Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 23, 13:29)
kazkaip nelabai yra kur ten spinteles statyti... kaltine spintute atvira ranksluosciams pastatem (bute lakstytavom nuogom rurom i miegamo spinta ranksluoscio pasiimti hihihi.gif ), po suolu burbuliatoriu pakisau, o kai namie vaiku yra tai tu migruojanciu daiktu neisvengsi  doh.gif jau daug ko ir nebematau irnesakyk.gif

Turim viena "dziaugsma" name, kita kieme... name daugiau niekada gyvenime tfu tfu tfu  doh.gif

drinks_cheers.gif Paziurejus i jusu atzalu sarasiuka wub.gif , tai jusu vonioje dar labai padoriai viskas isdeliota. Net nepasakysi kad tiek bardaku darytoju namuose smile.gif) O kitu kambariuku kodel nerodot? Ar as kazka praleidau?
Atsakyti
na ka ir as seku sia tema ir pamacius pirmas Baravykes namu foto, man kazkaip pasirode kad tai is interjero ar dar kazkokiu zurnalu doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net pacituoti Tavo posta norejau doh.gif ..bet idemiai skaitan TOKIUS ISSAMIUS KOMENTARUS abejoniu visiskai nebeliko...Taigi belieka 1000000000000 kartu VIESAI atsiparsyti ir paskyti, kad namai super super super super fantastiski ir juos galeciau ivardinti kaip savo svajouniu namais...bet tokiu tikrai niekada neturesiu cool.gif nors kaip sako niekada nesakyk niekada.
Baravyke dar karteli prisidedu prie kuo nuosirdziausiu pagyru tavo namuciams 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RobertosMama: 23 spalio 2008 - 13:38
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 23, 09:57)
pabandysiu ikelti foto  smile.gif nemoku "pagauti"graziu kadru,tiesiog fotkinau ... kaip ir sakiau,pas mus nieko ispudingo,ir daiktai kai kurie gal ne vietoje sudeti... tiesiog kadangi issakiau savo nuomone,kuri ne visoms priimtina  smile.gif tai rodau ir savo paprastus ir kuklius namus blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O čia taip trumpai leidai pasigrožėti savo namučiais, ar čia mano kompiuteris man nenori parodyti? ax.gif
Atsakyti
na, as irgi turbut patekau i tu "laiminguju" sarasa, kuri nespejo pagayt akiu:mmm
Zaneta17g, kokios medziagos uzuolaido vonioje, kadangi nezinau kaip ten su dregme ir su medziagos patvarumu dregmei...
del interjeru su dizaineriais, grazu paziureti, bet tik paziureti, tokie namai ne man gyvent...cia tik mano nuomone:)
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 10 23, 13:57)
O čia taip trumpai leidai pasigrožėti savo namučiais, ar čia mano kompiuteris man nenori parodyti? ax.gif

as spejau pamatyti, o dabar jau neberodo ax.gif
Atsakyti
Aciu Baravykei, kad patenkino mano smalsuma 4u.gif Taip ir itariau, kad svaru zodi leme vyrai (retai kuriam ju ipirsi minti isirengti namus provanso stiliumi) biggrin.gif Mes irgi po truputi isirenginejame buta (dar toli iki to, kad galeciau ji parodyti forume ir isgirsti liaupses, ir kritika), tad stengiuosi atsizvelgt ir i vyriska nuomone, kuri, irgi labiau krypsta i minimalizma biggrin.gif Del vonios man buvo idomu, nes kaip tik arteja metas kai mums patiems teks ja isirengineti. Pas mus vonia nediduke (7 kvadratai), bet nestandartines lubos - istrizos, vertikaliai kylancios ir nezinau kaip geriau butu tai apspresti, vartau zurnalus, ieskau minciu, ideju internete. Jeigu jusu vonioje baltos plyteles padejo paslepti jos trukumus, vadinasi, teisingai pasielget, kad jas klijavot. Nuotraukose vonios lubos ir tie kampai visai nekrenta i akis, matyt, tu baltu plyteliu deka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedraskiedra: 23 spalio 2008 - 15:36
QUOTE(Baravyke @ 2008 10 23, 14:11)
Beveik atspejot, bet vis gi maziau truputi biggrin.gif Cia TOTEM'as.

Sutinku ,kad su gerom nuolaidom galima zymiai pigiau nupirkt smile.gif
http://www.komo.pl/k...wersja-eco.html
http://www.komo.pl/k...wersja-eco.html
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 10 23, 13:58)
drinks_cheers.gif  Paziurejus i jusu atzalu sarasiuka  wub.gif , tai jusu vonioje dar labai padoriai viskas isdeliota. Net nepasakysi kad tiek bardaku darytoju namuose smile.gif) O kitu kambariuku kodel nerodot? Ar as kazka praleidau?

neviskas dar uzbaigta iki detaliu doh.gif noretusi pilna vaizda teismui pateikti biggrin.gif
bandysiu kuria diena (SUSITVARKIUSI doh.gif ) pasivaikscioti su fotiku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(šeimos kaklas @ 2008 10 23, 15:05)
Zaneta17g, kokios medziagos uzuolaido vonioje, kadangi nezinau kaip ten su dregme ir su medziagos patvarumu dregmei...

tai kad nera ten jau tos dregmes tiek daug... veikia ventiliatorius, grindu sildymas... medziagu gi visokiu yra dabar - tik rinkis mirksiukas.gif
ko nekabinciau vonioj tai visokiu plastikiniu zaliuziu ar roletu - nuo dregmes jie apipelija, o audinius lengvai gali isskalbti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 23, 10:30)
buvau kazkada i voniu tema ikelusi, galiu ir cia  ax.gif

4u.gif

Labai grazi vonia wub.gif jauku, silta wub.gif tik po kaire puse labai ten daug visokiu niekalu, kuriu geriau nematyti, bet kur WC su kriaukle - tai pasaka 4u.gif Kazkada maciau sias nuotraukas ir net issisaugojau kaip pavyzdi blush2.gif bet galvojau, kad cia is uzsienio saitu blush2.gif
Atsakyti
Nuosirdziai pavydziu ZANETAI75 lango ir balkono vonioje wub.gif wub.gif wub.gif O paveikslai ant sienu tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
labai jauku, o tas langas vonioje tai super!
Atsakyti
Nu bet kokia tuščia ir nemaloni diskusija užvirė - gražu, negražu, patinka, nepatinka... kiekviena parodykim bent po mažą namų kamputį - prisiknisim iki valiai prie bet kokios detalės. Juk kiekviena turim savo skonį, kiekviena mėgstam skirtingas spalvas... man atrodo baravykės namai sulaukė tikrai nepelnytos kritikos... gal nereiktų piršti savo nuomonės, jei jiems patiems patinka ir jie gerai jaučiasi savo namuose, tai ir thumbup.gif
Mes virtuvės vieną sieną išklijavom gėlėtu tapetu, tai daugelio reakcija buvo blink.gif g.gif unsure.gif cool.gif doh.gif , o mums labai patinka, gražu ir jauku tongue.gif
Atsakyti