[quote=jokunda2,2009 01 25, 22:59]
taigi paskutiniai mano darbeliai beby birnui
Nu ir parašiau beby bornui turėjo būt
[quote=jokunda2,2009 01 26, 12:13]
[/quote]
Turbut ir is tokio apraso visos ji puikiai pazysta
[/quote]
QUOTE(lizarde @ 2009 01 26, 00:01)
Grazumelis mano ir apleistos guli ir laukia nauju rubeliu
O tai ko tada mamytė nesigriebia šito reikaliuko Čia kaip liga, kai susergi sunku pagyt
Papildyta:
QUOTE(lizarde @ 2009 01 26, 12:36)
Tiesą sakai
QUOTE(jokunda2 @ 2009 01 26, 13:11)
O tai ko tada mamytė nesigriebia šito reikaliuko Čia kaip liga, kai susergi sunku pagyt
Zinau, buvau susirgus didesnius darbelius kai bent jau ipusesiu, ciupsiu as jas vel plepinti
QUOTE(lizarde @ 2009 01 26, 13:40)
Zinau, buvau susirgus didesnius darbelius kai bent jau ipusesiu, ciupsiu as jas vel plepinti
Lauksim darbų
belaukiant prie gydytojos kabineto nunarpliojau bratzei sijoną su bliuske tai pasirodom o kodėl pas mus čia taip tylu visai lėlytes pamiršom ar ne ?
turbut visos serga arba kojines mezga , as dar vis tarp saliku paskendusi, o dar megztinis laukia savo eiles , norisi kitus darbus pabaigti, kad naujus pradeti .
o cia visai smagiai gavosi su brtaz lelyte, vos ne kaip per anekdotus .
o cia visai smagiai gavosi su brtaz lelyte, vos ne kaip per anekdotus .
[quote=vogels,2009 02 04, 19:31]
belaukiant prie gydytojos kabineto nunarpliojau bratzei sijoną su bliuske tai pasirodom o kodėl pas mus čia taip tylu visai lėlytes pamiršom ar ne ?
[/quote]
Gražu Jaučiu silpnybę rūbams su karoliukais
Na aš taip pat nunarpliojau keletą rūbelių didžiajam beby bornui berniukui vienos mamytės prašymu
Tiesa padariau ir keletą rūbelių brazei, bet krikštadukra su savo sesute jau privatizavo, nespėjau nufotografuot
1.
2. Čia rūbelių savininkas su naujais aprėdais. Mamytė klausė, gal kas žinot kaip išvalyt tokias dėmes, likusias po pagražinimo plamasteriu
[/quote]
[/quote]
Na aš taip pat nunarpliojau keletą rūbelių didžiajam beby bornui berniukui vienos mamytės prašymu
Tiesa padariau ir keletą rūbelių brazei, bet krikštadukra su savo sesute jau privatizavo, nespėjau nufotografuot
1.
2. Čia rūbelių savininkas su naujais aprėdais. Mamytė klausė, gal kas žinot kaip išvalyt tokias dėmes, likusias po pagražinimo plamasteriu
[/quote]
QUOTE(jokunda2 @ 2009 02 08, 22:29)
aš barbę turiu pagražintą viską išbandžiau ir spiritą ir chemiją niekas nepadėjo bandžiau net pieną - tušinį nuo sienos tapetų išvaliau su pienu -o barbei nepadėjo.
Aš tai[ pat sakiau mamytei, kad greičiausiai nieks nebepadės Ka padarysi. Tokie jau tie vaikai-iš prigimties menininkai
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2009 02 17, 20:49)
Koks grožis- super