Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

pinga, man irgi labai grazu viskas!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 23:19)
Laba,

Čia bendras vaizdzialis  blush2.gif 
user posted image
Užuolaidas keisiu - šios keliaus į miegamąjį, kadangi nuo pat pradžių nepatiko naktinė užuolaidų dalis  doh.gif

Laukiu Jūsų nuomonės, taip pat naudingų pasiūlymų ir patarimų. Kritikos nebijau, tad prašome nuomones reikšti drąsiai  smile.gif

4u.gif Miela ir jauku. Gražiai įsirengėt wub.gif
Atsakyti
pinga
na virutve pas tave tikrai super neturiu prie ko prikibti, labai jauki ir grazi thumbup.gif

o va svetaineje man kazkaip kliuna spalvos...manau ju ten per daug..o ypac i akis krenta raudona..na cia aisku mano asmninine nuomone ir del skonio nesigincijama.. blush2.gif
o siaip baldeliai tikrai grazus thumbup.gif
Atsakyti
o man kaip tik graziausia tie raudoni akcentai wink.gif jauku!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 22:19)
Laba,

įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes  blush2.gif   Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.

Sekcija (žinau, kad per daug apkrauta visokiais niekniekiais  blush2.gif ):
Sekcija +darbo kampelis taip gavosi ekspromtu. Dėl to, kad SBA sumaišė užsakymą ir atvežė 60 cm per ilgą sekcijos platformą (ilgoji dalis, kur stovi TV). Bet, kaip sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų  biggrin.gif  Sumąsčiau prilipdyti pusinį staliuką ir išsprendėm turtbūt opiausią problemą - kur dėti kompiuterį  thumbup.gif

o kaip SBA baldu kokybe? ax.gif
mes sios serijos uzsisakem wenge spalva, tai labai laukiam blush2.gif

ir paveikslas laaaabai grazus, mum toks irgi tiktu tongue.gif remelis juodas, ar tamsiai rudas?

ar brangus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angi: 02 balandžio 2009 - 08:39
pinga, gražu thumbup.gif
Labai įdomus darbo kampas tongue.gif Tik dabar kompą reikia pasikeisti iš stacionaraus į nešiojamą, nes dėžė be vietos atrodo ax.gif Aguonos virtuvėje wub.gif wub.gif

angi, paveikslams SBA dabar 20% nuolaidos, o kainos nuo 99 lt (bent jau taip rašo lankstinuke lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 04 02, 09:44)

angi, paveikslams SBA dabar 20% nuolaidos, o kainos nuo 99 lt (bent jau

aciu 4u.gif ale brac kai baldus uzsakem, tai tokio paveikslo lyg ir nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 22:19)
Laba,
įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes  blush2.gif  Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.

Sekcija (žinau, kad per daug apkrauta visokiais niekniekiais  blush2.gif ):
user posted image
Sekcija +darbo kampelis taip gavosi ekspromtu. Dėl to, kad SBA sumaišė užsakymą ir atvežė 60 cm per ilgą sekcijos platformą (ilgoji dalis, kur stovi TV). Bet, kaip sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų  biggrin.gif  Sumąsčiau prilipdyti pusinį staliuką ir išsprendėm turtbūt opiausią problemą - kur dėti kompiuterį  thumbup.gif
Užuolaidas keisiu - šios keliaus į miegamąjį, kadangi nuo pat pradžių nepatiko naktinė užuolaidų dalis  doh.gif

Kitoj pusėj - virtuvė (kažkada jau rodžiau, bet dėl bendro vaizdo nepamaišys  smile.gif )

Man asmeniskai sekcija visai neperkrauta, o kolekcija kaktusiuku po TV labai ispudinga thumbup.gif
Virtuveje aguonos wub.gif
Labai gerai issprendet kompo vietos problema thumbup.gif

QUOTE(Pause @ 2009 04 01, 22:40)
O man kaip tik patiko užuolaidos lotuliukas.gif Kažkaip jos pailgina kambarį, man pasirodė, kad pas jus lubos aukštos biggrin.gif

drinks_cheers.gif man irgi pasirode kambarys aukstesnis, turbut del uzuolaidu...

QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 22:51)
Aguonėlės virtuvėje - lipdukai. Pirkau Senukuose, kainavo pakankamai brangiai, gal 40-50 Lt, tai MB mane durnele išvadino  lotuliukas.gif . Na, bet ko dėl grožio nepadarysi  biggrin.gif .

Tikrai labai graziai atrodo ax.gif
Atsakyti
[quote=pinga,2009 04 01, 23:19]
Laba,

įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes blush2.gif Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.

Liux idėja su kompu.Manau įžengus į jūsų namučius jaučiasi erdvės,nes viskas protingai sudėliota.Užuolaidos patiko , bet paveikslas labiau ax.gif Viskas gerai ir gražu tik ar patogu kriauklė kai šalia mikrobangė ir taip link kampo ?Asmeniškai aš nemėgstu drambliukų , nes kvepia kiču,bet kiekvienam savo skonis.Šiaip tikrai jauku,šilta,tvarkinga ir miela 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pinga, labai patiko jusu mikstas kampas. Kaip tik tokio tipo ieskom sau. Kad butu platus, bet neperkrautas atlosas ax.gif Kad visiem grizus po darbu uztektu vietos istiesti kojas drinks_cheers.gif O ne tai kaip dabar kovojam uz vieta ant sofkos bash.gif:

Ir aisku auguonos virtuvej thumbup.gif super 4u.gif Ir dar ideja su naktinem uzuolaidom, idomi ideja thumbup.gif Na ir aisku kompiuterio vieta thumbup.gif Man patiko.
Del raudonos spalvos, tai sveciuotis tokiuose namuose patiktu, o sau nenoreciau schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pinga , keisciau uzuolaidas ir stiklini staliuka ax.gif raudoni akcentai labai tinka,per daug rudos spalvos...Uzuolaidas rinkciausi ne rudas,laisvai krentancias ,prailgintas...o staliuka tik medini smile.gif
Ir tegul vyras atsipraso del aguonu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 21:19)

noreciau tamsesnes spalvos blush2.gif man atrodytu geriau blush2.gif

o aguonos tikrai super wub.gif mano silpnybe wub.gif
Atsakyti