Prie baravykes interjero iskart matosi,kad dizaineris ranka pridejo- viskas labai vientisa ir suderinta.
Kiek ziurineju "megeju" interjerus, tai tikrai retai pasitaiko vientisumu- kazkas vis kliuna. Uzbegsiu uz akiu pasakius, kad as viena tu "megeju" ir namus isirengineju pati
Pati tokio stiliaus nebemegstu, bet cia jau tikrai ne mano, o tu namu gyventoju reikalas.
Kadangi jiems ten gyvenasi gerai, tai linkiu, kad ir toliau namuose harmonija butu
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 22, 22:17)
Na nemanau,kad visiems 'ykandamas' TOKS stilius As noreciau tokio,bet $ neisnesa.Reiks eit
savo posta as adresavau poniai BE , noredama pasakyti kad kiekvienas savo namu interjera renkames pagal savo pomegius, supratima ir tt
Man asmeniskai paziureti grazu bet kurio stiliaus skoningai irengta busta, bet gyventi noreciau tik sau artimam sirdziai stiliaus buste
Pas Baravyke labai labai grazu, bet savo namus kuriu arciau klasikinio interjero
O del $ irenginejant modernaus stiliaus namus: manau milijonu ir 100 tukstanciu tikrai nereikia... reikia tik paimprovizuoti, pasirinkti pavydziu, kai ka galbut padaryti savo rankomis... aisq reikia suktis, kaip ir sake Baravyke Vieni gali nueje i CassaBella durti pirstu i brangiausia sofa ir iskart ja nupirks, kiti narsys internete, ieskos pigesniu variantu ir vaziuos i Lenkija - nes reikia taupyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 23, 10:10)
savo posta as adresavau poniai BE , noredama pasakyti kad kiekvienas savo namu interjera renkames pagal savo pomegius, supratima ir tt
Man asmeniskai paziureti grazu bet kurio stiliaus skoningai irengta busta, bet gyventi noreciau tik sau artimam sirdziai stiliaus buste
Pas Baravyke labai labai grazu, bet savo namus kuriu arciau klasikinio interjero
O del $ irenginejant modernaus stiliaus namus: manau milijonu ir 100 tukstanciu tikrai nereikia... reikia tik paimprovizuoti, pasirinkti pavydziu, kai ka galbut padaryti savo rankomis... aisq reikia suktis, kaip ir sake Baravyke Vieni gali nueje i CassaBella durti pirstu i brangiausia sofa ir iskart ja nupirks, kiti narsys internete, ieskos pigesniu variantu ir vaziuos i Lenkija - nes reikia taupyti
visiskai du skirtingi skoniai ir pinigines susidure, akivaizdziai matosi idomu koki vonios kambari didzioji dalis cia narsanciu pasirinktu
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 23, 09:57)
pabandysiu ikelti foto nemoku "pagauti"graziu kadru,tiesiog fotkinau ... kaip ir sakiau,pas mus nieko ispudingo,ir daiktai kai kurie gal ne vietoje sudeti... tiesiog kadangi issakiau savo nuomone,kuri ne visoms priimtina tai rodau ir savo paprastus ir kuklius namus
Jaukus mieli Namai, kur matosi kad gyvenama
As tik pastebejima (jei galima ) - tavo vietoje rinkciausi kitu atspalviu uzuolaidas, kad suardyti sienu-baldu spalvos vientisuma... ivesciau uzuolaidu spalvos akcentu (pvz svetaineje didele vaza ar pora kazkokiu figureliu, virtuveje prieskoniu indeliu ar vazele)... taip interjeras taptu dar gyvesnis, bet cia mano nuomone
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 23, 10:57)
pabandysiu ikelti foto nemoku "pagauti"graziu kadru,tiesiog fotkinau ... kaip ir sakiau,pas mus nieko ispudingo,ir daiktai kai kurie gal ne vietoje sudeti... tiesiog kadangi issakiau savo nuomone,kuri ne visoms priimtina tai rodau ir savo paprastus ir kuklius namus
Labai silta ir jauku grazios spalvytes Labai patiko uzuolaida 6 nuotraukoj
QUOTE(braske150 @ 2008 10 23, 10:16)
visiskai du skirtingi skoniai ir pinigines susidure, akivaizdziai matosi idomu koki vonios kambari didzioji dalis cia narsanciu pasirinktu
buvau kazkada i voniu tema ikelusi, galiu ir cia
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 23, 10:19)
Jaukus mieli Namai, kur matosi kad gyvenama
As tik pastebejima (jei galima ) - tavo vietoje rinkciausi kitu atspalviu uzuolaidas, kad suardyti sienu-baldu spalvos vientisuma... ivesciau uzuolaidu spalvos akcentu (pvz svetaineje didele vaza ar pora kazkokiu figureliu, virtuveje prieskoniu indeliu ar vazele)... taip interjeras taptu dar gyvesnis, bet cia mano nuomone
sutinku, kad truksta kai kuriu detaliu,bet manau jos atsiras laikui begant mes dar naujakuriai, be to kartais as pagailiu pinigeliu kai kuriems pirkiniams, kurie pagyvintu buiti (bet cia jau mano asmenine beda)
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 23, 10:37)
sutinku, kad truksta kai kuriu detaliu,bet manau jos atsiras laikui begant mes dar naujakuriai,
tai zinoma kad taip
mes jau 2 metai gyvenam name, o virtuvej uzuolaidas tik dabar pradesiu siuti, nes noriu viska padaryti pati, o ir pinigine neleidzia viska iskart daryti
Tas namu kurimo procesas yra nenutrukstamas mano supratimu... sudedi vienas detales, po kurio laiko norisi kitu ir tt ir pan... bet tai labai malonu daryti, bent jau man
QUOTE(Rendi @ 2008 10 23, 10:07)
vat butent bet man irgi tok stiliukas
Baravyke, jei nepaslaptis,kiek kainavo toks zidinys?
Baravyke, jei nepaslaptis,kiek kainavo toks zidinys?
Tikrai nemazai ,vien tik kapsulyte kokia virš 15000lt kastuoja .Beje kokios firmos kapsule (ar ne Ruegg)?
Žaneta75, labai jauki vonia ir šiltos malonios spalvos
Lauricinaa jaukus butukas. Aišku dar norisi jaukių akcentėlių, bet juk viskas su laiku. Čia du kambariai su holu?
Lauricinaa jaukus butukas. Aišku dar norisi jaukių akcentėlių, bet juk viskas su laiku. Čia du kambariai su holu?