QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 04 03, 10:56)
Pinga, pamenu tavo virtuves istorija Ar tik neieskojai budu kaip pagyvinti virtuves baldus ir ta plokste? Kaip matau tau pavyko, sveikinu Labai grazias aguonas uzauginai , turbut geras mikroklimatas tavo virtuveje
O kaip vonia atrodo?
O kaip vonia atrodo?
Taip, tikrai tai buvau aš Na bet ir atmintis tavo! O aguonėles tai MB vos ne kasdien palaisto... aliejum... kiaušinienę kepdamas.. Turbūt todėl tokios gražios ir auga
Vonios dar nėra ką rodyti, kol kas nėra nei baldų, nei veidrodžio normalaus. Kaip pasikabinom prieš du metus laikiną "Maximinį", taip iki šiol ir kabo Bet šiaip paprasta nedudelė vonia kartu su tualetu. Santechnika irgi paprasta - žodžiu, nieko mandro nėra ir nebus.
QUOTE(a4jolka @ 2009 04 03, 12:35)
pinga,gražūs ir jaukūs namučiai...o ir kampas man prie širdies (kainą kai parašei,nepatikėjau).daba galvoju ar Klaipėdoj prekiaujama tos firmos baldais Reiks ieškot infotmacijos.
Tad gražaus ir jaukaus Jum buvimo namuose
Tad gražaus ir jaukaus Jum buvimo namuose
Arbaldas turi salonus tik Vilniuje. Bet gal ir Klaipėdoj ar netoliese galima surast tokių išparduotuvių, kurie veža ir už gerą kainą parduoda vokiškus baldus iš įvairių ekspozicijų ir parodų. Kažką girdėjau, kad Mažeikiuose panaši išparduotuvė yra.
P.s. ačiū, už palinkėjimus
QUOTE(vvandene @ 2009 04 03, 13:01)
man patinka, nes labai primena mano namucius toks pats baldu isdestymas, tik spalvos kitokios. net norejau eit fotografuot, bet tingiu tvarkyt
Nagi, nagi, kokie čia dabar tingiu? A nu ka fotiką į rankas ir mums nuotraukytes parodot kad žinotum, kaip malonu paskum merginų malonius atsiliepimus skaityti, tiesiog sparnai išauga
QUOTE(Shokoladka @ 2009 04 03, 17:15)
tokių prisiklijuojančių aguonų bent jau anksčiau buvo JYSK'e ir kaina tikrai mažesnė. Už daugiau nei dešimtį tokių aguonų mokėjom ~12 litų
kažkaip nesitiki, kad tiek kainos gali skirtis... gal ten kitokia firma, kitokia kokybė? Mano va tokios
http://www.senukai.l...st_tab=articles
Kaip matau, dabar dar brangesnės Pakuotėj irgi 10 vnt yra, bet man virtuvėj užteko ir penkių, nenorėjau perkrauti