Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(zuikispuikis @ 2009 04 25, 06:53)
nu ne i tema bet pasakysiu  blush2.gif
pirkau parodoje ir ne uz 20 mirksiukas.gif , bet nerealiai patenkinta- jis kitoks nei senukuose http://www.biostein.com/shop_lt.htm va toks , valau viska, kitu priemoniu kaip ir nebereikia, o dar ir sveiciant pirstiniu nereikia  thumbup.gif
tiesa sunaudojau ji per metus - perkant sake 2-3 naudosiu

Nu va, o as ji nusipirkau nesenai, mokejau 80litu man atrodo, parodoje, bet man jis tai visai nepatinka, arba as valyti nemoku. na tarkim valiau su juo sviesias sienas, tai paskui kad ir nuplauni atskirai gerai, bet isdziuvus perbraukiu ir ranka tarsi baltais milteliais pasitepa. nu man jis kazkaip nelabai patiko, ne nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 06 16, 18:10)
O austrijetes tai tos pagrindines, kaip naktines, o tos persvieciamos, tai stacionarios tokios, kad is lauko diena vidaus nesimatytu  ax.gif 

Aišku, nebloga mintis thumbup.gif
Bet manrods dieną darytose nuotraukose tų stacionarių nėra, ar tik nesimato? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 20, 23:46)
Aišku, nebloga mintis  thumbup.gif
Bet manrods dieną darytose nuotraukose tų stacionarių nėra, ar tik nesimato?  blush2.gif

na jei nesimato tai matyt uztrauktos i virsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 20, 23:46)
Aišku, nebloga mintis  thumbup.gif
Bet manrods dieną darytose nuotraukose tų stacionarių nėra, ar tik nesimato?  blush2.gif

nesimato tik, nes šviesos srautas užgožia. krašteliuose šiek tiek matyti dryžuotumas...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 06 21, 11:26)
nesimato tik, nes šviesos srautas užgožia. krašteliuose šiek tiek matyti dryžuotumas...

Gera aki turi, Žane mirksiukas.gif Tikrai nesimato diena, nes jos pas mane netraukomos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 06 21, 07:22)
na jei nesimato tai matyt uztrauktos i virsu  biggrin.gif

Na, aš suprantu, kad stacionarios = nesutraukiamos, todėl ir įdomu kur dingo lotuliukas.gif

QUOTE(solerna @ 2009 06 22, 18:06)
Gera aki turi, Žane  mirksiukas.gif  Tikrai nesimato diena, nes jos pas mane netraukomos  rolleyes.gif

Viskas aišku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 06 15, 22:05)
Sveikutes mamytes, na, pagaliau ir mes daugmaz apsideliojom, galiu pasidalinti nuotraukytem, gal kam kokiu ideju kils, nes mums po visu darbu dar nesitiki, kad jau viskas baigta  doh.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image

Labai super atrodo wub.gif thumbup.gif jaukus namuciai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2009 06 16, 00:35)
Romanetės ir man labai patiko  wub.gif  Tik nesupratau, ten jos dvi- dieninė ir naktinė- ar viena  blush2.gif

ir man langai thumbup.gif
Atsakyti
man ta kedute lenkta miegamajam berots. labai faina
Atsakyti
Solerna, as kazka keisciau miegamajame . man kazkaip per mazai spalvu , tik ta 1 dominuoja ...
gal pakeisciau lovos uztiesala kita spalva , priderinusi prideciau pagalveliu . ar uzuolaidas kitas keisciau . na cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 21:19)
įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes  blush2.gif  Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.

Laukiu Jūsų nuomonės, taip pat naudingų pasiūlymų ir patarimų. Kritikos nebijau, tad prašome nuomones reikšti drąsiai  smile.gif

Man virtuvė patiko. O kambarys... neišspręstas. Kai pamačiau juodą sofą, baltas ir raudonas pagalveles, raudoną paveikslo - galvoju liux! Labai gražu kontrastai. Bet... šviesiai rusvos užuolaidos, tamsiai rudi šiek tiek margi baldai... Nesiderina. Kalčiau bent jau naktines užuolaidas raudonas, dienines - baltas.
Šiaip, jauku labai.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti