niu man tai vaikiska lovyte labiausiai istrigo
Man labai grazi virtyve? kas gamino? Norec ir as kazko panasaus. O kaina ar labai kandziojosi virtuvinio?
Grazu, silta, jauku... O baldai visi . Gal tik miegamam dienine uzuolaida be ornamentu buciau issirinkus. Bet visuma
QUOTE(ITA @ 2009 06 16, 15:33)
Grazu, silta, jauku... O baldai visi . Gal tik miegamam dienine uzuolaida be ornamentu buciau issirinkus. Bet visuma
Man irgi vienintelis užstrigęs dalykas - dieninės miegamajam Norisi jau kažko ramesnio, lygaus, nes pakankamai ten ornamentų
Oi aciukas visoms Taip, nuotraukytes cia darytos prie uztrauktu lauko apsauginiu zaliuziu, uztai taip ir atrodo, kad tamsu O austrijetes tai tos pagrindines, kaip naktines, o tos persvieciamos, tai stacionarios tokios, kad is lauko diena vidaus nesimatytu Taip, virtuvyte jau buvau prie klasikiniu imetus, nes ji jau seniau padaryta, o saliona tik neseniai susitvarkem, dar kai ko ir truksta Virtuve gamino toks meistras,kuri radau internete, maciau musu virtuve, kaip pavyzdi savo darbu idejes yra skelbimuose Kainyte nemaza gavosi, bet dabar kai "krize", gal kokia nuolaida pavykstu issideret
Vaikiska lovyte tikrai super
O cia vaizdelis diena
QUOTE(solerna @ 2009 06 17, 10:02)
dar karta pasikartosiu,bet tikrai superiniai jusu namuciai
QUOTE(solerna @ 2009 06 17, 11:02)
Labai gražu.
Jei ne paslaptis, kiek bendrai su virtuve kvadratinių metrų čia yra?
Ar man atrodo, ar staliukas stovi kreivai?
Ar čia taip turi būti?
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 22:19)
Laba,
įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.
įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.
paveikslas fantastiška, o tas pigu tai kiek?
o tos aguonos virtuvėj dar fantastiškiau pas mane netiktų, bet labai gražu
Solernos labai gražus miegamasis aš vis dėmesį į paveikslus atkreipiu, nes pačiai man aktualu o svetainė man tokia mažytė gal kad pas mane didelė, tai atpratusi jau esu nuo mažų erdvių tačiau šviestuvas labai simpatiškas kiek kainavo, kur radot?
Solernos labai gražus miegamasis aš vis dėmesį į paveikslus atkreipiu, nes pačiai man aktualu o svetainė man tokia mažytė gal kad pas mane didelė, tai atpratusi jau esu nuo mažų erdvių tačiau šviestuvas labai simpatiškas kiek kainavo, kur radot?
[/quote]
As irgi pasikartosiu: ACIU ACIU ACIU, net sirdis apsalo, tokius komentarus skaitant Mazai cia vietos, nes ateity cia tik virtuve nuplanuota, tai vietoj visu sofu, stoves valgomasis stalas su kedem ir viskas, o normalus salionas su sofom foteliais ir miegamieji bus antrame aukste, sitas kampas greiciausiai i darbo kambari keliaus, cia kazkur 25 kvadratai Vietoj miegamojo, bus darbo-sveciu kambarys O paveikslas ir sviestuvas yra mano mociutes palikimas, tik as pakeiciau gaubtelius ir kristalu pati prikabinau
Del staliuko, tai jis pas mus migruoja, tai arciau sofos, tai toliau, tai telika uzremiu su juo, kad vaikas arti neprivaziuotu, tai va taip jau cia su tuo stalu pas mus
[/quote]
As irgi pasikartosiu: ACIU ACIU ACIU, net sirdis apsalo, tokius komentarus skaitant Mazai cia vietos, nes ateity cia tik virtuve nuplanuota, tai vietoj visu sofu, stoves valgomasis stalas su kedem ir viskas, o normalus salionas su sofom foteliais ir miegamieji bus antrame aukste, sitas kampas greiciausiai i darbo kambari keliaus, cia kazkur 25 kvadratai Vietoj miegamojo, bus darbo-sveciu kambarys O paveikslas ir sviestuvas yra mano mociutes palikimas, tik as pakeiciau gaubtelius ir kristalu pati prikabinau
Del staliuko, tai jis pas mus migruoja, tai arciau sofos, tai toliau, tai telika uzremiu su juo, kad vaikas arti neprivaziuotu, tai va taip jau cia su tuo stalu pas mus