Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 04 03, 10:56)
Pinga, pamenu tavo virtuves istorija mirksiukas.gif Ar tik neieskojai budu kaip pagyvinti virtuves baldus ir ta plokste?  ax.gif Kaip matau tau pavyko, sveikinu 4u.gif Labai grazias aguonas uzauginai wub.gif , turbut geras mikroklimatas tavo virtuveje mirksiukas.gif
O kaip vonia atrodo? blush2.gif

Taip, tikrai tai buvau aš rolleyes.gif Na bet ir atmintis tavo! O aguonėles tai MB vos ne kasdien palaisto... aliejum... kiaušinienę kepdamas.. Turbūt todėl tokios gražios ir auga lotuliukas.gif

Vonios dar nėra ką rodyti, kol kas nėra nei baldų, nei veidrodžio normalaus. Kaip pasikabinom prieš du metus laikiną "Maximinį", taip iki šiol ir kabo doh.gif Bet šiaip paprasta nedudelė vonia kartu su tualetu. Santechnika irgi paprasta - žodžiu, nieko mandro nėra ir nebus.

QUOTE(a4jolka @ 2009 04 03, 12:35)
pinga,gražūs ir jaukūs namučiai...o ir kampas man prie širdies (kainą kai parašei,nepatikėjau).daba galvoju ar Klaipėdoj prekiaujama tos firmos baldais g.gif Reiks ieškot infotmacijos.
Tad gražaus ir jaukaus Jum buvimo namuose smile.gif

Arbaldas turi salonus tik Vilniuje. Bet gal ir Klaipėdoj ar netoliese galima surast tokių išparduotuvių, kurie veža ir už gerą kainą parduoda vokiškus baldus iš įvairių ekspozicijų ir parodų. Kažką girdėjau, kad Mažeikiuose panaši išparduotuvė yra.
P.s. ačiū, už palinkėjimus 4u.gif

QUOTE(vvandene @ 2009 04 03, 13:01)
man patinka, nes labai primena mano namucius  biggrin.gif  toks pats baldu isdestymas, tik spalvos kitokios. net norejau eit fotografuot, bet  tingiu tvarkyt  rolleyes.gif

Nagi, nagi, kokie čia dabar tingiu? A nu ka fotiką į rankas ir mums nuotraukytes parodot biggrin.gif kad žinotum, kaip malonu paskum merginų malonius atsiliepimus skaityti, tiesiog sparnai išauga 4u.gif

QUOTE(Shokoladka @ 2009 04 03, 17:15)
tokių prisiklijuojančių aguonų bent jau anksčiau buvo JYSK'e ir kaina tikrai mažesnė. Už daugiau nei dešimtį tokių aguonų mokėjom ~12 litų  thumbup.gif

doh.gif kažkaip nesitiki, kad tiek kainos gali skirtis... gal ten kitokia firma, kitokia kokybė? Mano va tokios
http://www.senukai.l...st_tab=articles
Kaip matau, dabar dar brangesnės blink.gif Pakuotėj irgi 10 vnt yra, bet man virtuvėj užteko ir penkių, nenorėjau perkrauti smile.gif
Atsakyti
Tai kad Senukuose kainos nesąmoningos blink.gif doh.gif
Atsakyti
LAbas,
Pinga, tikrai puikūs sprendimai thumbup.gif 4u.gif

O del senuku kainu tai cia ne pirmas pavyzdys, kai kainos ispustos iki begalybes. Mano patirtyje yra kabyklos i sodyba pirkimas: senukuose 200 Lt, o Jyske 99 Lt doh.gif
Atsakyti
tikrai jau, 50lt už lipdukus doh.gif man beja ir saulėgražos nieko http://www.senukai.l...st_tab=articles thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien panašias aguonėles SBA mačiau. Kaina irgi žvėriška - apie 45 Lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2009 04 04, 16:11)
LAbas,
Pinga, tikrai puikūs sprendimai  thumbup.gif 4u.gif

O del senuku kainu tai cia ne pirmas pavyzdys, kai kainos ispustos iki begalybes. Mano patirtyje yra kabyklos i sodyba pirkimas: senukuose 200 Lt, o Jyske 99 Lt  doh.gif

o prekė identiška? ta prasme ir gamintojas lygiai tas pats?

šiaip kitoje temoje radau atvirkščiai, tokį "šveičiantį akmenį" parodoje pardavinėjo už 80 Lt, o senukuose už 20. bet žinia, seniuose nebuvo demonstacinio šou biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 04 04, 17:28)

šiaip kitoje temoje radau atvirkščiai, tokį "šveičiantį akmenį" parodoje pardavinėjo už 80 Lt, o senukuose už 20. bet žinia, seniuose nebuvo demonstacinio šou biggrin.gif

Absoliuciai tas pats. Nes nusipirkau seniuose, nuveziau i kaima ir slampinedama po Jyska pamaciau ta kabykla, isnarsciau iki varztuku ieskodama 'esmes' biggrin.gif Aciu dievui nebuvau seniu cekio ismetus, tai grazinau ir nusipirkau is Jysko biggrin.gif Bet suglumusi tai buvau nerealiai, niu kaip taip galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2009 04 04, 17:52)
Absoliuciai tas pats. Nes nusipirkau seniuose, nuveziau i kaima ir slampinedama po Jyska pamaciau ta kabykla, isnarsciau iki varztuku ieskodama 'esmes' biggrin.gif Aciu dievui nebuvau seniu cekio ismetus, tai grazinau ir nusipirkau is Jysko biggrin.gif Bet suglumusi tai buvau nerealiai, niu kaip taip galima doh.gif

na, tai matyt vieni užsideda 100 proc. antkainį, kiti - 300 proc. o tada jau nesunku akcijas daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 04 04, 16:28)

Aisku, cia ne i tema, bet rimtai tas sveiciantis akmuo seniuose tik 20 Lt??????? Kita vertus, nematau as stebuklo tame akmenyje. Nuvalo viska mazdaug taip pat kaip cilit bang ax.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gabazzz @ 2009 04 24, 15:01)
Aisku, cia ne i tema, bet rimtai tas sveiciantis akmuo seniuose tik 20 Lt??????? Kita vertus, nematau as stebuklo tame akmenyje. Nuvalo viska mazdaug taip pat kaip cilit bang  ax.gif  blink.gif

taip, radau kitoje temoje ir sulaksčiau nusipirkt.
akmuo
jis gal ir kitoks, nei parodoj, nežinau...
Atsakyti
O ka su juo sveicia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2009 04 24, 17:59)
O ka su juo sveicia?  blush2.gif

nu mes tikrai visai ne į temą biggrin.gif viską. kriaukles, dušo kabinas, plyteles, baldus, ten labai ilgas sąrašas, kurio gale banglentės ir sportbačiai lotuliukas.gif kažkurioje temoje radau apie jį pašnekėta, atsiliepimai geri, tai aš nutariau įsigyti... negaliu pasakyt atsiliepimo, nes dar nebandžiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti