Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

permatomo plastiko kedes butu labai fainos thumbup.gif

pvz. sita IKEA produktas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 22 spalio 2008 - 17:35
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 18:32)
permatomo plastiko kedes butu labai fainos  thumbup.gif

pvz. sita IKEA produktas
user posted image

Super. thumbup.gif Gal žinote jų kainą? mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif g.gif nu nežinau turint pinigų ir gyvenant šeis laikais susikurti tokį stilių man absurdas,bet jei šeimininkams gerai -kodėl ir ne ax.gif sėkmės merginos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIA BĖ @ 2008 10 22, 18:43)
g.gif  g.gif nu nežinau turint pinigų ir gyvenant šeis laikais susikurti tokį stilių man absurdas,bet jei šeimininkams gerai -kodėl ir ne ax.gif sėkmės merginos. blush2.gif

Kam absurdas, o kam ne. Neįžeidinėti čia atėjome. O pasigrožėti. Beje, šiais laikais tai tikrai madingas interjeras. Daugiau naršykite internete. mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif  g.gif nu nežinau turint pinigų ir gyvenant šeis laikais susikurti tokį stilių man absurdas,bet jei šeimininkams gerai -kodėl ir ne ax.gif sėkmės merginos. blush2.gif

blink.gif oho, koks komentaras. Tiesiog labai labai labai pagrįsta nuomonė dėl kiekvieno dalyko minėtam interjere
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 10 22, 17:37)
Super.  thumbup.gif Gal žinote jų kainą? mirksiukas.gif

tingiu vel ziureti, bet apytiksliai 350 zl. tai praktiskai tiek litu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2008 10 22, 14:16)
super namukai  thumbup.gif labai labai grazu smile.gif

man baisiausijau sviestuvas virs stalo patiko, tas kamuolys toksai. kur toki rast galima? 

Aciu 4u.gif
toki sviastuva nebent kataloge galit pamatyt..cia AXO AURA 60 cm diametro.

QUOTE(PONIA BĖ @ 2008 10 22, 18:22)
  Nesupykit, bet aš tokiuose namuose gyvent nenorėčiau,man visai nėra jaukumo.Kaži kur dizinerės akys g.gif tikriausiai dar ir sumokėjot jai nemažai.Taip tvarkinga,taip erdvu,švaru ale jaukumo visai nėra,dėžučių šau.Nepykit ,bet manau reikia kažkokių pribonbasų ,kad tie namai taptų mieli.  Bet čia tik mano nuomonė

Gerbiu Jusu nuomone, ponia Be. Kiekvienam savo, kaip sakant...tai gal parodytumet ir savo namucius, draugiskai ivertintumem drinks_cheers.gif
Beje padejo dizaineris, o ne dizainere. tongue.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 18:32)
permatomo plastiko kedes butu labai fainos  thumbup.gif

pvz. sita IKEA produktas
user posted image

liuks kedutes, buciau nupirkus jei rasciau tokiu kai ieskojau

nu nežinau turint pinigų ir gyvenant šeis laikais susikurti tokį stilių man absurdas,bet jei šeimininkams gerai -kodėl ir ne ax.gif sėkmės merginos.

O man atrodo atvirksciai - kaip tik toki stiliu sukurti yra labai brangu, kadangi naudojamos naturaliausios medziagos.

Svarbiausiais minimalizmo principas - apsivalymas nuo daugybės mus kasdien supančių daiktų - išmesti viską, kas nereikalinga ir palikti tik būtiniausius ir širdžiai mielus daiktus. Jokių pompastiškų ir prabanga dvelkiančių papuošimų, nereikalingų detalių ir dulkes kaupiančių paviršių. Čia tik keletas nepaprastai funkcionalių ir estetiškų baldų, tarpusavyje sukuriančių harmoniją. Žymusis Mies van der Rohe posakis „mažiau yra daugiau" (angl. „less is more"), visiškai atspindi minimalizmo dvasią. Išskirtinis paprastumas ir estetika - dvi pagrindinės minimalizmo populiarumo priežastys. Čia nenaudojamos greitai atsibostančios, ryškios, rėkiančios spalvos ar ypatingai neįprasti ir greitai iš mados išeinantys interjero sprendimai.

Papildyta:
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 10 22, 18:30)
Na ir aš prisidėsiu prie pagyrų baravykės namučiams.  thumbup.gif  doh.gif Baravyke, kur pikrote šias kėdes ir kiek kainavo? Būčiau labai labai dėkinga..
Papildyta:
Ir su jumis nesutinku.  biggrin.gif

Jūs rašote - kaži kur dizainerės akys. O tai negi ji turėjo namams jaukumo suteikti??? Kai šeimininkai ten apsigyvens ir namas pilnai prisipildys jų energijos - tada ir bus tas jaukumas. Bus ir tapkytės numestos prie sofkutės, ir pledas iš ryto voliosis per pusę sofos, ir taurės nuo šampano prie židinio ant grindų stovės, ir rožės pamerktos vazoje bus. Ir t.t. galėčau vardinti ir vardinti. Bet visa tai jau ne mūsų akims. O kai kinderiai atsiras - dar daugiau "jaukumo" bus...  bigsmile.gif
Baravyke, dar kartą jums ačiū už gražius namučius.  thumbup.gif

4u.gif drinks_cheers.gif
Kedures pirkom Isku balduose po 150 lt -10 proc nuolaida. Taciau pastaruoju metu ten lankiausi tokiu jau nebuvo. Taciau SBA balduose panasiu irgi matem, tik kitokiu spalvu, gal pasiseks rast jei domins 4u.gif

O del detaliu tai gerai Jus pasaket - ne viskas gi is karto. Dar metu negyvenam...man atrodo tas jaukumas ir trukstamu detaliu pojutis atsiras su laiku kai pajausim kur ko truksta, kas labiau tiktu ir pan.
O kol kas... patikekit manim, jaukiausia sedet ant sofos ir stebet per didziulius langus kaip linguoja pusys ir plaukia debesys...net teliko neijungiam...pilna ramybe ir harmonija. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baravyke: 22 spalio 2008 - 20:34
Baravyke, oho kokie namuciai wub.gif erdvu, grazu, nu nuostabu bigsmile.gif kaip ir buvo mineta kaip is katalogo thumbup.gif sveikinu su tokiais namuciais 4u.gif
Atsakyti
Baravyke, labai, labai , labai grazus namuciai, na manau su laiku dar peveikslo reiktu, bet jau akvariumassssss. wub.gif Gal kada ir as imesiu savo namucius, taip pat neseniai isikelem mirksiukas.gif
Atsakyti

na savo namams as tokio interjero taip pat nesirinkciau, bet juk toks stilius egzistuoja ir jis labai populiarus pastaruoju metu - to nepaneigsi
negi visi turetume kaip sovietiniais laikais gyvent to paties stiliaus namuose g.gif
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 22, 22:12)

negi visi turetume kaip sovietiniais laikais gyvent to paties stiliaus namuose g.gif
schmoll.gif

Na nemanau,kad visiems 'ykandamas' TOKS stilius hihihi.gif As noreciau tokio,bet $ neisnesa.Reiks eit triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 22, 23:17)
Na nemanau,kad visiems 'ykandamas' TOKS stilius  hihihi.gif  As noreciau tokio,bet $ neisnesa.Reiks eit  triniti.gif

vat butent blush2.gif bet man irgi tok stiliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Baravyke, jei nepaslaptis,kiek kainavo toks zidinys? blush2.gif
Atsakyti