Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(Žanė @ 2009 04 24, 18:52)
nu mes tikrai visai ne į temą biggrin.gif viską. kriaukles, dušo kabinas, plyteles, baldus, ten labai ilgas sąrašas, kurio gale banglentės ir sportbačiai  lotuliukas.gif  kažkurioje temoje radau apie jį pašnekėta, atsiliepimai geri, tai aš nutariau įsigyti... negaliu pasakyt atsiliepimo, nes dar nebandžiau  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu idomiai nieko apie tai negirdejau, jei kas turit papasakokit 4u.gif Ar tikrai viska valo, ko nevalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 04 24, 22:21)
Ar tikrai viska valo, ko nevalo  mirksiukas.gif

Tikrai valo labai puikiai. Nerealus daiktas smile.gif Tik brangokas, bet universalus ir kiek teigia labai natūralus. Nekenkia nei - žmogui, nei aplinkai.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 04 24, 21:26)
Tikrai valo labai puikiai. Nerealus daiktas smile.gif Tik brangokas, bet universalus ir kiek teigia labai natūralus. Nekenkia nei - žmogui, nei aplinkai.

Nu jei taip jau viska valo tai 20 lt gal nebrangu ax.gif O ka is tikruju konkreciai pacios su juo valot namie, nes ka raso tai dar ne viskas... Ir kaip jis atrodo, kur senukuose ieskoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 04 24, 22:32)
Nu jei taip jau viska valo tai 20 lt gal nebrangu  ax.gif  O ka is tikruju konkreciai pacios su juo valot namie, nes ka raso tai dar ne viskas... Ir kaip jis atrodo, kur senukuose ieskoti?  4u.gif

nu ne i tema bet pasakysiu blush2.gif
pirkau parodoje ir ne uz 20 mirksiukas.gif , bet nerealiai patenkinta- jis kitoks nei senukuose http://www.biostein.com/shop_lt.htm va toks , valau viska, kitu priemoniu kaip ir nebereikia, o dar ir sveiciant pirstiniu nereikia thumbup.gif
tiesa sunaudojau ji per metus - perkant sake 2-3 naudosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikispuikis: 25 balandžio 2009 - 06:58
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 21:19)
Sekcija +darbo kampelis taip gavosi ekspromtu. Dėl to, kad SBA sumaišė užsakymą ir atvežė 60 cm per ilgą sekcijos platformą (ilgoji dalis, kur stovi TV). Bet, kaip sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų  biggrin.gif  Sumąsčiau prilipdyti pusinį staliuką ir išsprendėm turtbūt opiausią problemą - kur dėti kompiuterį  thumbup.gif

Darbo kampelis superinis! Pametėjot puikią mintį! wink.gif

Beje aš irgi ArBalde vieną kampą nusižiūrėjau, tačiau suabejojau dėl atlošų aukščio. Jūs jau naudojat- ar ne per žemas atlošas ar smagiai sėdisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackCat: 15 birželio 2009 - 16:22
Sveikutes mamytes, na, pagaliau ir mes daugmaz apsideliojom, galiu pasidalinti nuotraukytem, gal kam kokiu ideju kils, nes mums po visu darbu dar nesitiki, kad jau viskas baigta doh.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 06 15, 20:05)
Sveikutes mamytes, na, pagaliau ir mes daugmaz apsideliojom, galiu pasidalinti nuotraukytem, gal kam kokiu ideju kils, nes mums po visu darbu dar nesitiki, kad jau viskas baigta  doh.gif

wub.gif labai patiko mediniai baldai ir sieninis laikrodis, tikrai faini nameliai wub.gif
Atsakyti
tikrai labai grazus tas stiliukas..grazus jusu namuciai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Baldai grazus, o man per tamsus.
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 06 15, 20:05)
Sveikutes mamytes, na, pagaliau ir mes daugmaz apsideliojom, galiu pasidalinti nuotraukytem, gal kam kokiu ideju kils, nes mums po visu darbu dar nesitiki, kad jau viskas baigta  doh.gif

Labai gražu bigsmile.gif Nors savame bute modern stilių matau su klasikos priemaišomis (miegamajame)...

O užuolaidų, romanečių grožis wub.gif
Atsakyti
Romanetės ir man labai patiko wub.gif Tik nesupratau, ten jos dvi- dieninė ir naktinė- ar viena blush2.gif
Atsakyti
Man patiko. Tik imesk nuotraukyciu ir dienos sviesoj darytu, kad matytusi tikros spalvos smile.gif
Atsakyti