pinga, man irgi labai grazu viskas!!!
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 23:19)
Laba,
Čia bendras vaizdzialis
Užuolaidas keisiu - šios keliaus į miegamąjį, kadangi nuo pat pradžių nepatiko naktinė užuolaidų dalis
Laukiu Jūsų nuomonės, taip pat naudingų pasiūlymų ir patarimų. Kritikos nebijau, tad prašome nuomones reikšti drąsiai
Čia bendras vaizdzialis
Užuolaidas keisiu - šios keliaus į miegamąjį, kadangi nuo pat pradžių nepatiko naktinė užuolaidų dalis
Laukiu Jūsų nuomonės, taip pat naudingų pasiūlymų ir patarimų. Kritikos nebijau, tad prašome nuomones reikšti drąsiai
Miela ir jauku. Gražiai įsirengėt
pinga
na virutve pas tave tikrai super neturiu prie ko prikibti, labai jauki ir grazi
o va svetaineje man kazkaip kliuna spalvos...manau ju ten per daug..o ypac i akis krenta raudona..na cia aisku mano asmninine nuomone ir del skonio nesigincijama..
o siaip baldeliai tikrai grazus
na virutve pas tave tikrai super neturiu prie ko prikibti, labai jauki ir grazi
o va svetaineje man kazkaip kliuna spalvos...manau ju ten per daug..o ypac i akis krenta raudona..na cia aisku mano asmninine nuomone ir del skonio nesigincijama..
o siaip baldeliai tikrai grazus
o man kaip tik graziausia tie raudoni akcentai jauku!!
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 22:19)
Laba,
įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.
Sekcija (žinau, kad per daug apkrauta visokiais niekniekiais ):
Sekcija +darbo kampelis taip gavosi ekspromtu. Dėl to, kad SBA sumaišė užsakymą ir atvežė 60 cm per ilgą sekcijos platformą (ilgoji dalis, kur stovi TV). Bet, kaip sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų Sumąsčiau prilipdyti pusinį staliuką ir išsprendėm turtbūt opiausią problemą - kur dėti kompiuterį
įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.
Sekcija +darbo kampelis taip gavosi ekspromtu. Dėl to, kad SBA sumaišė užsakymą ir atvežė 60 cm per ilgą sekcijos platformą (ilgoji dalis, kur stovi TV). Bet, kaip sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų Sumąsčiau prilipdyti pusinį staliuką ir išsprendėm turtbūt opiausią problemą - kur dėti kompiuterį
o kaip SBA baldu kokybe?
mes sios serijos uzsisakem wenge spalva, tai labai laukiam
ir paveikslas laaaabai grazus, mum toks irgi tiktu remelis juodas, ar tamsiai rudas?
ar brangus?
QUOTE(Will @ 2009 04 02, 09:44)
angi, paveikslams SBA dabar 20% nuolaidos, o kainos nuo 99 lt (bent jau
aciu ale brac kai baldus uzsakem, tai tokio paveikslo lyg ir nemaciau
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 22:19)
Laba,
Kitoj pusėj - virtuvė (kažkada jau rodžiau, bet dėl bendro vaizdo nepamaišys )
Kitoj pusėj - virtuvė (kažkada jau rodžiau, bet dėl bendro vaizdo nepamaišys )
Man asmeniskai sekcija visai neperkrauta, o kolekcija kaktusiuku po TV labai ispudinga
Virtuveje aguonos
Labai gerai issprendet kompo vietos problema
QUOTE(Pause @ 2009 04 01, 22:40)
O man kaip tik patiko užuolaidos Kažkaip jos pailgina kambarį, man pasirodė, kad pas jus lubos aukštos
man irgi pasirode kambarys aukstesnis, turbut del uzuolaidu...
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 22:51)
Aguonėlės virtuvėje - lipdukai. Pirkau Senukuose, kainavo pakankamai brangiai, gal 40-50 Lt, tai MB mane durnele išvadino . Na, bet ko dėl grožio nepadarysi .
Tikrai labai graziai atrodo
[quote=pinga,2009 04 01, 23:19]
Laba,
Liux idėja su kompu.Manau įžengus į jūsų namučius jaučiasi erdvės,nes viskas protingai sudėliota.Užuolaidos patiko , bet paveikslas labiau Viskas gerai ir gražu tik ar patogu kriauklė kai šalia mikrobangė ir taip link kampo ?Asmeniškai aš nemėgstu drambliukų , nes kvepia kiču,bet kiekvienam savo skonis.Šiaip tikrai jauku,šilta,tvarkinga ir miela
Laba,
Liux idėja su kompu.Manau įžengus į jūsų namučius jaučiasi erdvės,nes viskas protingai sudėliota.Užuolaidos patiko , bet paveikslas labiau Viskas gerai ir gražu tik ar patogu kriauklė kai šalia mikrobangė ir taip link kampo ?Asmeniškai aš nemėgstu drambliukų , nes kvepia kiču,bet kiekvienam savo skonis.Šiaip tikrai jauku,šilta,tvarkinga ir miela
pinga, labai patiko jusu mikstas kampas. Kaip tik tokio tipo ieskom sau. Kad butu platus, bet neperkrautas atlosas Kad visiem grizus po darbu uztektu vietos istiesti kojas O ne tai kaip dabar kovojam uz vieta ant sofkos :
Ir aisku auguonos virtuvej super Ir dar ideja su naktinem uzuolaidom, idomi ideja Na ir aisku kompiuterio vieta Man patiko.
Del raudonos spalvos, tai sveciuotis tokiuose namuose patiktu, o sau nenoreciau
Ir aisku auguonos virtuvej super Ir dar ideja su naktinem uzuolaidom, idomi ideja Na ir aisku kompiuterio vieta Man patiko.
Del raudonos spalvos, tai sveciuotis tokiuose namuose patiktu, o sau nenoreciau
Pinga , keisciau uzuolaidas ir stiklini staliuka raudoni akcentai labai tinka,per daug rudos spalvos...Uzuolaidas rinkciausi ne rudas,laisvai krentancias ,prailgintas...o staliuka tik medini
Ir tegul vyras atsipraso del aguonu
Ir tegul vyras atsipraso del aguonu
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 21:19)
noreciau tamsesnes spalvos man atrodytu geriau
o aguonos tikrai super mano silpnybe