permatomo plastiko kedes butu labai fainos
pvz. sita IKEA produktas
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 18:32)
Super. Gal žinote jų kainą?
nu nežinau turint pinigų ir gyvenant šeis laikais susikurti tokį stilių man absurdas,bet jei šeimininkams gerai -kodėl ir ne sėkmės merginos.
QUOTE(PONIA BĖ @ 2008 10 22, 18:43)
nu nežinau turint pinigų ir gyvenant šeis laikais susikurti tokį stilių man absurdas,bet jei šeimininkams gerai -kodėl ir ne sėkmės merginos.
Kam absurdas, o kam ne. Neįžeidinėti čia atėjome. O pasigrožėti. Beje, šiais laikais tai tikrai madingas interjeras. Daugiau naršykite internete.
oho, koks komentaras. Tiesiog labai labai labai pagrįsta nuomonė dėl kiekvieno dalyko minėtam interjere
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 10 22, 17:37)
Super. Gal žinote jų kainą?
tingiu vel ziureti, bet apytiksliai 350 zl. tai praktiskai tiek litu
QUOTE(1rma @ 2008 10 22, 14:16)
super namukai labai labai grazu
man baisiausijau sviestuvas virs stalo patiko, tas kamuolys toksai. kur toki rast galima?
man baisiausijau sviestuvas virs stalo patiko, tas kamuolys toksai. kur toki rast galima?
Aciu
toki sviastuva nebent kataloge galit pamatyt..cia AXO AURA 60 cm diametro.
QUOTE(PONIA BĖ @ 2008 10 22, 18:22)
Nesupykit, bet aš tokiuose namuose gyvent nenorėčiau,man visai nėra jaukumo.Kaži kur dizinerės akys tikriausiai dar ir sumokėjot jai nemažai.Taip tvarkinga,taip erdvu,švaru ale jaukumo visai nėra,dėžučių šau.Nepykit ,bet manau reikia kažkokių pribonbasų ,kad tie namai taptų mieli. Bet čia tik mano nuomonė
Gerbiu Jusu nuomone, ponia Be. Kiekvienam savo, kaip sakant...tai gal parodytumet ir savo namucius, draugiskai ivertintumem
Beje padejo dizaineris, o ne dizainere.
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 18:32)
liuks kedutes, buciau nupirkus jei rasciau tokiu kai ieskojau
O man atrodo atvirksciai - kaip tik toki stiliu sukurti yra labai brangu, kadangi naudojamos naturaliausios medziagos.
Svarbiausiais minimalizmo principas - apsivalymas nuo daugybės mus kasdien supančių daiktų - išmesti viską, kas nereikalinga ir palikti tik būtiniausius ir širdžiai mielus daiktus. Jokių pompastiškų ir prabanga dvelkiančių papuošimų, nereikalingų detalių ir dulkes kaupiančių paviršių. Čia tik keletas nepaprastai funkcionalių ir estetiškų baldų, tarpusavyje sukuriančių harmoniją. Žymusis Mies van der Rohe posakis mažiau yra daugiau" (angl. less is more"), visiškai atspindi minimalizmo dvasią. Išskirtinis paprastumas ir estetika - dvi pagrindinės minimalizmo populiarumo priežastys. Čia nenaudojamos greitai atsibostančios, ryškios, rėkiančios spalvos ar ypatingai neįprasti ir greitai iš mados išeinantys interjero sprendimai.
Papildyta:
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 10 22, 18:30)
Na ir aš prisidėsiu prie pagyrų baravykės namučiams. Baravyke, kur pikrote šias kėdes ir kiek kainavo? Būčiau labai labai dėkinga..
Papildyta:
Ir su jumis nesutinku.
Jūs rašote - kaži kur dizainerės akys. O tai negi ji turėjo namams jaukumo suteikti??? Kai šeimininkai ten apsigyvens ir namas pilnai prisipildys jų energijos - tada ir bus tas jaukumas. Bus ir tapkytės numestos prie sofkutės, ir pledas iš ryto voliosis per pusę sofos, ir taurės nuo šampano prie židinio ant grindų stovės, ir rožės pamerktos vazoje bus. Ir t.t. galėčau vardinti ir vardinti. Bet visa tai jau ne mūsų akims. O kai kinderiai atsiras - dar daugiau "jaukumo" bus...
Baravyke, dar kartą jums ačiū už gražius namučius.
Papildyta:
Ir su jumis nesutinku.
Jūs rašote - kaži kur dizainerės akys. O tai negi ji turėjo namams jaukumo suteikti??? Kai šeimininkai ten apsigyvens ir namas pilnai prisipildys jų energijos - tada ir bus tas jaukumas. Bus ir tapkytės numestos prie sofkutės, ir pledas iš ryto voliosis per pusę sofos, ir taurės nuo šampano prie židinio ant grindų stovės, ir rožės pamerktos vazoje bus. Ir t.t. galėčau vardinti ir vardinti. Bet visa tai jau ne mūsų akims. O kai kinderiai atsiras - dar daugiau "jaukumo" bus...
Baravyke, dar kartą jums ačiū už gražius namučius.
Kedures pirkom Isku balduose po 150 lt -10 proc nuolaida. Taciau pastaruoju metu ten lankiausi tokiu jau nebuvo. Taciau SBA balduose panasiu irgi matem, tik kitokiu spalvu, gal pasiseks rast jei domins
O del detaliu tai gerai Jus pasaket - ne viskas gi is karto. Dar metu negyvenam...man atrodo tas jaukumas ir trukstamu detaliu pojutis atsiras su laiku kai pajausim kur ko truksta, kas labiau tiktu ir pan.
O kol kas... patikekit manim, jaukiausia sedet ant sofos ir stebet per didziulius langus kaip linguoja pusys ir plaukia debesys...net teliko neijungiam...pilna ramybe ir harmonija.
Baravyke, oho kokie namuciai erdvu, grazu, nu nuostabu kaip ir buvo mineta kaip is katalogo sveikinu su tokiais namuciais
na savo namams as tokio interjero taip pat nesirinkciau, bet juk toks stilius egzistuoja ir jis labai populiarus pastaruoju metu - to nepaneigsi
negi visi turetume kaip sovietiniais laikais gyvent to paties stiliaus namuose
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 22, 22:12)
Na nemanau,kad visiems 'ykandamas' TOKS stilius As noreciau tokio,bet $ neisnesa.Reiks eit
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 22, 23:17)
Na nemanau,kad visiems 'ykandamas' TOKS stilius As noreciau tokio,bet $ neisnesa.Reiks eit
vat butent bet man irgi tok stiliukas
Baravyke, jei nepaslaptis,kiek kainavo toks zidinys?