Sveiki, siaip niekada nerasau atsiliepimu, bet siandien grizom is vaiku akiu gydytojo ir pati sau prisizadejau parasyti... Lankemes KMUK akiu klinikoje pas gyd.Kairiene ir grizus namo verkiau, nors neesu ir tu labai jau "skystu". Ejom su dukryte 10men patikrinti profilaktiskai akyciu. Uzsiregistrave buvom is anksto 13:30, kad spetume iki pietu miego, nes registraturoje perspejo, kad uztruksime apie val. Tai mus prieme lygiai po valandos - 14:30, ilasino pleciancius lasiukus ir turejom palaukti dar pusvalndi, tai buvo jau 15val, kai mes einam liulia. Ir va tada prasidejo kosmaras. Dukra liepe laikyti ant keliu ir tvirtai laikyti smakra, kad nesisukiotu. Jai aisku nepatiko, bet nezirze, gydytoja paziurejo ir nustate astigmatizma, reikia akinuku. Tada liepe laikyti tvirciau, sesute istempe vokus, gydytoja nustatines kiek dioptriju. Maniske klykia, mane isvare, atejo vyras. Nei gyd, nei sesute su vaiku net nesneka, ta klykia. Ir jus nepatikesit, finale ja suriso, i akytes istate tokius metaliukus, kad nemirksetu ir taip gal 20min ja apziurinejo. Kai iejau i kabineta, nes koridoriuj ejau is proto nuo jos klyksmo, man sirdis galvojau subyres. Mano vaikas i save nepanasus, akys paklaike, visa plemais nuo rekimo, rankytes tiesai man, vyrui, tik kad issinestume, nuramint neina... Vyras pats vos neverkia, nes jam ja surista ir su tais pagaliais akyse laikyti reikejo... Ir rasau visa tai ne tam , kad pasakyciau, kad ar gydytoja bloga ar ka, ji dirba savo darba... Bet, mamos, tos kurios einat profilaktiskai, pagalvokit apie tai, kad gali tekti visa tai praeiti. Nes jeigu jai butu nieko nenustate, po tos pirmines apziuros butu mus ir paleide, bet yra kaip yra. Taigi siulau nepagaileti 50lt privaciai klinikai. Pasirodo mano drauge irgi ejo, bet santariskese vilniuje, irgi apziurejo, kazka lyg negero pamate. Tai sake pagulde vaika ant spec lovos, apjuose dviem dirzais ir ileido i pusiau gaubta, gydytoja sau ramiausiai virs jos su kompiuterine aparatura apziurejo, mat vaikas guledamas ir taip i virsu ziuri, nereikejo nei rist, nei i akis pleistu statyt. As dvi dienas apie akiu gydytojus internete skaitinejaus ir man labai gaila, kad nesuradau tokios info. Tikiuosi jums bus naudinga.
dekui, kad papasakojai