Na šitos lėlytės tikrai veža. Taip užsimaniau. Gal koperuojames ir kartu perkam, gal pigiau būtų. mačiau po tris vienoj pakuotėj. O gal kas žinot kur tokia ne visai naują gauti. Labai jau noriu. Užsikrėčiau
QUOTE(jokunda2 @ 2009 04 16, 19:12)
Sveikos mergaites! Na šitos lėlytės tikrai veža. Taip užsimaniau. Gal koperuojames ir kartu perkam, gal pigiau būtų. mačiau po tris vienoj pakuotėj. O gal kas žinot kur tokia ne visai naują gauti. Labai jau noriu. Užsikrėčiau
tai gal darom nauja tema kad cia nesimaisytumeme? kur bendraminciuose
Šias sukneles mezgiau ne aš, o viena panelė iš Ispanijos atsiuntė jas kartu su žaliaplauke lėle. O vat dryžuotos kojinės - mano gamybos:
Gal galit trumpai nupasakoti, kaip kojines mezgėt, nes negaliu atsižavėt.