Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

Dekui merginos uz komentarus, labai malonu. 4u.gif bigsmile.gif Pati dar tik pratinuosi prie sios spalvos, nes kaip minejau, tik vakar nudazeme. ax.gif Bet siaip, dziaugiuosi ja kaip mazas vaikas. biggrin.gif blush2.gif

Nuotraukos kur matosi baltos ir zalios sienos susijungimas normalios neturiu, dar nespejau padaryti, nes fotografavau tik zaliaja, ji man daugiausia dziaugsmo sukele. biggrin.gif Bet siaip, ten paprastai labai, teisiog prasideda kita siena, ir ji jau balta, nieko imantraus. blush2.gif
Atsakyti
Aterol - liuks spalva smile.gif Aš jau jos pasiilgau! Svetaine irgi taip dažysim, tik galvojau baldus minkštus geltonus daryt. O dabar žiūriu - gal reiktų juos neutralesnius daryt... na, dar yra šiek tiek laiko pagalvojimui blush2.gif Hmm... O jei pas mus kilimas ryškiai geltonas, tai kokią sofą geriausiai pirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 03 25, 07:23)
O jei pas mus kilimas ryškiai geltonas, tai kokią sofą geriausiai pirkt? g.gif

Sokoladines arba samanu spalvos gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 03 25, 10:23)
Aterol - liuks spalva smile.gif Aš jau jos pasiilgau! Svetaine irgi taip dažysim, tik galvojau baldus minkštus geltonus daryt. O dabar žiūriu - gal reiktų juos neutralesnius daryt... na, dar yra šiek tiek laiko pagalvojimui  blush2.gif Hmm... O jei pas mus kilimas ryškiai geltonas, tai kokią sofą geriausiai pirkt? g.gif

QUOTE(Mari @ 2009 03 25, 18:34)

Samanu, manau, netiks, juk sienos bus salotines ax.gif o vat ta neutrali kaip pas Aterol man patiko... jei norite geltonu baldu, tai gal tiesiog reiketu rinktis tokius neryskius gelsvus, kad nebutu viskas labai intensyvios spalvos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2009 03 25, 16:24)
Samanu, manau, netiks, juk sienos bus salotines  ax.gif  o vat ta neutrali kaip pas Aterol man patiko... jei norite geltonu baldu, tai gal tiesiog reiketu rinktis tokius neryskius gelsvus, kad nebutu viskas labai intensyvios spalvos.  ax.gif

na, ziurint kokia bus ta salotine. Jei kokia tipo alyvuogiu spalvyte - gal visai ir deretu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2009 03 25, 18:34)

hmmm... nesinori tamsių spalvų...

QUOTE(Mari @ 2009 03 25, 21:03)
na, ziurint kokia bus ta salotine. Jei kokia tipo alyvuogiu spalvyte - gal visai ir deretu smile.gif

salotine ryški kaip prieš tai buvęs mūsų miegamasis...
intensyvios spalvos tik sveikintinos. Jų interjere man niekada nebūna per daug. Tiesiog mąstau, ar derės prie salotinių sienų, geltono kilimo, šviesių baldų ryškiai geltona minkšta dalis...
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2009 03 18, 20:57)
Sveikos mergaites vis paskaitineju, sia temele, pasigroziu vis, taigi bandysiu prasyti jusu pagalbos ir patarimu...

Atleiskite, kad as isiterpsiu i jusu diskusijas, taciau uzmaciusi tuliaos uzklausima negalejau nurimti - gi buna graziu derinuku su kakavine sp. (nors ji derinimui su kitomis spalvomis is tiesu atrodo labai pretenzinga). Bet vat tik siandien radau vaizdines medziagos. Kadangi buto foto pasiskolinta is neto, idedu tik viena vaizdeli:
user posted image

Daugiau kakvines deriniu su kt.spalvomis rasite http://www.houseofturquoise.com/
Sekmes visoms ieskancioms sirdziai ir akiai mielo sprendimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuzele @ 2009 03 26, 15:09)
Daugiau kakvines deriniu su kt.spalvomis rasite http://www.houseofturquoise.com/
Sekmes visoms ieskancioms sirdziai ir akiai mielo sprendimo  4u.gif

thumbup.gif fainas puslapiukas
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 23, 10:02)

O merginos, jei ir kilimas ir uzuolaidos butu panasios spalvos? Kazi labai is konteksto iseitu?  unsure.gif

Žiūrint ar labiau norėtum pagyvinti kambarį ar tiesiog palikti jį ramių tonų.Tiktų ir užuolaidų spalvos,bet aš rinkčiausi žalio atspalvio.Na , bet čia mano skonis,o šiaip nebijok spalvinių akcentų.Virš teliko ir sofos kiek tuštoka erdvė.Tarp sofos ir fotelio tiktų pastatomas toršeras-užsipildytų ir suteiktų dar daugiau jaukumo. 4u.gif Gražūs namučiai
Atsakyti
sveikos, nu seniai cia pas jus bebuvau uzsukus..bet kazkaip vakar pasifotkinau savo svetaine..tai noris ir jum parodyt..dar aisku truksta keliu smulkmenu iki galutinio varianto,bet principas tai liks tas pats..dar truksta uzuolaidu..kilimo kito..pagalveliu..net kito vazono gelei blush2.gif

mano svetaine rasit cia :
http://public.fotki.com/shaulyte7/
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 08:08)
sveikos, nu seniai cia pas jus bebuvau uzsukus..bet kazkaip vakar pasifotkinau savo svetaine..tai noris ir jum parodyt..dar aisku truksta keliu smulkmenu iki galutinio varianto,bet principas tai liks tas pats..dar truksta uzuolaidu..kilimo kito..pagalveliu..net kito vazono gelei  blush2.gif

mano svetaine rasit cia :
http://public.fotki.com/shaulyte7/

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif galutinis variantas tikrai turetu buti grazus, dar prie visu tu interjero detaliu siulyciau pagalvoti apie dideli paveiksla ar nuotrauka, pakabinta ant kazkurios baltos sienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2009 03 27, 09:34)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  galutinis variantas tikrai turetu buti grazus, dar prie visu tu interjero detaliu siulyciau pagalvoti apie dideli paveiksla ar nuotrauka, pakabinta ant kazkurios baltos sienos  wub.gif

jo, teisingai pamirsau paminet..yra mintis apie paveiksla blush2.gif

aciu uz ivertinima ir pastabas aciuks.gif
Atsakyti