Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

Prie baravykes interjero iskart matosi,kad dizaineris ranka pridejo- viskas labai vientisa ir suderinta.
Kiek ziurineju "megeju" interjerus, tai tikrai retai pasitaiko vientisumu- kazkas vis kliuna. Uzbegsiu uz akiu pasakius, kad as viena tu "megeju" ir namus isirengineju pati smile.gif
Pati tokio stiliaus nebemegstu, bet cia jau tikrai ne mano, o tu namu gyventoju reikalas.
Kadangi jiems ten gyvenasi gerai, tai linkiu, kad ir toliau namuose harmonija butu mirksiukas.gif

Atsakyti
pabandysiu ikelti foto smile.gif nemoku "pagauti"graziu kadru,tiesiog fotkinau ... kaip ir sakiau,pas mus nieko ispudingo,ir daiktai kai kurie gal ne vietoje sudeti... tiesiog kadangi issakiau savo nuomone,kuri ne visoms priimtina smile.gif tai rodau ir savo paprastus ir kuklius namus blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 22, 22:17)
Na nemanau,kad visiems 'ykandamas' TOKS stilius  hihihi.gif  As noreciau tokio,bet $ neisnesa.Reiks eit  triniti.gif

savo posta as adresavau poniai BE smile.gif, noredama pasakyti kad kiekvienas savo namu interjera renkames pagal savo pomegius, supratima ir tt 4u.gif
Man asmeniskai paziureti grazu bet kurio stiliaus skoningai irengta busta, bet gyventi noreciau tik sau artimam sirdziai stiliaus buste wub.gif
Pas Baravyke labai labai grazu, bet savo namus kuriu arciau klasikinio interjero ax.gif
O del $ irenginejant modernaus stiliaus namus: manau milijonu ir 100 tukstanciu tikrai nereikia... reikia tik paimprovizuoti, pasirinkti pavydziu, kai ka galbut padaryti savo rankomis... aisq reikia suktis, kaip ir sake Baravyke mirksiukas.gif Vieni gali nueje i CassaBella durti pirstu i brangiausia sofa ir iskart ja nupirks, kiti narsys internete, ieskos pigesniu variantu ir vaziuos i Lenkija - nes reikia taupyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 23, 10:10)
savo posta as adresavau poniai BE smile.gif, noredama pasakyti kad kiekvienas savo namu interjera renkames pagal savo pomegius, supratima ir tt  4u.gif
Man asmeniskai paziureti grazu bet kurio stiliaus skoningai irengta busta, bet gyventi noreciau tik sau artimam sirdziai stiliaus buste  wub.gif
Pas Baravyke labai labai grazu, bet savo namus kuriu arciau klasikinio interjero ax.gif
O del $ irenginejant modernaus stiliaus namus: manau milijonu ir 100 tukstanciu tikrai nereikia... reikia tik paimprovizuoti, pasirinkti pavydziu, kai ka galbut padaryti savo rankomis... aisq reikia suktis, kaip ir sake Baravyke  mirksiukas.gif Vieni gali nueje i CassaBella durti pirstu i brangiausia sofa ir iskart ja nupirks, kiti narsys internete, ieskos pigesniu variantu ir vaziuos i Lenkija - nes reikia taupyti  mirksiukas.gif

visiskai du skirtingi skoniai ir pinigines susidure, akivaizdziai matosi blink.gif idomu koki vonios kambari didzioji dalis cia narsanciu pasirinktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 23, 09:57)
pabandysiu ikelti foto  smile.gif nemoku "pagauti"graziu kadru,tiesiog fotkinau ... kaip ir sakiau,pas mus nieko ispudingo,ir daiktai kai kurie gal ne vietoje sudeti... tiesiog kadangi issakiau savo nuomone,kuri ne visoms priimtina  smile.gif tai rodau ir savo paprastus ir kuklius namus blush2.gif

Jaukus mieli Namai, kur matosi kad gyvenama mirksiukas.gif
As tik pastebejima (jei galima blush2.gif ) - tavo vietoje rinkciausi kitu atspalviu uzuolaidas, kad suardyti sienu-baldu spalvos vientisuma... ivesciau uzuolaidu spalvos akcentu (pvz svetaineje didele vaza ar pora kazkokiu figureliu, virtuveje prieskoniu indeliu ar vazele)... taip interjeras taptu dar gyvesnis, bet cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 23, 10:57)
pabandysiu ikelti foto  smile.gif nemoku "pagauti"graziu kadru,tiesiog fotkinau ... kaip ir sakiau,pas mus nieko ispudingo,ir daiktai kai kurie gal ne vietoje sudeti... tiesiog kadangi issakiau savo nuomone,kuri ne visoms priimtina  smile.gif tai rodau ir savo paprastus ir kuklius namus blush2.gif

Labai silta ir jauku wub.gif grazios spalvytes wub.gif Labai patiko uzuolaida 6 nuotraukoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 10 23, 10:16)
visiskai du skirtingi skoniai ir pinigines susidure, akivaizdziai matosi blink.gif idomu koki vonios kambari didzioji dalis cia narsanciu pasirinktu biggrin.gif

buvau kazkada i voniu tema ikelusi, galiu ir cia ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 23, 10:19)
Jaukus mieli Namai, kur matosi kad gyvenama  mirksiukas.gif
As tik pastebejima (jei galima blush2.gif ) - tavo vietoje rinkciausi kitu atspalviu uzuolaidas, kad suardyti sienu-baldu spalvos vientisuma... ivesciau uzuolaidu spalvos akcentu (pvz svetaineje didele vaza ar pora kazkokiu figureliu, virtuveje prieskoniu indeliu ar vazele)... taip interjeras taptu dar gyvesnis, bet cia mano nuomone  ax.gif

sutinku, kad truksta kai kuriu detaliu,bet manau jos atsiras laikui begant 4u.gif mes dar naujakuriai, be to kartais as pagailiu pinigeliu kai kuriems pirkiniams, kurie pagyvintu buiti (bet cia jau mano asmenine beda) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauricinaa: 23 spalio 2008 - 09:41
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 23, 10:37)
sutinku, kad truksta kai kuriu detaliu,bet manau jos atsiras laikui begant  4u.gif mes dar naujakuriai,

tai zinoma kad taip mirksiukas.gif 4u.gif
mes jau 2 metai gyvenam name, o virtuvej uzuolaidas tik dabar pradesiu siuti, nes noriu viska padaryti pati, o ir pinigine neleidzia viska iskart daryti doh.gif
Tas namu kurimo procesas yra nenutrukstamas mano supratimu... sudedi vienas detales, po kurio laiko norisi kitu ir tt ir pan... doh.gif bet tai labai malonu daryti, bent jau man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2008 10 23, 10:07)
vat butent blush2.gif bet man irgi tok stiliukas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Baravyke, jei nepaslaptis,kiek kainavo toks zidinys? blush2.gif

Tikrai nemazai ,vien tik kapsulyte kokia virš 15000lt kastuoja .Beje kokios firmos kapsule (ar ne Ruegg)?
Atsakyti
Žaneta75, labai jauki vonia ir šiltos malonios spalvos smile.gif

Lauricinaa jaukus butukas. mirksiukas.gif Aišku dar norisi jaukių akcentėlių, bet juk viskas su laiku. Čia du kambariai su holu?
Atsakyti
@ Zaneta
labai jauki vonia ,siltos spalvos tik truputi keistai atrodo durys i balkona,nebent laukai tyns 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 23 spalio 2008 - 10:14