Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(mutti @ 2008 10 23, 11:03)
Žaneta75, labai jauki vonia ir šiltos malonios spalvos  smile.gif

Lauricinaa jaukus butukas.  mirksiukas.gif  Aišku dar norisi jaukių akcentėlių, bet juk viskas su laiku. Čia du kambariai su holu?

taip du kamabariai su holu smile.gif kai pradedu galvoti - dar reikia nemazai daiktu... bet kadangi ne tukstanciais uzdirbam,tai vis pataupydami,manau isigysim rolleyes.gif
Atsakyti
....sveikos mergaites....labai patiko vonia...bet nesuprantu...kaip cia tas balkonas ax.gif ....bet vistiek labai graziai atrodo thumbup.gif ...taip nestandartiskai 4u.gif ....o cia bute taip g.gif
Atsakyti
lauricinaa, ačiū, kad parodei savo namus. Jie tikrai mieli ir jaukūs drinks_cheers.gif. Nors ir užsikabino akis už kai kurių dalykų, kurie man nepatinka blush2.gif. Pavyzdžiui, per daug smulkių, dulkes renkančių, suvenyrų, ypač prieškambaryje per daug prikrauta. Ir svetainėje būtų stilingiau, jei lentynėlėse virš televizoriaus būtų po vieną daiktą, o ne po kelis. Ir virtuvėje aukštai pastatytos stiklinės kiek dulkių surenka doh.gif. Dar virtuvėje būtų geriau, jei cokolis uždengtų kojeles (kitas reikalas, jei tai būtų gražios kojelės, o tos paprastos plastmasinės kojelės, manau, nepritaikytos būti atviros). Čia parašiau apie tai, ką galima pakeisti, jei norėsi mirksiukas.gif. Bet visumoj gražu pas tave rolleyes.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 10 23, 11:43)
lauricinaa, ačiū, kad parodei savo namus. Jie tikrai mieli ir jaukūs  drinks_cheers.gif. Nors ir užsikabino akis už kai kurių dalykų, kurie man nepatinka  blush2.gif. Pavyzdžiui, per daug smulkių, dulkes renkančių, suvenyrų, ypač prieškambaryje per daug prikrauta. Ir svetainėje būtų stilingiau, jei lentynėlėse virš televizoriaus būtų po vieną daiktą, o ne po kelis. Ir virtuvėje aukštai pastatytos stiklinės kiek dulkių surenka  doh.gif. Dar virtuvėje būtų geriau, jei cokolis uždengtų kojeles (kitas reikalas, jei tai būtų gražios kojelės, o tos paprastos plastmasinės kojelės, manau, nepritaikytos būti atviros). Čia parašiau apie tai, ką galima pakeisti, jei norėsi  mirksiukas.gif. Bet visumoj gražu pas tave  rolleyes.gif.

man iš visko labiausiai užkliuvo svetainės sofos ir staliuko derinys, bo man jie tarpusavyje visai nedera blush2.gif
Atsakyti
Trumpai pasisakysiu apie Baravykes namucius. Viskas super, jus - saunuoliai, namai tikrai grazus ir gerai suplanuoti! Namu apsvietimas, akvariumas, "liustras" svetainej, aukstos lubos - viskas atrodo superfantastiskai! wub.gif Tik mestelsiu viena akmenuka i jusu darza. Jusu namuciuose nepamaciau nei vienos svelniais, siltais tapetais padengtos sienos, vonia nedave jokio teigiamu emociju - visos vonios sienos nuo grindu ligi lubu "nuvarytos" baltomis plytelemes, be jokiu kitu spalvu, dekoruotu intarpu ar plyteliu... Kur pazvelgsi visur vien tiktai spalvu derinukas "kava ir pienas". Atrodo bijojote "isileisti" kitu spalvu i savo namucius? ax.gif Ar cia stiprioji lytis viska kontroliavo ir turejo svaru balsa del interjero kurimo ar easte jus abu esate "uzkieteje" minimalizmo fanai?? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2008 10 23, 11:12)
@ Zaneta
labai jauki vonia ,siltos spalvos tik truputi keistai atrodo durys i balkona,nebent laukai tyns 4u.gif

QUOTE(Jumag @ 2008 10 23, 11:39)
....sveikos mergaites....labai patiko vonia...bet nesuprantu...kaip cia tas balkonas ax.gif ....bet vistiek labai graziai atrodo thumbup.gif ...taip nestandartiskai 4u.gif ....o cia bute taip g.gif

cia name, balkonas yra per visa namo shona (isejimai i balkona is miegamo ir vonios). Visad norejau dideles vonios su dideliu langu ax.gif Kol kas traukome uzuolaida, niekaip neprisiruosiu uzsakyti plievele langui kur duoda atspindi ir net sviesa uzdegus nieko viduje ziurint is lauko nesimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 23, 12:18)
cia name, balkonas yra per visa namo shona (isejimai i balkona is miegamo ir vonios). Visad norejau dideles vonios su dideliu langu  ax.gif Kol kas traukome uzuolaida, niekaip neprisiruosiu uzsakyti plievele langui kur duoda atspindi ir net sviesa uzdegus nieko viduje ziurint is lauko nesimato  doh.gif

pas mumis darbe yra tokia plėvelė, na darbe gal ir nieko, bet tokiu atveju kaip pas jus tai gaila vaizdo - juk nieko nesimato pro plėvelę. o vanios su langu privalumas ir yra tas, kad gali pro langą žiūrėt bigsmile.gif žodž jūsų vietoj man būtų gaila plėvelę klijuot blush2.gif

beje, jūsiškę vonią jau seniai esu įtraukusi į savo "idėjų banką", dabar dar baravykes namus įsidėjau user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 10 23, 11:43)
Ir svetainėje būtų stilingiau, jei lentynėlėse virš televizoriaus būtų po vieną daiktą, o ne po kelis. Ir virtuvėje aukštai pastatytos stiklinės kiek dulkių surenka  doh.gif. Dar virtuvėje būtų geriau, jei cokolis uždengtų kojeles (kitas reikalas, jei tai būtų gražios kojelės, o tos paprastos plastmasinės kojelės, manau, nepritaikytos būti atviros)

svetaineje lentyneliu kitaip sukabinti nebuvo galima,nes tuomet sonuose matytusi virsutines ir apatines plokstes neapdirbta dalis:unsure: tai irgi buti visai schmoll.gif
taip, kojeles virtuveje reikia paslepti,kai vyras grys is komandiruociu imsimes to darbo mirksiukas.gif stiklines virtuveje - vyro koelkcija, as tesiog neradau kitos vietos joms ax.gif ir man visai nesunku jas isplauti, ne kazkokius darbus namie dirbu rolleyes.gif as uz pasabas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2008 10 23, 11:47)
man iš visko labiausiai užkliuvo svetainės sofos ir staliuko derinys, bo man jie tarpusavyje visai nedera  blush2.gif

staliukas - laikinai blush2.gif
Atsakyti
....as ir galvociau, kad gaila toki grozi plevelia klijuot g.gif ....man labai dideli ispudi paliko...sitas jusu langas....taip jauku ax.gif ....nebent patiems nejauku, kad kas mato mirksiukas.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 23, 10:30)
buvau kazkada i voniu tema ikelusi, galiu ir cia  ax.gif

4u.gif

Zaneta75, labai gražu mano akims thumbup.gif

lauricinaa, man asmeniškai labai vaizdą gadina servetėlės visur pridėtos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 23, 10:30)
buvau kazkada i voniu tema ikelusi, galiu ir cia  ax.gif

Didele ir jauki vonia thumbup.gif Matosi, kad nepagaileta pinigu santechnikai. O kitam shone kampe kazkaip daug visko. Mano nuotraukose nesimato, bet yra didele sienine spinta su stalciais ir stumdomomis pertvaromis, kad paslept tai, ko per daug. O pas jus kaip matau tik po kriaukle spintuke...ne per mazai? g.gif

Uztad antram plane pamaciau fainulki shuniakaiti wub.gif Jus name gyvenat? Laikot namie?

QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 23, 10:37)
sutinku, kad truksta kai kuriu detaliu,bet manau jos atsiras laikui begant  4u.gif mes dar naujakuriai, be to kartais as pagailiu pinigeliu kai kuriems pirkiniams, kurie pagyvintu buiti (bet cia jau mano asmenine beda)  blush2.gif

Jusu namuciai grazus ir tvarkingi. Matosi kad ideta daug pastangu ir dusios.
As irgi pakraupus kiek reiketu isleist visokiems shudukams..uztad ranka ir nekyla doh.gif

QUOTE(korida @ 2008 10 23, 11:00)
Tikrai nemazai ,vien tik kapsulyte  kokia virš 15000lt kastuoja .Beje kokios firmos kapsule (ar ne Ruegg)?

Beveik atspejot, bet vis gi maziau truputi biggrin.gif Cia TOTEM'as.

QUOTE(giedraskiedra @ 2008 10 23, 11:50)
Trumpai pasisakysiu apie Baravykes namucius. Viskas super, jus - saunuoliai, namai tikrai grazus ir gerai suplanuoti! Namu apsvietimas, akvariumas, "liustras" svetainej, aukstos lubos - viskas atrodo superfantastiskai!  wub.gif  Tik mestelsiu viena akmenuka i jusu darza. Jusu namuciuose nepamaciau nei vienos svelniais, siltais tapetais padengtos sienos, vonia nedave jokio teigiamu emociju - visos vonios sienos nuo grindu ligi lubu  "nuvarytos" baltomis plytelemes, be jokiu kitu spalvu, dekoruotu intarpu ar plyteliu...  Kur pazvelgsi visur vien tiktai spalvu derinukas "kava ir pienas". Atrodo bijojote "isileisti" kitu spalvu i savo namucius?  ax.gif  Ar cia  stiprioji lytis viska kontroliavo ir turejo svaru balsa del interjero kurimo ar easte jus abu esate "uzkieteje" minimalizmo fanai??  ax.gif    4u.gif

Aciu uz komentara. 4u.gif Jau rasiau kad pas mus toj vonioj (2 auksto) labai kampuotos lubos..vienur aksciau kitur zemiau, dar islenda toks astrus lubu kampas beveik pasiekiamam aukstyje. ilgai gincijausi su dizaineriu del tos baltos spalvos ir mus itikino kad tokioj amorfiskoj patalpoj baltumas neleis isrysket tiem kampams..ir tikrai thumbup.gif Jei butu spalvotos sienos, tai atrodytu kad lubos tuoj ant galvos uzgrius smile.gif
O del visu kitu spalvu - tai teisingai pastebejot...2 vyrai komandavo - maniskis ir dizaineris (iki kaulu minimalistas)..nors mes patys nai nesakyciau kad dideli minimalizmo gerbejai...norejom kazko per viduri, todel kruopsciai procese ir dalyvavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 10 23, 13:11)
Didele ir jauki vonia  thumbup.gif  Matosi, kad nepagaileta pinigu santechnikai. O kitam shone kampe kazkaip daug visko. Mano nuotraukose nesimato, bet yra didele sienine spinta su stalciais ir stumdomomis pertvaromis, kad paslept tai, ko per daug. O pas jus kaip matau tik po kriaukle spintuke...ne per mazai?  g.gif

Uztad antram plane pamaciau fainulki shuniakaiti  wub.gif Jus name gyvenat? Laikot namie?

kazkaip nelabai yra kur ten spinteles statyti... kaltine spintute atvira ranksluosciams pastatem (bute lakstytavom nuogom rurom i miegamo spinta ranksluoscio pasiimti hihihi.gif ), po suolu burbuliatoriu pakisau, o kai namie vaiku yra tai tu migruojanciu daiktu neisvengsi doh.gif jau daug ko ir nebematau irnesakyk.gif

Turim viena "dziaugsma" name, kita kieme... name daugiau niekada gyvenime tfu tfu tfu doh.gif
Atsakyti