Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(undi @ 2009 03 27, 11:36)
is tu dvieju as rinkciausi primaji varianta. ax.gif

aha, pažiūrėjusi į paveikslėlius ir aš taip rinkčiausi, bet realybeje patalpa labai saulėta, ir to foninio rašto visai beveik nesimato, tik gėlės...
Atsakyti
Sveikos, kadangi tam ir idetos nuotraukos, kad komentuotume, pakomentuosiu undi buta:

ant sofos galima butu padeti baltu ir tamsiu kaip sekcija pagalveliu, truksta kazko ant lango. Dar tos zvakes ant sekcijos labai simetriskai isdeliotos, gal graziau butu jas po 2 sustumti: maza ir didele salia. Prie sofos neblogai atrodytu didelis kaktusas, ant palanges pastatyciau kelias geles ar kelis raudonus (tamsiai rudus) suvenyrus). Visai tiktu ireminta nuotrauka virs sofos ar modernus paveikslas.
Siaip svetaine turi stiliu thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas tapetas nerealus.Kazkur maciau labai panasiu istapetuota viena siena,o kita isdazyta panasia haki splava.Atrodo labai gerai wub.gif
Papildyta:
user posted image

Kazakas lyg ir panasaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujakurė: 27 kovo 2009 - 12:10
Norėjau paklaust Undi, iš kur kampas pirktas?Jis man laba labai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 09:08)

grazu .... smile.gif man ryskios spalvos thumbup.gif
o koks cia kampas ?kokios firmos ?ar patogus ?
QUOTE(Žanė @ 2009 03 27, 11:34)
merginos, klausimą turėčiau užduot pas dizainerius, bet ten retai kas būna...
ką jūs manote, kokie tiktų labiau klasikinio stiliaus tapetai svetainėje, jei ji yra pietinėje pusėje, grindys medinės, gintaro spalvos:
1. biežiniai su aukso raštais (labai neutralu, paskui tinks bet kas prie jų, tik tas auksas saulėje lyg ir pradingsta)
user posted image

2. turkiška žydra su platininiais raštais (saulėtoj svetainėj sukuria tokį egzotikos įspūdį, baldus sunkiau derinti, ir nežinau, ar man ta žydra bus ilgai įdomu, aš prie konservatorių esu, nors šiuo metu ji mane traukia)

na, pasvarstykim  4u.gif

man 1 varijantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 27, 12:34)
merginos, klausimą turėčiau užduot pas dizainerius, bet ten retai kas būna...
ką jūs manote, kokie tiktų labiau klasikinio stiliaus tapetai svetainėje, jei ji yra pietinėje pusėje, grindys medinės, gintaro spalvos:
2. turkiška žydra su platininiais raštais (saulėtoj svetainėj sukuria tokį egzotikos įspūdį, baldus sunkiau derinti, ir nežinau, ar man ta žydra bus ilgai įdomu, aš prie konservatorių esu, nors šiuo metu ji mane traukia)
user posted image

Man tai sitas smile.gif
Toks gilumo ispudis, bigsmile.gif manau kambarys didesnis atrodytu
Ir gal kai toks intensyvus, tapetuok viena siena.
Su tokia spalva, esat ne viena kambario foto ideje, gali paziureti kaip derina prie jos baldus.
Man super gaiviai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 10:08)
sveikos, nu seniai cia pas jus bebuvau uzsukus..bet kazkaip vakar pasifotkinau savo svetaine..tai noris ir jum parodyt..dar aisku truksta keliu smulkmenu iki galutinio varianto,bet principas tai liks tas pats..dar truksta uzuolaidu..kilimo kito..pagalveliu..net kito vazono gelei  blush2.gif

mano svetaine rasit cia :
http://public.fotki.com/shaulyte7/

O geras, pas mus irgi stovi tokia pati televizoriaus spintelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 03 27, 15:03)
Man tai sitas smile.gif
Toks gilumo ispudis, bigsmile.gif  manau kambarys didesnis atrodytu
Ir gal kai toks intensyvus,  tapetuok viena siena.
Su tokia spalva, esat ne viena kambario foto ideje, gali paziureti kaip derina prie jos baldus.
Man super gaiviai atrodo  thumbup.gif

va ir man taip gaiviai. ta biežinė saulėtoj patalpoj išnyksta, o ši virsta tokia turkija biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(a4jolka @ 2009 03 27, 12:16)
Norėjau paklaust Undi, iš kur kampas pirktas?Jis man laba labai super thumbup.gif

na siaip kampas patogus,negakiu skustis..pirkau gintaro balduose,kokybes gal truputi ir pasigedau,bet kolkas tai jis man patogus ir prieziuros mazai reikalauja..
bet atrodo ju tinklapyje jau neberandu to kampo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuzele @ 2009 03 26, 15:09)
Atleiskite, kad as isiterpsiu i jusu diskusijas, taciau uzmaciusi tuliaos uzklausima negalejau nurimti - gi buna graziu derinuku su kakavine sp. (nors ji derinimui su kitomis spalvomis is tiesu atrodo labai pretenzinga). Bet vat tik siandien radau vaizdines medziagos. Kadangi buto foto pasiskolinta is neto, idedu tik viena vaizdeli:
user posted image

Daugiau kakvines deriniu su kt.spalvomis rasite http://www.houseofturquoise.com/
Sekmes visoms ieskancioms sirdziai ir akiai mielo sprendimo  4u.gif

Aciu visoms mergytems uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 10:08)
sveikos, nu seniai cia pas jus bebuvau uzsukus..bet kazkaip vakar pasifotkinau savo svetaine..tai noris ir jum parodyt..dar aisku truksta keliu smulkmenu iki galutinio varianto,bet principas tai liks tas pats..dar truksta uzuolaidu..kilimo kito..pagalveliu..net kito vazono gelei  blush2.gif

mano svetaine rasit cia :
http://public.fotki.com/shaulyte7/

Gražiausia man svetainė, o kur virtuvės baldus užsisakei, jei ne paslaptis? Ir mano toks pat komplektas, tik viršutinės spintelės šviesios spalvos.
Beje, o ar gerai valosi spintelės, mano tai labai matosi visos dėmės, atsibosta valyt
Atsakyti
QUOTE(auksegi @ 2009 03 28, 17:09)
Gražiausia man svetainė, o kur virtuvės baldus užsisakei, jei ne paslaptis? Ir mano toks pat komplektas, tik viršutinės spintelės šviesios spalvos.
  Beje, o ar gerai valosi spintelės, mano tai labai matosi visos dėmės, atsibosta valyt

oi aciu uz ivertinima 4u.gif
virtuves baldai tai is pamario baldu uzsisakiinejau..pagal pageidavima suprojektavo ir esu labai patenkinta..
o del pirsciuku..nu jo matosi,bet kai pavalai viskas oki..taip jau yra kai pirma renkies grozi o po to funkcionaluma..

pasigirsiu,siandiem miegamaji uzsisakiau..tai jau nesulaukiu kada atves 4u.gif
Atsakyti