Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

niu man tai vaikiska lovyte labiausiai istrigo wub.gif
Atsakyti
Man labai grazi virtyve? kas gamino? Norec ir as kazko panasaus. rolleyes.gif O kaina ar labai kandziojosi virtuvinio? blush2.gif
Atsakyti
Grazu, silta, jauku... O baldai visi thumbup.gif . Gal tik miegamam dienine uzuolaida be ornamentu buciau issirinkus. Bet visuma wub.gif
Atsakyti
graziai susitvarkete Solerna,kazkiek foto buvau jau anksciau maciusi,lyg klasikiniu viruviu temoje g.gif ,duodu visus 10balu,puiku,gyvenciau tokiuose namuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2009 06 16, 15:33)
Grazu, silta, jauku... O baldai visi thumbup.gif . Gal tik miegamam dienine  uzuolaida be ornamentu  buciau issirinkus. Bet visuma wub.gif

drinks_cheers.gif
Man irgi vienintelis užstrigęs dalykas - dieninės miegamajam ax.gif Norisi jau kažko ramesnio, lygaus, nes pakankamai ten ornamentų smile.gif
Atsakyti
Oi aciukas visoms 4u.gif Taip, nuotraukytes cia darytos prie uztrauktu lauko apsauginiu zaliuziu, uztai taip ir atrodo, kad tamsu rolleyes.gif O austrijetes tai tos pagrindines, kaip naktines, o tos persvieciamos, tai stacionarios tokios, kad is lauko diena vidaus nesimatytu ax.gif Taip, virtuvyte jau buvau prie klasikiniu imetus, nes ji jau seniau padaryta, o saliona tik neseniai susitvarkem, dar kai ko ir truksta doh.gif Virtuve gamino toks meistras,kuri radau internete, maciau musu virtuve, kaip pavyzdi savo darbu idejes yra skelbimuose thumbup.gif Kainyte nemaza gavosi, bet dabar kai "krize", gal kokia nuolaida pavykstu issideret blush2.gif
Atsakyti
Vaikiska lovyte tikrai super
Atsakyti
O cia vaizdelis diena biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 06 17, 10:02)
O cia vaizdelis diena  biggrin.gif
user posted image
user posted image

dar karta pasikartosiu,bet tikrai superiniai jusu namuciai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 06 17, 11:02)
O cia vaizdelis diena  biggrin.gif

Labai gražu. 4u.gif
Jei ne paslaptis, kiek bendrai su virtuve kvadratinių metrų čia yra? blush2.gif

Ar man atrodo, ar staliukas stovi kreivai? g.gif
Ar čia taip turi būti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 22:19)
Laba,
įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes  blush2.gif   Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.

paveikslas thumbup.gif fantastiška, o tas pigu tai kiek? lotuliukas.gif
o tos aguonos virtuvėj dar fantastiškiau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif pas mane netiktų, bet labai gražu thumbup.gif

Solernos labai gražus miegamasis thumbup.gif aš vis dėmesį į paveikslus atkreipiu, nes pačiai man aktualu ax.gif o svetainė man tokia mažytė blush2.gif gal kad pas mane didelė, tai atpratusi jau esu nuo mažų erdvių ax.gif tačiau šviestuvas labai simpatiškas thumbup.gif kiek kainavo, kur radot? bigsmile.gif
Atsakyti
Solernos labai gražus miegamasis thumbup.gif aš vis dėmesį į paveikslus atkreipiu, nes pačiai man aktualu ax.gif o svetainė man tokia mažytė blush2.gif gal kad pas mane didelė, tai atpratusi jau esu nuo mažų erdvių ax.gif tačiau šviestuvas labai simpatiškas thumbup.gif kiek kainavo, kur radot? bigsmile.gif
[/quote]

As irgi pasikartosiu: ACIU ACIU ACIU, net sirdis apsalo, tokius komentarus skaitant ax.gif Mazai cia vietos, nes ateity cia tik virtuve nuplanuota, tai vietoj visu sofu, stoves valgomasis stalas su kedem ir viskas, o normalus salionas su sofom foteliais ir miegamieji bus antrame aukste, sitas kampas greiciausiai i darbo kambari keliaus, cia kazkur 25 kvadratai g.gif Vietoj miegamojo, bus darbo-sveciu kambarys rolleyes.gif O paveikslas ir sviestuvas yra mano mociutes palikimas, tik as pakeiciau gaubtelius ir kristalu pati prikabinau bigsmile.gif
Del staliuko, tai jis pas mus migruoja, tai arciau sofos, tai toliau, tai telika uzremiu su juo, kad vaikas arti neprivaziuotu, tai va taip jau cia su tuo stalu pas mus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solerna: 17 birželio 2009 - 10:45