siaip akim paganyt
pinga> puikiai pasidarbavot irengiant tokia simpatiska svetaine ir virtuve, beje maciau raset kad ant sekcijos per daug prikrauta niekniekiu, bet turbut jum tai patinka, o tas ir svarbiausia. matosi, kad namuose gyvenama
beje gyvenat bute ar nuosavam name?
Labai ačiū visoms pasisakiusioms Nepaprastai džiaugiamės, kad buvome jūsų įvertinti, ir įvertinti neprastai
Apie sekcijos kokybę kažko labai gero pasakyti negaliu. Faneruotė labai plona, greitai braižosi, todėl reikia saugoti nuo paviršiaus pažeidimų. Jei ne ta 40-50 proc. nuolaida, ji nebūtų verta savo kainos. Bet kaip su nuolaida - tai kokybė maždaug atitinka kainą. Paveikslo rėmelis juodas. Kaina - apie 170 Lt
Man kriauklė tikrai patogi, mikrobangė visai netrukdo, nes nuo jos iki kriauklės yra pakankamas tarpas ir alkūnėm netrankau Be to, turime indaplovę , tai prie kriauklės netenka praleisti daug laiko.
Tie drambliukai man mieli dėl to, kad vieni dovanoti gerų draugų, kiti parvežti iš kelionės po Indiją. Taigi, kiekvienas turi savo istoriją ir "aurą".
Užuolaidas keisiu. bet... jau užsakiau naktines... rudas (na, tokia vertikaliais dryžiais pastelinė-tamsiai ruda) ir jos jau pasiūtos, tik reikia pasiimti ir pakabinti. Tik nupirkusi medžegytę pagalvojau, kad reikėjo imti visai baltas, būtų turbūt labiau tikę. Na, bet dabar jau nieko nepadarysiu. MB tikrai nepasirašys ant dar vieno užuolaidų keitimo..
MB aguonos irgi patinka (turbūt kainą jau pamiršo)
Čia nedidukas 2 kamb. 45 m2 butukas. Ir svetainė nedidukė - gal 18 m2 (neskaitant virtuvės nišos). Todėl ir stengėmės taip kompaktiškai viską įrengti ir sutalpinti.
QUOTE(angi @ 2009 04 02, 08:36)
o kaip SBA baldu kokybe?
mes sios serijos uzsisakem wenge spalva, tai labai laukiam
ir paveikslas laaaabai grazus, mum toks irgi tiktu remelis juodas, ar tamsiai rudas?
ar brangus?
mes sios serijos uzsisakem wenge spalva, tai labai laukiam
ir paveikslas laaaabai grazus, mum toks irgi tiktu remelis juodas, ar tamsiai rudas?
ar brangus?
Apie sekcijos kokybę kažko labai gero pasakyti negaliu. Faneruotė labai plona, greitai braižosi, todėl reikia saugoti nuo paviršiaus pažeidimų. Jei ne ta 40-50 proc. nuolaida, ji nebūtų verta savo kainos. Bet kaip su nuolaida - tai kokybė maždaug atitinka kainą. Paveikslo rėmelis juodas. Kaina - apie 170 Lt
QUOTE(einareja @ 2009 04 02, 09:31)
Liux idėja su kompu.Manau įžengus į jūsų namučius jaučiasi erdvės,nes viskas protingai sudėliota.Užuolaidos patiko , bet paveikslas labiau Viskas gerai ir gražu tik ar patogu kriauklė kai šalia mikrobangė ir taip link kampo ?Asmeniškai aš nemėgstu drambliukų , nes kvepia kiču,bet kiekvienam savo skonis.Šiaip tikrai jauku,šilta,tvarkinga ir miela
Man kriauklė tikrai patogi, mikrobangė visai netrukdo, nes nuo jos iki kriauklės yra pakankamas tarpas ir alkūnėm netrankau Be to, turime indaplovę , tai prie kriauklės netenka praleisti daug laiko.
Tie drambliukai man mieli dėl to, kad vieni dovanoti gerų draugų, kiti parvežti iš kelionės po Indiją. Taigi, kiekvienas turi savo istoriją ir "aurą".
QUOTE(Cuca @ 2009 04 02, 10:02)
Pinga , keisciau uzuolaidas ir stiklini staliuka raudoni akcentai labai tinka,per daug rudos spalvos...Uzuolaidas rinkciausi ne rudas,laisvai krentancias ,prailgintas...o staliuka tik medini
Ir tegul vyras atsipraso del aguonu
Ir tegul vyras atsipraso del aguonu
Užuolaidas keisiu. bet... jau užsakiau naktines... rudas (na, tokia vertikaliais dryžiais pastelinė-tamsiai ruda) ir jos jau pasiūtos, tik reikia pasiimti ir pakabinti. Tik nupirkusi medžegytę pagalvojau, kad reikėjo imti visai baltas, būtų turbūt labiau tikę. Na, bet dabar jau nieko nepadarysiu. MB tikrai nepasirašys ant dar vieno užuolaidų keitimo..
MB aguonos irgi patinka (turbūt kainą jau pamiršo)
QUOTE(emrata @ 2009 04 02, 12:00)
pinga> puikiai pasidarbavot irengiant tokia simpatiska svetaine ir virtuve, beje maciau raset kad ant sekcijos per daug prikrauta niekniekiu, bet turbut jum tai patinka, o tas ir svarbiausia. matosi, kad namuose gyvenama
Čia nedidukas 2 kamb. 45 m2 butukas. Ir svetainė nedidukė - gal 18 m2 (neskaitant virtuvės nišos). Todėl ir stengėmės taip kompaktiškai viską įrengti ir sutalpinti.
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 02, 09:34)
pinga, labai patiko jusu mikstas kampas. Kaip tik tokio tipo ieskom sau. Kad butu platus, bet neperkrautas atlosas Kad visiem grizus po darbu uztektu vietos istiesti kojas O ne tai kaip dabar kovojam uz vieta ant sofkos
Kampą pirkom Arbalde. Kainavo 3000 Lt, taigi, kaip už odinį, tai manau visai nebrangiai prasisukom. Šiaip patinka man ta parduotuvė. Galima aptikti gražių ir kokybiškų baldelių už tikrai prieinamą kainą Ir kas šauniausia, kad susimoki, ir iš kart gali vežtis, nereikia laukti mėnesį ar porą kol pristatys (ne reklamuoju, tiesiog dalinuosi patirtimi ) Beje, kėdės irgi iš ten, ir gavosi gal po 70 Lt pigiau, nei panašios kainuoja SBA.
QUOTE(pinga @ 2009 04 02, 20:20)
Kampą pirkom Arbalde.
Cia Kaune ar Vilniuj...ar dar kur? Tikrai nebrangiai uz odini...
Vilniuje, ir kaip tik ten dabar didelės nuolaidos
QUOTE(pinga @ 2009 04 02, 17:48)
nuotraukose tikrai neatrodo, kad butas toks mazas. puikiai pasidarbavot
Pinga, labai patiko jūsų būstas Mums su MB pačios gražiausios spalvos raudona, ruda, balta
Pinga, pamenu tavo virtuves istorija Ar tik neieskojai budu kaip pagyvinti virtuves baldus ir ta plokste? Kaip matau tau pavyko, sveikinu Labai grazias aguonas uzauginai , turbut geras mikroklimatas tavo virtuveje
Labai grazus ir jaukus butukas O kaip vonia atrodo?
Labai grazus ir jaukus butukas O kaip vonia atrodo?
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 22:19)
Laukiu Jūsų nuomonės, taip pat naudingų pasiūlymų ir patarimų. Kritikos nebijau, tad prašome nuomones reikšti drąsiai
man patinka, nes labai primena mano namucius toks pats baldu isdestymas, tik spalvos kitokios. net norejau eit fotografuot, bet tingiu tvarkyt
QUOTE(Raseliuke @ 2009 04 01, 21:50)
nerealios aguonos virtuvėj
tokių prisiklijuojančių aguonų bent jau anksčiau buvo JYSK'e ir kaina tikrai mažesnė. Už daugiau nei dešimtį tokių aguonų mokėjom ~12 litų