Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(undi @ 2009 03 27, 09:08)
sveikos, nu seniai cia pas jus bebuvau uzsukus..bet kazkaip vakar pasifotkinau savo svetaine..tai noris ir jum parodyt..dar aisku truksta keliu smulkmenu iki galutinio varianto,bet principas tai liks tas pats..dar truksta uzuolaidu..kilimo kito..pagalveliu..net kito vazono gelei  blush2.gif

mano svetaine rasit cia :
http://public.fotki.com/shaulyte7/

graziai atrodo svetaine, patiko apsvietimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 10:08)
sveikos, nu seniai cia pas jus bebuvau uzsukus..
mano svetaine rasit cia :
http://public.fotki.com/shaulyte7/

SUPER thumbup.gif thumbup.gif tikrai labai grazi svetaine, ir virtuve nebloga. Man tik uzuolaidu truksta blush2.gif dar gelyciu daugiau prideciau (as pasinesusi ant geliu blush2.gif ). O siaip pati ideja man patinka, toks siuolaikinis jaunos seimos butas, kuriame jauku ir gyventi ir dirbti ir linksmintis. Tik dar man krito i akis tas sviesios odos pufas, jis is to pacio komplekto? Man kazkaip juodo labiau noretusi, nes ta smeline spalva iskrenta is konteksto truputi...
Atsiprasau jei mano nuomone Jums nepriimtina... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pabandysiu savaitgali ir as sufotkinti viska is eiles tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 27, 10:08)
SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  tikrai labai grazi svetaine, ir virtuve nebloga. Man tik uzuolaidu truksta  blush2.gif dar gelyciu daugiau prideciau (as pasinesusi ant geliu blush2.gif ). O siaip pati ideja man patinka, toks siuolaikinis jaunos seimos butas, kuriame jauku ir gyventi ir dirbti ir linksmintis. Tik dar man krito i akis tas sviesios odos pufas, jis is to pacio komplekto? Man kazkaip juodo labiau noretusi, nes ta smeline spalva iskrenta is konteksto truputi...
Atsiprasau jei mano nuomone Jums nepriimtina...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pabandysiu savaitgali ir as sufotkinti viska is eiles tongue.gif

viskas gerai..objektyvi kritika labai gerai..as priimu thumbup.gif

na kad uzuolaidu truksta tai jo..ir artimiausiu metu imsiuosi sio reikalo,nes jaukumui tai duos daug..
o del pufo..kazkaip dejau sviesu..nes nenorejau daugiau spalvu kambaryje..visada trys spalvos yra gerai,o jau keturios turi labai gerai nusimanyti..norejau balto pufo,bet tuo metu nebuvo,tai emiau toki sviesu.. ax.gif bet manau su laiku pufas keisis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 11:11)
bet manau su laiku pufas keisis ax.gif

Su laiku ne tik pufas, bet ir visas butas pasikeis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 27, 10:25)
Su laiku ne tik pufas, bet ir visas butas pasikeis  thumbup.gif

na taip tavo tiesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 11:26)
na taip tavo tiesa thumbup.gif

Mano svetaine taip pat gali paziureti, berods puslapi atgal atvertus yra mano nuoroda ideta 4u.gif Irgi lauksiu komentaru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 27, 10:30)
Mano svetaine taip pat gali paziureti, berods puslapi atgal atvertus yra mano nuoroda ideta  4u.gif  Irgi lauksiu komentaru  ax.gif

praso slaptazodzio..
Atsakyti
slaptazodis yra duotas ; sijonukas
Atsakyti
oi jau buvau uztykojus ir issanalizavus tavo svetaine.. blush2.gif
tikrai labai jauki ir grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 11:36)
oi jau buvau uztykojus ir issanalizavus tavo svetaine.. blush2.gif
tikrai labai jauki ir grazi thumbup.gif

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
merginos, klausimą turėčiau užduot pas dizainerius, bet ten retai kas būna...
ką jūs manote, kokie tiktų labiau klasikinio stiliaus tapetai svetainėje, jei ji yra pietinėje pusėje, grindys medinės, gintaro spalvos:
1. biežiniai su aukso raštais (labai neutralu, paskui tinks bet kas prie jų, tik tas auksas saulėje lyg ir pradingsta)
user posted image

2. turkiška žydra su platininiais raštais (saulėtoj svetainėj sukuria tokį egzotikos įspūdį, baldus sunkiau derinti, ir nežinau, ar man ta žydra bus ilgai įdomu, aš prie konservatorių esu, nors šiuo metu ji mane traukia)
user posted image

na, pasvarstykim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 27 kovo 2009 - 11:41
QUOTE(Žanė @ 2009 03 27, 11:34)
merginos, klausimą turėčiau užduot pas dizainerius, bet ten retai kas būna...
ką jūs manote, kokie tiktų labiau klasikinio stiliaus tapetai svetainėje, jei ji yra pietinėje pusėje, grindys medinės, gintaro spalvos:
1. biežiniai su aukso raštais (labai neutralu, paskui tinks bet kas prie jų, tik tas auksas saulėje lyg ir pradingsta)
user posted image

2. turkiška žydra su platininiais raštais (saulėtoj svetainėj sukuria tokį egzotikos įspūdį, baldus sunkiau derinti, ir nežinau, ar man ta žydra bus ilgai įdomu, aš prie konservatorių esu, nors šiuo metu ji mane traukia)
user posted image

na, pasvarstykim  4u.gif

is tu dvieju as rinkciausi primaji varianta. ax.gif
Atsakyti