Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(undi @ 2009 03 28, 17:29)
oi aciu uz ivertinima 4u.gif
virtuves baldai tai is pamario baldu uzsisakiinejau..pagal pageidavima suprojektavo ir esu labai patenkinta..
o del pirsciuku..nu jo matosi,bet kai pavalai viskas oki..taip jau yra kai pirma renkies grozi o po to funkcionaluma..

pasigirsiu,siandiem miegamaji uzsisakiau..tai jau nesulaukiu kada atves 4u.gif

o kiek virtuvinis kainavo, jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 28, 19:16)
o kiek virtuvinis kainavo, jei ne paslaptis?  blush2.gif

tiksliai nebepamenu,bet apie 5000 be orkaites..nzn ar cia daug ar mazai ax.gif
Atsakyti
Mes tai šiandien miegamąjį perdažom smile.gif dar nei metų nėra kaip gyvenam ir jau perdažom lotuliukas.gif pamačiau per teliką Peredelką, ten įrenginėjo miegamąjį, jau taip man spalva patiko, tai nulėkėm ir dažų nusipirkom. Ryt jei pabaigsim, tai įdėsiu naują foto.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 03 28, 19:54)
Mes tai šiandien miegamąjį perdažom  smile.gif dar nei metų nėra kaip gyvenam ir jau perdažom  lotuliukas.gif pamačiau per teliką Peredelką, ten įrenginėjo miegamąjį, jau taip man spalva patiko, tai nulėkėm ir dažų nusipirkom. Ryt jei pabaigsim, tai įdėsiu naują foto.

oi tai laukiam laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 03 28, 19:54)
pamačiau per teliką Peredelką, ten įrenginėjo miegamąjį, jau taip man spalva patiko, tai nulėkėm ir dažų nusipirkom. Ryt jei pabaigsim, tai įdėsiu naują foto.

sekmes darbuose ir lauksim foto bigsmile.gif
Atsakyti
undi, gražus butukas 4u.gif
Įdomiai atrodo tas paaukštinimas prie kriauklės, ten specialiai plovikliui ar kokia nors kita paskirtis yra?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 03 30, 15:22)
undi, gražus butukas  4u.gif 
Įdomiai atrodo tas paaukštinimas prie kriauklės, ten specialiai plovikliui ar kokia nors kita paskirtis yra?

kai darem su dizainere neisskyrem jokios paskirties, bet dabar tai labai patogu susideti sveitimo priemones ir kokias smulkmenas ax.gif

beje aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undi: 30 kovo 2009 - 15:41
aš tai maniau, kad tie paaukštinimai daromi, nes stalviršis pjaunamas iš 60 cm pločio plokštės, o kampui reikia 90 cm. tokio pločio plokščių ne visada būna, tai jas kompensuoja su tuo paaušktinimu-pridūrimu ax.gif

vaaa, bet aš tai iš undi nušvilpiau idėją dėl virtuvinio kampo blush2.gif 4u.gif nežinau, ar čia nufotografuota taip, bet man susivaideno, kad kampo durelės nėra idealiai 45 laipsnių kampu padarytosm o šiek tiek pakreiptos į dešinę ir tatai man pasirodė labai neblogas variantas bigsmile.gif nes pas mumis irgi kampe kriauklė bus ir vienoj vietoj šiek tiek centimetrų trūksta, plius pagalvojau, kad gal perėjimas kampe kaip nors gal harmoningiau atrodys rolleyes.gif nežinau, prisispangom mes su MB, nusipaišėm vakar ir visai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 30, 16:40)
aš tai maniau, kad tie paaukštinimai daromi, nes stalviršis pjaunamas iš 60 cm pločio plokštės, o kampui reikia 90 cm. tokio pločio plokščių ne visada būna, tai jas kompensuoja su tuo paaušktinimu-pridūrimu  ax.gif

vaaa, bet aš tai iš undi nušvilpiau idėją dėl virtuvinio kampo  blush2.gif  4u.gif  nežinau, ar čia nufotografuota taip, bet man susivaideno, kad kampo durelės nėra idealiai 45 laipsnių kampu padarytosm o šiek tiek pakreiptos į dešinę ir tatai man pasirodė labai neblogas variantas  bigsmile.gif  nes pas mumis irgi kampe kriauklė bus ir vienoj vietoj šiek tiek centimetrų trūksta, plius pagalvojau, kad gal perėjimas kampe kaip nors gal harmoningiau atrodys  rolleyes.gif  nežinau, prisispangom mes su MB, nusipaišėm vakar ir visai patiko  ax.gif

taip,ten nera 45 laipsniu kampo ax.gif o jei ideja tinka tai visada prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 09:08)
sveikos, nu seniai cia pas jus bebuvau uzsukus..bet kazkaip vakar pasifotkinau savo svetaine..tai noris ir jum parodyt..dar aisku truksta keliu smulkmenu iki galutinio varianto,bet principas tai liks tas pats..dar truksta uzuolaidu..kilimo kito..pagalveliu..net kito vazono gelei  blush2.gif

mano svetaine rasit cia :
http://public.fotki.com/shaulyte7/

Man vonia truputi apkrauta atrodo smile.gif Bet labai graži ta raudona siena svetainėje, tik žvakes kiek kitaip statyčiau kaip nors, nes dabar altorių primena man biggrin.gif
Bendrai tai labai gražus butukas thumbup.gif Lauksim miegamojo nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2009 03 31, 10:45)
Man vonia truputi apkrauta atrodo smile.gif Bet labai graži ta raudona siena svetainėje, tik žvakes kiek kitaip statyčiau kaip nors, nes dabar altorių primena man biggrin.gif
Bendrai tai labai gražus butukas  thumbup.gif  Lauksim miegamojo nuotraukų  4u.gif

na vonia tai jo..bet realiai ne taip ziauriai atrodo kaip foto..nors ir as pati likau nepatenkinta..noretusi didesnes..
o del zvakiu..tai jos laikinai..gi pas mane ten viskas isikurimo stadijoje..bet uz komentarus aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 31, 12:48)
na vonia tai jo..bet realiai ne taip ziauriai atrodo kaip foto..nors ir as pati likau nepatenkinta..noretusi didesnes..
o del zvakiu..tai jos laikinai..gi pas mane ten viskas isikurimo stadijoje..bet uz komentarus aciu blush2.gif

kaip garzu thumbup.gif
Atsakyti