QUOTE(edinka @ 2008 10 23, 21:13)
Nu bet kokia tuščia ir nemaloni diskusija užvirė - gražu, negražu, patinka, nepatinka... kiekviena parodykim bent po mažą namų kamputį - prisiknisim iki valiai prie bet kokios detalės. Juk kiekviena turim savo skonį, kiekviena mėgstam skirtingas spalvas... man atrodo baravykės namai sulaukė tikrai nepelnytos kritikos... gal nereiktų piršti savo nuomonės, jei jiems patiems patinka ir jie gerai jaučiasi savo namuose, tai ir
Mes virtuvės vieną sieną išklijavom gėlėtu tapetu, tai daugelio reakcija buvo , o mums labai patinka, gražu ir jauku
Mes virtuvės vieną sieną išklijavom gėlėtu tapetu, tai daugelio reakcija buvo , o mums labai patinka, gražu ir jauku
O tai kaip siulai? Jei kas ikelia savo butuko foto reportaza visi tyli ir niekas nieko nesako? Tipo "aciu, saunu" Manau, kad verda normali viesa diskusija ir kuo jos daugiau tuo reiskias ispudingesni namuciai
As del to ir bijociau kelti, nes kaip sakai " prisiknisim iki valiai prie bet kokios detalės" - man to nereikia kas pasitiki savo skoniu, moka priimti kritika, tas ir kelia, nori pasidziaugti su tais kuriems patinka ir gal praleisti pro ausis tuos, kuriems nepatinka Cia mano nuomone