Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(Stebukle @ 2008 10 22, 12:02)
Baravyke, o virtuvej kedes patys rinkotes, ar dizaineris patare? Nes asmeniskai man tos kedes ir tie plasmasiniai padekliukai visa grozi ir prabanga gesina unsure.gif

Man tai visai nieko tos kedes, tik gal kokios baltos odos butu, tai prabangiau atrodytu, bet siaip graziai ziurisi ir sitos. mirksiukas.gif Tik tie padekliukai man nelabai ziurisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2008 10 22, 12:09)
Baravyke, grazus ir stilingi namuciai  wub.gif  Matosi, kad dizainere prisidejo  mirksiukas.gif Bet dar negyvenami atrodo.. turbut dar tik keliates? 

Jauciu koks geris kai tiek daug erdves  thumbup.gif  Net neisivaizduoju kaip suctvarkymu, nes as savo menkus 60 kv.m. betvarkydama  didziausia varga apturiu  biggrin.gif 

Saunuoliai  mirksiukas.gif

O man kažkaip šviečiasi, kad didelę erdvę ir dar tokią neapkrautą lengviau tvarkyti, nes mažoje, dėliok nedėliojęs visus daiktus į vietas, vis tiek kažkam neužteks ir atrodo, kaip bardakėlis biggrin.gif Bet čia tik mano nuomonė, su kuria sutikti nebūtina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 10 22, 12:02)
Baravyke, o virtuvej kedes patys rinkotes, ar dizaineris patare? Nes asmeniskai man tos kedes ir tie plasmasiniai padekliukai visa grozi ir prabanga gesina unsure.gif

PAdekliukai tai cia seip...ant staigiuju suveikem, kad stikline i satala nebarskintu. O kedes tai patys rinkomes...kazkaip virtuvinem kedem nekoks pasirinkimas...arba labai klasikines kedutes arba atburetes smile.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 12:17)
va va, ta pati pagalvojau, kad cia reikia ekypos toki nama sutvarkyti ir dulkes nuvalyti  doh.gif

Nieko panasaus...dulkems kauptis nera kur///karta i savaite ar net i dvi praeinam grindis dulkiu siurbliu ir santechnika nuvalom. Ir visas tvarkymasis.

QUOTE(ritavi @ 2008 10 22, 12:26)
O man kažkaip šviečiasi, kad didelę erdvę ir dar tokią neapkrautą lengviau tvarkyti, nes mažoje, dėliok nedėliojęs visus daiktus į vietas, vis tiek kažkam neužteks ir atrodo, kaip bardakėlis  biggrin.gif Bet čia tik mano nuomonė, su kuria sutikti nebūtina  biggrin.gif

Teisingai, taip ir yra. Pries tai gyvenom 1 k. bute tai dulkiu nuo sekcijos lentynu vis nespedavai valyt...gal dar del to kad mieste daugiau dulkiu. Kaime svarus oras ir dulkiu daug maziau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 10 22, 13:08)

super namukai thumbup.gif labai labai grazu smile.gif

man baisiausijau sviestuvas virs stalo patiko, tas kamuolys toksai. kur toki rast galima? blush2.gif
Atsakyti
Baravyke,gražūs jūsų namučiai 4u.gif
Labiausiai "pavydžiu" erdvės ir savo kiemo...
Atsakyti
Baravyke , thumbup.gif O tas šviestuvas tai išties pasakiškas wub.gif
Labai smagu, kad TIEK DAUG erdvės bigsmile.gif Man tik vienas dalykas nelabai patiko- stiklinės durys, bet čia iš praktinės pusės, saugumo, kai yra mažų vaikų ir valymo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Baravyke, nuostabus namuciai wub.gif kas virtuves baldus dare?
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 10 22, 12:08)
Nieko panasaus...dulkems kauptis nera kur///karta i savaite ar net i dvi praeinam grindis dulkiu siurbliu ir santechnika nuvalom. Ir visas tvarkymasis.

nu geras bigsmile.gif as irgi taip noriu.... nenoriu valyti kasdien dulkiu!!! doh.gif
Atsakyti
ispudingi namai, sie namai ir jus seimininkai nusipelne graziu zodziu ir pagirimu. didziausias privalumas kurti grozi namuose yra diedeles erdeves. Sutikit kad viskas atrodytu kitaip jei viskas butu sukista i 40kv m. ir standartiniame 2,50 aukscio kambaryje.
Atsakyti
nerealus jusu namuciai wub.gif wub.gif wub.gif
uh kad taip kiekvienam butu smile.gif
tai kokiam kaime gyvenat?
Atsakyti
4u.gif Nesupykit, bet aš tokiuose namuose gyvent nenorėčiau,man visai nėra jaukumo.Kaži kur dizinerės akys g.gif tikriausiai dar ir sumokėjot jai nemažai.Taip tvarkinga,taip erdvu,švaru ale jaukumo visai nėra,dėžučių šau.Nepykit ,bet manau reikia kažkokių pribonbasų ,kad tie namai taptų mieli. ax.gif Bet čia tik mano nuomonė doh.gif
Atsakyti
Na ir aš prisidėsiu prie pagyrų baravykės namučiams. thumbup.gif Neįmanoma "praeiti pro šalį", čia mano skonio namučiai. wub.gif Viskas super suderinta, kur reikia akcentuota, sužaista ašvietimais ir t.t. Na, be žodžiu, tiesiog skoninga ir gražu. Toks minimalistinis stilius man labai prie širdies. thumbup.gif
Ir tikrai ne iš pyktumo, šiaip noriu pakomentuoti "lauricinaa" komentarą. Apie didelius $. Tiesą sakant - kas kiek gali - tiek ir išleidžia savo namučiams. Jūs rašote, kad daugiau pagyrimų tiems, kas sugeba pats sukurti šiltą ir jaukią aplinką namuose. Na, baravyke gi parašė, kad žmonės dirbantys, jie yra savo srities specai, tad interjero kūrimą pateikė tikriems šios srities specams. Be to rašė ji, kad viską sekė, o ne prie jūros gurkšnojo martinį. Aš pvz nedirbu, bet ne todėl kad $ daug turiu, o todėl, kad atsikrausčius iš Vilniaus į Kauną neberandu čia darbo. Tad laiko turiu daugiau, tad namo interjeru užsiimu pati. Be to didelis pliusas, kad turiu pati tą "cinkelį", kad nevaržo manęs laikas ir kad geriausia mano draugė yra dizainerė, tad kur reikia - pataria man. Tad kai bus ką parodyti - parodysiu. Bet parodysiu tik pirmą aukštą, antram kol kas tų pačių $ neužtenka, tad tik vaiko kambarį viršuje įrengsime ir viskas.

QUOTE(Irmia @ 2008 10 22, 12:18)
Man tai visai nieko tos kedes, tik gal kokios baltos odos butu, tai prabangiau atrodytu, bet siaip graziai ziurisi ir sitos.  mirksiukas.gif  Tik tie padekliukai man nelabai ziurisi  ax.gif

O man atrodo, kad baltos odos kėdės nesižiūrėtų prie stiklinio staliuko. Jis toks "lengvas" atrodo, o tos odinės kėdės jį užgoštų. Man kaip tik atrodo, kad kėdės čia super. Arba ieškočiau iš viso permatamo plastiko kėdžių su baltai nudažytais rėmais. blush2.gif Pas mus valgomajame bus 1,80 x 1,00 m stals baltas (visiškai baltas, medžio tekstūros nesimato), prie jo niekaip nerandu tokių lengvų baltų kėdžių. doh.gif Baravyke, kur pikrote šias kėdes ir kiek kainavo? Būčiau labai labai dėkinga..
Papildyta:
QUOTE(PONIA BĖ @ 2008 10 22, 18:22)
4u.gif  Nesupykit, bet aš tokiuose namuose gyvent nenorėčiau,man visai nėra jaukumo.Kaži kur dizinerės akys g.gif tikriausiai dar ir sumokėjot jai nemažai.Taip tvarkinga,taip erdvu,švaru ale jaukumo visai nėra,dėžučių šau.Nepykit ,bet manau reikia kažkokių pribonbasų ,kad tie namai taptų mieli. ax.gif Bet čia tik mano nuomonė doh.gif

Ir su jumis nesutinku. biggrin.gif

Jūs rašote - kaži kur dizainerės akys. O tai negi ji turėjo namams jaukumo suteikti??? Kai šeimininkai ten apsigyvens ir namas pilnai prisipildys jų energijos - tada ir bus tas jaukumas. Bus ir tapkytės numestos prie sofkutės, ir pledas iš ryto voliosis per pusę sofos, ir taurės nuo šampano prie židinio ant grindų stovės, ir rožės pamerktos vazoje bus. Ir t.t. galėčau vardinti ir vardinti. Bet visa tai jau ne mūsų akims. O kai kinderiai atsiras - dar daugiau "jaukumo" bus... bigsmile.gif
Baravyke, dar kartą jums ačiū už gražius namučius. thumbup.gif
Atsakyti