Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(edinka @ 2008 10 23, 21:13)
Nu bet kokia tuščia ir nemaloni diskusija užvirė - gražu, negražu, patinka, nepatinka... kiekviena parodykim bent po mažą namų kamputį - prisiknisim iki valiai prie bet kokios detalės. Juk kiekviena turim savo skonį, kiekviena mėgstam skirtingas spalvas... man atrodo baravykės namai sulaukė tikrai nepelnytos kritikos... gal nereiktų piršti savo nuomonės, jei jiems patiems patinka ir jie gerai jaučiasi savo namuose, tai ir  thumbup.gif
Mes virtuvės vieną sieną išklijavom gėlėtu tapetu, tai daugelio reakcija buvo  blink.gif  g.gif  unsure.gif  cool.gif  doh.gif , o mums labai patinka, gražu ir jauku  tongue.gif

O tai kaip siulai? ax.gif Jei kas ikelia savo butuko foto reportaza visi tyli ir niekas nieko nesako? Tipo "aciu, saunu" biggrin.gif Manau, kad verda normali viesa diskusija ir kuo jos daugiau tuo reiskias ispudingesni namuciai rolleyes.gif
As del to ir bijociau kelti, nes kaip sakai " prisiknisim iki valiai prie bet kokios detalės" - man to nereikia 4u.gif kas pasitiki savo skoniu, moka priimti kritika, tas ir kelia, nori pasidziaugti su tais kuriems patinka ir gal praleisti pro ausis tuos, kuriems nepatinka mirksiukas.gif Cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmia: 23 spalio 2008 - 21:36
Diskusijos tema "gražu - negražu, gyvenčiau - negyvenčiau" yra bevaisės ir nenaudingos rolleyes.gif Man patinka kai komentuoja konkrečiai: šitas pleda nesiderina prie užuolaidų, mėlynas būtų gal gražiau, galėtų daugiau paveiksliukų kabėti ir t.t. Man tai pvz visiškai vienodai ar kam gražu, ar negražu, bet va malonių normalių patarimų sulaukti visada malonu mirksiukas.gif
Kai užsukau į šitą temą su savo butu, sulaukiau daugybės fantazijų ir naudingų patarimų thumbup.gif Dabar remontas pasibaigė, beliko nusipirkti foto kortelę ir pasirodyti ką su jūsų pagalba pagaminome 4u.gif Mano būstas, kaip supratau bus toks, kokio dauguma čia pasigenda: be dizainerio, be pinigų ir su 100% rankų darbo blush2.gif Tada lauksiu jūsų patarimų dėl užuolaidų ir jaukių detalyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 23, 12:42)
svetaineje lentyneliu kitaip sukabinti nebuvo galima,nes tuomet sonuose matytusi  virsutines ir apatines plokstes neapdirbta dalis:unsure: tai irgi buti visai  schmoll.gif

Aš nesiūliau lentynėles perkabinti, o tiesiog daiktų ant tų lentynėlių sumažinti - kiekvienoj lentynoj kad būtų po vieną daiktą, o ne po kelis (neprisimenu, kas ten pas tave - suvenyrai gal unsure.gif).
Atsakyti
PRINCESĖS DIANOS NAMAI

user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 24 spalio 2008 - 08:27
QUOTE(Saja @ 2008 10 24, 02:04)
Aš nesiūliau lentynėles perkabinti, o tiesiog daiktų ant tų lentynėlių sumažinti - kiekvienoj lentynoj kad būtų po vieną daiktą, o ne po kelis (neprisimenu, kas ten pas tave - suvenyrai gal  unsure.gif).

as jau vakar pabandziau kai kurias smulkias detales sukisti i stalcius,palikau tik po 1 smile.gif nuemiau serveteles... blush2.gif bet stiklines liko toje pacioje vietoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 24, 10:15)
as jau vakar pabandziau kai kurias smulkias detales sukisti i stalcius,palikau tik po 1 smile.gif nuemiau serveteles... blush2.gif bet stiklines liko toje pacioje vietoje mirksiukas.gif

Tai gal jau dabar ir parodyk... blush2.gif Ypač tom, kas nematė su servetkom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 10 24, 10:16)
Tai gal jau dabar ir parodyk...  blush2.gif  Ypač tom, kas nematė su servetkom  bigsmile.gif

tai kad fotoaparatas namie cool.gif o ir pasikeitimu nefotkinau,kai isigysim daugiau interjero detaliu, gal but tuomet tongue.gif ir pritariu issakytai minciai-kad klausimai (kaip ivertins pasaliniai, kokia bus ju nuomone,pastabos) vercia gerai apsvarsyti - viesinti savo namus ar ne ax.gif t. y. kalbama kalbama, sakomos pastabos,komentuojama,bet savo namu schmoll.gif schmoll.gif bet as tai dekinga is visas jusu issakytas pastabas,pasiulymus,pagyrima aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 10 24, 02:04)
Aš nesiūliau lentynėles perkabinti, o tiesiog daiktų ant tų lentynėlių sumažinti - kiekvienoj lentynoj kad būtų po vieną daiktą, o ne po kelis (neprisimenu, kas ten pas tave - suvenyrai gal  unsure.gif).

Ne visai sutinku g.gif Mano nuomone kai kurie daiktai (kaip zvakides, vazeles ir pan) gali lentynoje stoveti po du (kiek zinau dizaineriai net tai rekomenduoja), tik neisbarstyti po lentyna, o salia vienas kito - gali skirtis ju dydziai ax.gif
tas pats pricipas islaikomas sodinant augalus norint isvengti "misraines: visko po viena" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 24, 10:15)
as jau vakar pabandziau kai kurias smulkias detales sukisti i stalcius,palikau tik po 1 smile.gif nuemiau serveteles... blush2.gif

Na ir kaip, ar pačiai patinka?

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 24, 10:42)
Ne visai sutinku  g.gif Mano nuomone kai kurie daiktai (kaip zvakides, vazeles ir pan) gali lentynoje stoveti po du (kiek zinau dizaineriai net tai rekomenduoja), tik neisbarstyti po lentyna, o salia vienas kito - gali skirtis ju dydziai  ax.gif

Visai gali būti. Du daiktai tai dar ne daug, ypač jei gerai suderinti drinks_cheers.gif.
Dar ta tema (ir ne tik) prisiminiau įdomų straipsnį su gražiomis nuotraukomis: Dekoro taisyklės, kurių kartais galima nepaisyti thumbup.gif. "Taisyklė Nr.4: Nerodykite visko, ką turite namuose".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 24 spalio 2008 - 15:21
oi nepykit mergaites,nes paprastai as sita temuke tik paskaitineju nekomentuodama,bet va sikart negaliu nepasisakius del BARAVYKES NAMUCIU.
Grazi prabanga,bet namai labai salti ir nejaukus. schmoll.gif
ir tiesa pasakius nesuprantu tu zmoniu,kurie savo namus daro kaip ofisus doh.gif ar jusu paciu tai neslegia?
linkiu sekmes kuriantis ir isileiskit i savo namus mielu detaliu,kurie juos sildytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 10 22, 21:30)
Svarbiausiais minimalizmo principas - apsivalymas nuo daugybės mus kasdien supančių daiktų - išmesti viską, kas nereikalinga ir palikti tik būtiniausius ir širdžiai mielus daiktus. Jokių pompastiškų ir prabanga dvelkiančių papuošimų, nereikalingų detalių ir dulkes kaupiančių paviršių. Čia tik keletas nepaprastai funkcionalių ir estetiškų baldų, tarpusavyje sukuriančių harmoniją. Žymusis Mies van der Rohe posakis „mažiau yra daugiau" (angl. „less is more"), visiškai atspindi minimalizmo dvasią. Išskirtinis paprastumas ir estetika - dvi pagrindinės minimalizmo populiarumo priežastys. Čia nenaudojamos greitai atsibostančios, ryškios, rėkiančios spalvos ar ypatingai neįprasti ir greitai iš mados išeinantys interjero sprendimai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Visiškai pritariu , svajoju apie tą dieną, kada galėsiu absoliučiai visų nereikalingų smulkmenų atsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2008 10 23, 22:35)
O tai kaip siulai?

Nesiūlau niekaip, nes prasidės ginčai, kurių neturi būti. Aš lankaus šitoj temoj tik tam, kad pamatyčiau kitų namus, pasirinkčiau idėjų, nes negaliu sau leist dizainerio paslaugų ir prabangių pirkinių, pačiai fantazijos kartais pritrūksta, įdomu pamatyt, kas su kuo dera arba ne...

QUOTE(pele @ 2008 10 24, 09:24)

...gal kuri mūsų ten ir gyvena... lotuliukas.gif
Atsakyti