QUOTE(g00te @ 2008 10 30, 02:44)
Jam buvo su manim tiesiog nuobodu, skundėsi dėmesio trūkumu ir llaiką daugiausiai leido su draugais, darbe ilgai užtrukdavo, kad tik nereiktų būti su nuobodžia nėščia žmona, paskui su klykiančiu kūdikiu. Ryšys tarp dukters ir tėvo atsirado tada, kai ji išaugo tą sunkiausią laikotarpį, kai pradėjo vaikščiot ir kalbėti, kai naktimis nebereikėjo ant rankų sūpuoti. Dabar jai 7 metai.
QUOTE(Dileta @ 2008 10 30, 11:55)
Kai Michaelio žurnalistai paklausė,kokia buvo skyrybų priežastis,jis neaiškiai numykė-man buvo sunku. O Nikolė man atrodo moteris protinga. Ir moka daryti išvadas.O moterys nėščios ir kai namie atsiranda kūdikis-labai daug dėmesio vyrui skirti ir būti kaip tokiom kaip anksčiau nesugeba. Va jums ir tikslas.
QUOTE(#Mia# @ 2008 10 30, 13:35)
As tai pirmiausia nesuprantu, kodel su tokiu vyru reikia gyventi tiek metu?
kuo skiriasi tas lietuvis vyrukas nuo M.R.? Atleiskite, as skirtumu nematau.
Vat Inga su panasiai besielgianciu vyru issiskyre, kodel jus jos negiriate? kodel panasiai besielgianciam vokieciui vaika priteise, kodel lietuviui negali priteist? Gi retkarciais ta tevishka meile nezinia is kur 5,7,12, 12 ir pan.. gyvenimo metais atsiranda, nesvarbu, kad kol vaiko motina buvo nescia ar vaika iki metu priziurejo, nesvarbu kad ji buvo suvistejusi, sumamejusi, sukvailejusi, ojee gal dar su MP demem, jei dar normalaus sex nebuvo, laiku valgyt nepagamindavo tos tevishkos meiles nebuvo...

o cia staiga pasitaike NORMALI negimdziusi jauna moteris, PROTINGA.. neduok dieve ir ji apnestejusi sukvailes, tai gal pasiimam jau esama vaika, nei gimdyt, nei augint o ir genai savi, nesvetimi gi...
Kodel dabar moterys tures sedet, kaip kareiviai teismo procesuose ir savo pilkasias lasteles marinti, vos tik vyrams uzplauks ant seiles pasantazuoti moteris?
kas cia per dvigubi standartai, taip besielgiantis lietuvis jau chamas, o vokieciui - galima? Kodel kitos moterys visad turi buti kvailesnes, a? issiskyre - bloga, kvaila moteris, neissiskyre - irgi bloga, kvaila moteris, pati kalta, ateme vaika - taip jai ir reikia, grasina atimti - kvaila moteris, nes tiki grasinimais..
Dabar taip, del atostogu... vel dvigubi standartai? reishkias vyras gali trali vali su kitom moterim, jis naktimis issimiega, vargu jokiu, o jei jau moteriai pailseti prireike, pradedam liezuviais plakt - vaika paliko, vaika paliko, KAIP JI DRISO ILSETIS, stai priezastis atimti vaika....
Atleiskit, as pasiliksiu prie savo nuomones - NORMALUS, MYLINTIS TETIS butu sudares vaikui kuo geresnes salygas augti su savo tikraja mama, kuri vaiku gerai rupinosi nuo pat jo gimimo, normalus tevas butu netraumaves vaiko, atskyrimu nuo mamos ir nebutu sitiek laiko baugines motinos vaiko atemimu.
Normalus tetis teismo proceso metu butu nesistenges pakeisti vaiko globejo, butu tiesiog uzsitikrines teise reguliariai matyti vaika.
Kodel M.R. elgesi kitaip? As nezinau. Gali buti daug priezasciu.
Uzsispyrimas. Finansiniai sumetimai. Kerstas. Dabartines M.R. sugyventines interesai, gal nenoras gimdyti vaikus ar dar velniazin kas..
Tikiuosi, kad po kazhkuria is isvardintuju poriezasciu slepiasi ir dalelyte meiles savo dukrai. Kitaip, as nepavydziu mergaitei.
p.s. sitaip kalbu tik todel, kad turiu be proto mane mylinti teva, jam mano interesai yra auksciau uz viska ir be proto savo vaikus mylinti MB, kaip jums atrodo kieno puseje yra mano tevas ir vyras? patikekit, tikrai ne M.R.